CB 500 hk.

Motosikleti
2022 Suzuki V Strom 650 (DL650)
-Agrasif değil- oturaklı,
-Egzoz sesi tatminkar, (500cc çift silindir sınıfına göre iyi diyebilirim)
-Daha kaslı olabilirdi herkes 250cc zannediyor.
-Frenleri çok iyi, önler çift disk nissin başarılı.
-Hornet lastikleri kaliteli
-Hornet son hızlarda iddialı değil. şehir içi kofor ve yakıt tüketimi odaklı.
-Güvenli hissettiriyor. Patinaj önleyici sistemler, ABS vs iyi çalışıyor.
-titreşim çok az. (var diyenleri çözemedim. yüksek devirlerde olabilir. düşük devirlerde yok.)
-Aksesuarlar yetersiz, bayii aksesuarları abartılı pahalı
-Honda servis kalitesini seviyorum.
indirimde alınabilecek harika bir motor bence, Modları yok ama sürüşüne göre agrasifte gidiyor.

Kişi kendi tercihlerine göre seçim yapmalı en azından test motorunu denemeli yada günlük kiralamalı. Şekli daha gösterişli olsaydı kişilerin bakış açısı da değişirdi diye düşünüyorum.
Şekli bence çok güzel.

Şu anda 400k nakite veriliyorsa bunun yerine daha pahalı (418k) liste fiyatından R25 önerenlerin zihnî melekelerinden şüphe ederim açıkçası. (Söz meclisten dışarı...) 250cc motor fiyatına 500cc ve herhangi bir 250cc'yi donunda sallayacak motosiklet veriyorlar işte daha ne olsun? Yapıştırın geçin, düşünecek bir şey yok burada!? Mis gibi motosiklet.

R25 güzel makine kullandım. ama CB500 le kıyaslamak yanlış Son hıza bakarak mı kıyaslıyorlar çözemedim. R25 fazla zorlarsa motor arızası çıkıyor. limitleri zorlanacak makina değil. Gençler agrasif motor seviyor. 250 cc gençlerin ulaşabileceği en sinirli motorlar DUKE ve R25 o zaman onlar iyi. patır patır kaza yapıp motoru patlatıyorlar. Demek ki yaşanması gerekiyor.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

hazır hornet övmüşken, satılık hornet 750 var, duyurulur :ROFLMAO:
CB500 le takasa girelim....

Son düzenleme:
R25 güzel makine kullandım. ama CB500 le kıyaslamak yanlış Son hıza bakarak mı kıyaslıyorlar çözemedim. R25 fazla zorlarsa motor arızası çıkıyor. limitleri zorlanacak makina değil. Gençler agrasif motor seviyor. 250 cc gençlerin ulaşabileceği en sinirli motorlar DUKE ve R25 o zaman onlar iyi. patır patır kaza yapıp motoru patlatıyorlar. Demek ki yaşanması gerekiyor.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

CB500 le takasa girelim....
attan inip eşeğe mi binelim :ROFLMAO:

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Bir sosyal medya postunda denk geldim. Forumda da paylaşılmış olabilir. Cb 500 Hornet ile R25 kapışıyor. Cb 500 Hornet 183'te kesiciye giriyor, R25 ise 191'de. Buna rağmen R25 geride kalıyor. Velhasıl R25'in 191'i gerçek 191 değil, sapma büyük.

Motosikleti
2022-SYM Jet 14 200 + 2011-KLX250 + 2015-KTM Duke 200(arızalı yatış)
Şu R25 buralarda düştüğü duruma hiçbir yerde düşmemiştir. Harbiden çok güzel mühendislik ürünü araç, ama buralarda binenler... Neyse...

Motosikleti
Honda CB750 Hornet / Kanuni Seha 150
Yav @Hırbonen, bak okuyorsan burada Honda övülüyor...Hep yanlış zamanda, yanlış yerdesin :)

Şu R25 buralarda düştüğü duruma hiçbir yerde düşmemiştir. Harbiden çok güzel mühendislik ürünü araç, ama buralarda binenler... Neyse...
iki motosikleti kullanım amacı aynı değil. zevkler, tercihler, ihtiyaçlar doğrultusunda isteyen istediğini alsın ama son hızla motosiklet kıyaslamak yanlış olur.

Motosikleti
iki motosikleti kullanım amacı aynı değil. zevkler, tercihler, ihtiyaçlar doğrultusunda isteyen istediğini alsın ama son hızla motosiklet kıyaslamak yanlış olur.
Benimkisi kıyaslamaktan başka bir başlık.... Elin adamı Avrupa'da 20 sene sonra bile R25e binebilir. Bizde ise canını alırcasına biniliyor...

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Beyler karar verin; eski nesil sürücüler bu motora "aliyyül ala" diyor, yeniler "kunek motoru" diyor. Ne yapalım? Alalım mı almayalım mı?

• Haha
Tepkiler: Ged
Motosikleti
BMW K1200GT , BMW S1000XR M Sport
Ne R25 mis arkadas yaaaa.

Motosikletten anlamasak Yamahanin dandik ekonomik sinif . SS motora gönül veren ama parasi yetmeyen coluk cocuk icin yaptigini motor zannedecegiz.

Ne teknolojisi ne de kalitesi iyi. Suzuki cok cok daha performansli , kaliteli ve daha hafif ve yakisikli, 4 silindirli 250 lik canavarini 36 sene önce yapmisti . R25 i sabah aksam evire cevire döver.

1989 Bandit 250

51xp2ar.png

img_060_02.jpg

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni

Motosikletten anlamasak Yamahanin dandik ekonomik sinif . SS motora gönül veren ama parasi yetmeyen coluk cocuk icin yaptigini motor zannedecegiz.

Ne teknolojisi ne de kalitesi iyi. Suzuki cok cok daha performansli , kaliteli ve daha hafif ve yakisikli, 4 silindirli 250 lik canavarini 36 sene önce yapmisti . R25 i sabah aksam evire cevire döver.

1989 Bandit 250

51xp2ar.png

img_060_02.jpg
Zamanında adamlar ne sapık motorlar yapmış.

Şu an üretilen bir çok motor geçmiş örneklere kıyasla hadım edilmiş, iğdiş edilmiş, ruhu emilip posası bırakılmış.

Motosikleti

Şu an üretilen bir çok motor geçmiş örneklere kıyasla hadım edilmiş, iğdiş edilmiş, ruhu emilip posası bırakılmış.
Motorun üzerinde neredeyse hic plastik parca yok. 4 silindirli kompakt yapida bir motor koskocaman bir sogutma radyatörü . Buna ragmen kus gibi hafif

Motosikleti
Forza250-cygnusL

Zamanında aynı şaseye GS500 diye çift silindirli makineyi oturttular...
Er5-CBF500-GS500
Hepsi dehşet makinaydı...

Şu anda eğitim sebebiyle yurtdışındayım. Bu nedenle gelmeden hem kışlamakla uğraşmamak hem de finansal açıdan mantıklı olacağını düşündüğüm için motosikletimi satmıştım. Bu yüzden döndüğümde hem bütçeme hem ihtiyaçlarıma hem de zevkime uygun bir motosiklet için radarı açmış vaziyetteyim. Gel gör ki yok!

Okan ağabeyin gönderdiği Suzuki'yi görür görmez dedim ki: Çok mu zor? Koy şuna bir ABS, farlar halojen kalsın, kadranlar mükemmel, nakedda clipon <3, şasiye dokunma, yükle orta kademe çift silindir motor. Voila! İnovasyonlar yenilik ve fayda getirirken; ruhu, tutkuyu ve karakteri söküp atıyor sanki.

Avrupa'da sokakta yeni motorlardan ziyade eski, karakterli, ruhlu, modelini veya ailesini dahi tahmin edemeyeceğim motorlar görüyorum. (İtalya hariç, yer gök Honda SH.) Özenmiyorum dersem yalan olur. Zaman zaman fotoğraflarını çekiyorum belki daha sonra bir konu açarım.

Ağabey bu arada senin Helga'nın kırmızısından gördüm bu sabah Berlin'de. Sahibi emekli Sovyet askeri felan herhalde, perişan haldeydi. Senin Helga'da selülit dahi yok. :)

Motosikleti
Şu anda eğitim sebebiyle yurtdışındayım. Bu nedenle gelmeden hem kışlamakla uğraşmamak hem de finansal açıdan mantıklı olacağını düşündüğüm için motosikletimi satmıştım. Bu yüzden döndüğümde hem bütçeme hem ihtiyaçlarıma hem de zevkime uygun bir motosiklet için radarı açmış vaziyetteyim. Gel gör ki yok!

Okan ağabeyin gönderdiği Suzuki'yi görür görmez dedim ki: Çok mu zor? Koy şuna bir ABS, farlar halojen kalsın, kadranlar mükemmel, nakedda clipon <3, şasiye dokunma, yükle orta kademe çift silindir motor. Voila! İnovasyonlar yenilik ve fayda getirirken; ruhu, tutkuyu ve karakteri söküp atıyor sanki.

Avrupa'da sokakta yeni motorlardan ziyade eski, karakterli, ruhlu, modelini veya ailesini dahi tahmin edemeyeceğim motorlar görüyorum. (İtalya hariç, yer gök Honda SH.) Özenmiyorum dersem yalan olur. Zaman zaman fotoğraflarını çekiyorum belki daha sonra bir konu açarım.

Ağabey bu arada senin Helga'nın kırmızısından gördüm bu sabah Berlin'de. Sahibi emekli Sovyet askeri felan herhalde, perişan haldeydi. Senin Helga'da selülit dahi yok. :)
Kirmiziysa 1300 dür

Yıllardır 500 serisinin kanayan yarası olan teknoloji eksikliğini de gidermişler, öne çift disk koymuşlar ve showa ters çatal amortisör var. Daha ne olsun. Yurtdışında özellikle 500x i alan ilk iş olarak ön dişliyi büyütüyor 1. vites çok kısa diye. İlle de son hız diye ağlayanlar aynı işlemi yapabilir. Bu motor ile r25-mt 25 arasında en az 2 gömlek fark var.

ikinci el mi sıfır mı alacaksın bilmiyorum ama
liste fiyatları
R25-418 TL (pek pazarlık yapmıyorlar alıcısı olsuğu için taksit avantajı dar)
CB500 Hornet-513 TL (pazarlıkla R25 liste fiyatına nakitte alanlar var-hem indirim hem kredi kartına 12 taksit yapıyorlar )
CB500R-543 TL (pazarlıkla ne kadar inerler bilmiyorum )
hem yamahaya hem honda bayilerine gir pazarlık et. ayrıca her bayii sana farklı fiyat verecektir.

Motosikleti

:D Ah hoca yaaa.
Suzuki cok cok daha performansli , kaliteli ve daha hafif ve yakisikli, 4 silindirli 250 lik canavarini 36 sene önce yapmisti . R25 i sabah aksam evire cevire döver.
Ah ahhh o zamanlardan ne makineler var da.... Nesli tükendi hep...

Motosikleti
:D Ah hoca yaaa.

Ah ahhh o zamanlardan ne makineler var da.... Nesli tükendi hep...
ABS siz motora binemem ayol diyenlerin etek giydigi yillardi. Motosiklet oglan cocuklarinin degil erkeklerin bindigi demir atlardi.
Simdi 2 lt ile 100 km gittim ayol , makyajim bile bozulmadi ,tipleri türedi.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar