bu başlıklar gerçekten sıktı artık. Yüzlerce başlık var ve her birinin altında en az 20 yorum var biraz araştırsaydın. Bende çok araştırdım sonunda alacağımı aldım, hiçte pişman değilim..
Kendin aldın tabi hemen başlıklar sıktı öff pöff :cherry:
__ İşin doğrusu araştırıp beklentilerini listeleyip beklentilerini karşılayanı almaktır.
Bende böyle bir başlık açmadım, aylarca araştırdım, beklentilerimi yazdım kagıda, karşılayan modellerin başlıklarını baştan sonra keyifle, hatta birkaçkez okudum.
Zaten soru sormama bile gerek kalmadı, gittim muadillerinden 1000 lira ucuza Honda CB aldım :mrgreen:
Sorunsuz 8000 km kullandım, tüm listelediklerimide karşıladı, hatta vites göstergesi, yan ayak uyarı musuru, 1.7lt yakıt sarfiyatı, muhteşem far aydınlatması,
7/24 tek marş çalışma disiplini, çok şık göstergeleri, sınıfına göre umduğumdan çok çok iyi frenlemesi yol tutuşu ve kıvraklığı... ... falan vardı. Bunlarda bana sürpriz olmuştu.
Titreşim rahatsoız edici diyorlardı, alette bahsedildiği gibi bir titreşim yoktu, başlığında okuduğum tek tutarsız bilgi buydu :mrgreen:
Değiştirmeye heves ettim, ilan açtım 1 gecede satıldı. İlk günden son güne bi yıldan fazla kullandım, bir kez keşke dedirtmedi.
Yani beklentilerini doğru belirlersen zaten yanlış tercih yapma şansın pek yok, bu yöntemi tavisye ederim :cat: