çaylak yardım ister...

selam millet siteyi bir suredir takip ediyorum forumları okuyorum.aslında bu virus 4 ay once kanıma girdi :pl: nihayetinde bu ise girmeye karar verdim :cherry: .henuz bi makinem yok oncelikle ehliyetimi alcam tabiiki.sormak istedigim sehir içinde spor gorunumlu bi scooter ile baslamak istiyorum okula giderken falann.. ne onerirsiniz?? aslinda cbr125 hayalim :joker: ama bakıcaz.simdiden tesekkrler...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
önce hoş geldin kardeşim :rendeer:
dediklerine 100/100 katılıyorum düşüncek çok güzel :cat:

Süper Moderatör (BBRR)
hoş geldin 125 - 250 cc arası bir motor la başlayabilirsin viteslimi scooter mi o karar sana ait birde cebindeki paraya :)

bence vitesli başlasın ilersi için çok büyük bi avantaj, ben senin yerinde olsam yamaha YBR 125 'lerden alırım. Hemde çok tutulan bi motor

( Scooter Demişsin Onu Fark etmedim Ozaman Yamaha BWS'lerden al sorunsuz çocuğuna kadar gider. işte bi ön konsolu biraz daha yakın boyun uygunsa kesinlikle ondan al)

Ybr 125 ile başlamanı tavsiye ederim. Niye diye sorarsan ybr ile ilgili topiclere bakabilirsin derim.

yeni bashicaksan vitesli bashlaman bence de iyi olur ve bunu YBR ile yapman daha da iyi olur...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar