CASTROL Power1 4T Scooter Yağı Öneriyor Musunuz

Ben Rodaj bakımında Servise gitmiştim , Yani açıp bakıyorsunuz nerede en yakın yetkili servis mecburen ona gidiyorsunuz. Bende öyle yaptım. Motul kullanıyoruz dediler.. hee dedim.. Her ihtimale karşı bilebildiğim kadar kontrol ettim , kutusunu orjinal bıuldum ayrıca Etiketide çift kat idi.. ona güvendim.. Maalesef Türkiyede yasal kontroller çok zayıf , Ben biliyorum Piyasada çatır çatır merdiven altı deterjan ürünler satılıyor , sanayi sitesinde bildiğin tornacıda ürünlere yabancı etiket yapıştırılıp bir yerlere gönderiliyor.. denetleme sıfır.. Vatandaş düşünsün dursun , acaba yağım sahtemi ? Kıymanın içinde ne eti var ? Tavuk dönerde neler döner ?
Benim yağ sahte çıktı videosunu izledim sahte kime sövem şimdi ben arkadaşlar

Motosikleti
Triumph Tiger 800XRx
Merhabalar. Motosikletimin yağ bakım zamanı geldi. E malum her motora her yağ uymuyor. CASTROL markasının POWER1 4T Scooter yağı var. Kendi sitesinde öyle yazıyor, scooterlar için mükemmel ivmelenme vesaire. Öneriyor musunuz, daha önce kullanan var mı, neye dikkat etmem gerek? Scooterim 4 zamanlı, 250CC bir scooter. Ürün linki:
https://www.trendyol.com/castrol/power1-scooter-10w-40-4t-1-lt-4-zamanli-motosiklet-yagi-p-79666347

Ürün 1000mL yani 1 LT olarak satılıyor, yağ haznem 1200cm3 olduğu için 2 tane alacağım sanırım. Doğru mu?
Castrol'ü hiç sevemedim.Biraz reklam balonu bir marka Türkiye'de. Arabalarımda Mobil 1, motorlarımda Liqui Moly ya da Shell tercih ediyorum.

İnternetten alırken satıcının "Castrol" olmasına dikkat edin. Yanında onaylı/resmi satıcı olduğunu gösteren tik işareti vardır. Castrol haricindeki satıcılardan aldığınız ürünlerin sahte olması ihtimali her zaman vardır. Satıcıya dikkat ederek alırsanız sorun çıkmaz.

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
Hocam kılavuzu nerden bulayım 2018 model scooter İnternete motul 3000 10 40 4t yazıyor sitesinde ama castrol deneyim dedim denedimle kaldım olan yağları kullanırım bitince motul a devam
Benim motorum da 2015 model. internetten pdf olarak kullanma klavuzunu buldum, hatta servis manuel denen servisler için olan klavuzu da pdf olarak buldum.
Geçen ay bakım için götürdüğüm usta da internetten servis manueli bilgisayardan arayıp buldu, bakımları oraya bakıp yaptı. Bu gibi dokumanlar internette bulunuyor. Herkese açık dokumanlar. illa ki basılı kitapçık olması gerekmez.

Motosikleti
Çükü Olanın Dükü Olur.
Hocam kılavuzu nerden bulayım 2018 model scooter
Arayan bulur. Bak ben nasıl buldum 1918 model motosikletin kıllanma kılavuzunu.
um.jpg

Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Belki birinin işine yarar: Vintage Motorcycle Library
linkedheaderimgsrc.png

Son düzenleme:
Motosikleti
Ns200 15"
Benim motorum da 2015 model. internetten pdf olarak kullanma klavuzunu buldum, hatta servis manuel denen servisler için olan klavuzu da pdf olarak buldum.
Geçen ay bakım için götürdüğüm usta da internetten servis manueli bilgisayardan arayıp buldu, bakımları oraya bakıp yaptı. Bu gibi dokumanlar internette bulunuyor. Herkese açık dokumanlar. illa ki basılı kitapçık olması gerekmez.
Geçmiş olan modellerin servis manuelleri daha rahat bulunuyor, yüksek ihtimalle zamanında biri satın alıyor ve halka paylaşıyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar