Casey Stoner virajı alırken piste birden su samuru fırladı

yav bizde de öyle valla sayko kedi dolu bizim üsküdar semaları.türk kedisi ne de olsa.geçen balkondan bakıyorum, arkadaş çöpü paylaşamıyolar şerefsizler gecenin bi saati cav cuv bi hengame .baktım ayrılmıyolar aldım havalı tüfeği kıçlarına ikişer saçma yedirdim o gün bugün kediler ortada yoklar.evin karşısındaki komşu hayvansever teyze bile oğlum eline sağlık bıktık valla diye destek çıktı bana balkondan.

Bravo, çok iyi yapmışsın. Ama merak ediyorum, acaba motosikletinin egzosu kaç desibel ses çıkarıyor? Bu arada, yaptığımız beton yığını sayesinde, o hayvanların yaşam alanlarını katlettiğimizin, onlara yaşayacak alanı bizim bırakmadığımızın farkında mısın?
Bir gün, sen hayatta kalmak için ekmek kavgasına tutuştuğunda, sesinden rahatsız olan biri umarım bi saçma da senin kıçına yapıştırır.
Ama aradaki fark şu, biri senin kıçına saçmayı yapıştırdığında, sen önce hastaneye gider, sonra da karakolda mahkemede hakkını ararsın. Lakin onların böyle bir şansı yok..
Muhtemelen o vurduğun hayvan ya kan kaybından, ya yaranın enfeksiyon kapmasından, yada kurşun zehirlenmesinden hayatını kaybedicek..
Tekrar tebrik ederim, iyi iş başarmışsın.

---------- Post added at 22:17 ---------- Previous post was at 22:15 ----------

Bu arada, o evin karşısındaki komşu "hayvan sever" teyze, senin gibi, hayvanları sadece mangalda seviyo sanırım..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar