Çarptığınız en garip şey?

Motosikleti
Ns200 15"
Bugün paket almaya giderken güzel şehirim olan Bursa'ya cumhurbaşkanı gelmesi sebebiyle farklı yol kullandım ve motosikleti park edecekken ne olduğunu anlamadığım bir halde (gaz mı takılı kaldı yoksa ben mi uçtum halen anlamadım) çeşmeye ön kaldırarak girdim ve çuval gibi sağa düştüm :ROFLMAO:, bende sadece sağ dizimde biraz sızı var ve skuterde bir kaç yapılacak şey. Hayatta çarpılabilecek en saçma şey sanırım buydu, çuval gibi olmak istemezseniz basiretinize sahip çıkın :). Varsa böyle saçma sapan anılarınız okumak isterim :).

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
tavuk,koyun,köpek hepsinin de kanıtı var

Motosikleti
Kymco Downtown350i/Dominar 400/Suzuki GSX-8S
Ölü eşek. Allahtan ayakları bana bakıyordu, minibüsle havalanmıştım. Sırtından çarpsam baya hasar alırdım diye düşünüyorum.

Motosikleti
Honda Forza
Motosikletle değil ama arabayla domuza çarptım 3 ay önce Ayfon yolunda. Benden önceki araçlar çarpıp öldürmüş. Ayaklarına çarptım Allahtan da araç hasar almadı.

Motosikleti
Aprilia Tuareg 660
motoru ilk aldığım hafta kaldırıma çarpıp bi 30 saniye kadar jantı sürterek devam etmiştim acemilik :D

• Beğen
Tepkiler: AKS
Motosikleti
Ns200 15"
Geçmiş olsun Motosever en büyük kazan bu olsun , ben hostese çarptım ama mesleğini icra ettiği uçağa degil arabasına :D
Sağolasın abi bende bu olay çok komik anı olarak kalcak, Multistrada V4 veya S1000XR alırsan şayet mesleği icra ettiği uçağada bi selektör atarsın artık :).

Bugün paket almaya giderken güzel şehirim olan Bursa'ya cumhurbaşkanı gelmesi sebebiyle farklı yol kullandım ve motosikleti park edecekken ne olduğunu anlamadığım bir halde (gaz mı takılı kaldı yoksa ben mi uçtum halen anlamadım) çeşmeye ön kaldırarak girdim ve çuval gibi sağa düştüm :ROFLMAO:, bende sadece sağ dizimde biraz sızı var ve skuterde bir kaç yapılacak şey. Hayatta çarpılabilecek en saçma şey sanırım buydu, çuval gibi olmak istemezseniz basiretinize sahip çıkın :). Varsa böyle saçma sapan anılarınız okumak isterim :).
Makedonya Konsolosu ve oturduğum ilin 2 tane ilçe başkanına aynı anda çarpmıştım :D

Motosikleti
Suzuki V-Strom 650 XT A L7, 2023
Başlık ilginç, yorumlar daha da ilginç...

Kaskımla güvercine vurmuştum, uçar heralde diyerek 80-90 gibi bir süratle gidiyordum. Kaskıma kaya vurmuş gibi olmuştu, acemiliğimde olmaması en büyük şansım sanırım.

Kastamonu-Araç yolunda son anda kaplumbağayı ezmekten(muhtemelen düşerek paket olurdum) kurtarmıştım kendimi.

Mersin'deyken Akkuyu-Taşucu arasında yılan ezmiştim. Arka tekere yada arka maşaya vurduğunda hemen kenara çekip bakmıştım, yaşıyor mu acaba, beni sokar mı diye.

Hatırladığım anlatmaya değer olaylar bu kadar. Hayvanlarla aram pekala iyidir, kesinlikle cani değilim. Anlattığım anılarımda o esnada trafikte olduğumu ve sağa sola hızlıca kaçamayacağım anlarda gerçekleştiğini hesaba katarak değerlendirmenizi dilerim.

Honda kinetix kullanan belki vardır aranızda.. Sene 2002 bunların sağında solunda koruma demiri vardır.. Bu sağ demir yere düşüyor ve yerdeki asfalta çarpıyor..Hali ile arka teker havaya kalkıyor bizi yolun bir kenarına savuruyor üstelik iki kişiyiz ve yera yapışıyoruz . olayı anlayınca iyi gülmüştük..

Motosikleti
Honda CB125F
Çarpmak diyemem de Keşan/Gelibolu yolunda giderken motosiklet montumunum bilek kısmından arı girdi ve soktu.
Bu olaydan kısa bir süre önce forumdan bir arkadaş kaskına arı girdiğine dair konu başlığı açmıştı.
Yaşanma olasılığı nedir ki demiştim kendi kendime benzeri başıma geldi :)

Motosikleti
Hero X-Pulse 200 4v
Gece sürüşünde kask vizörüme yarasa çarpmıştı.

F54

şerçe ye çarpmıştım hayvancağız oracıkta öldü kaldı

Motosikleti
D400
5 litre gökyüzünden süzülüp önüme düşen su şilesi..

Mahallede yavaş yavaş giderken balon çıktı bi tane karşıma, ona tekme atmak istedim dengem bozuldu, çaycının hasır taburelerine çarpmıştım üst üste dizmişti herif yol kenarında, iyi ki düşmedim yoksa iyice rezil olacaktım..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar