Çarptığı motosikletliyi bıçakladı

Ben kınamayıp başka bir şey yapsam,müseade edermisiniz?Lüüüütfen amaaaa.

arkadaşa geçmiş olsun Allah acil şifalar versin.
olay tam bir rezalet.bulunur umarım gerekli ceza verilir.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
bi günde bi motorcuyu biri dalaşmasın rahat gün görelim

bunun araba veya motorla alakası yok. Böyle psikopatlar araba da sürüyor olabilir, bakkalda da başııza gelebilir. Araba-motor kutuplaşmasına gerek yok, her gün iki araba sürücüsü arasında da böyle olaylar olabiliyor. Vay sen bana niye korna çaldın, vay bana yan mı baktın vs.. Psikopat çok memlekette malesef. Rezil bi durum. Hem suçlu hem güçlü....

way A.Q O........... çocuğu hem tersyönden gelip çarpmış hemde adamı bıçaklayıp kaçmış :pr: :pr: :pr:

ya bu karamanda hiçmi delikanlı motorcularımız yok ya bu adamı bi bulun vurun kafasını taştan taşa akıllanıncaya kadar be ya şimdi kuduruyorum sinirden :pr: :pr: :pr: daha fazla konuşamıyacam

Forumdan Uzaklaştırıldı
karamanın koyunu çıkar o .rospu ç...... nun oyunu....
arkadaşlar böyle sıfatını ......... nin evlatlarını cezasız bırakmayalım artık!!!!!!::evil:: ::evil:: ::evil::

http://www.kgrt.net/article.asp?ID=241#
arkadaşlar ayrıntılar burada var..
gerçekten bende çok üzüldüm,her yerde olduğu gibi var böle tiplerde karamanda..

bende karamanlıyım ama eskişehirde öğrenciyim.
karaman ufak bi yer mutlaka yakalarlar kısa bir süre sonra..
gelişmeleri takip edeceğim mutlaka..

Forumdan Uzaklaştırıldı
Arkadaşlar hataya hata ile karşılık vermekten oluyor bu durumlar.belki de küfürleşme sonucu böyle bir olay vuku buldu.Ben böyle durumlarda daha sakin davranıp,haklı bile olsam haksız duruma düşmemeye çalışıyorum.Yoksa İstanbulda her gün yüzlerce kere kavga eder,döver dövülür,vurur vurulursunuz...

Arkadaşımıza geçmiş olsun dileklerimi sunar,suçlu arkadaşın da en kısa zamanda yakalanıp cezasını çekmesini dilerim...

Geçmiş olsun Acil şifalar diliyorum arkadaşımıza umarım en kısa sürede yakalanır...

çok üzücü bir olay bu tür haberleri okumak görmek istemiyoruz büyük geçmiş olsun

Ali Haydar Şahin arkadaşımıza geçmiş olsun...

umarın en kısa zamanda iyileşip kendisine çarpan aracın plakasını bizlere bildirir diyorum başka bişey demiyorum...

bu kadar teknik bilgiyle o arabanın sürücüsüne bi motosiklet motoru da ben takarım ben merak etmeyin siz...

Forumdan Uzaklaştırıldı
ilk orta lise yıllarında çocuklara hayatları boyunca hiç bir şeye yaramayacak bilgiler ezberletilen iğrenç bir ilk öğretim müfredatına sahibiz.....
...........öğretmenlerimizin çoğu hayatları boyunca okula gidip çay içip ,çocuklara hiç bir şey vermeden onursuzca maaş alıyor ve utanmadan bi de şikayet ediyorlar.

iğrenç bir eğitim sistemi olan bir ülkede yaşıyoruz. bu tip olaylarda birinci sorumlu çocuğa hiç bir insani değeri benimsetmeden maaş alan ilköğretim öğretmenleri, çocuğunu doğurup sokağa atan aileler ve aptallar sürüsü yaratan milli eğitim müfredatlarıdır.bu sistem cahil cühela it kopuk yaratmaktan başka bire şeye yaramaz.böyle ülkenin böyle vatandaşı olur.olay çok sıradan şaşılacak bişey yok.

Resmen Texas bu ulke , can guvencvesi yok. Adam guvenlik guclerinin duyarsizligindan o kadar emin ki istegini yapmaktan cekinmiyor. Bizdemi silahlanacaz canimiza malimiza sahip cikmak icin yoksa koyun gibi olecekmiyiz??

serkan79' Alıntı:
bazı insanlar annelerinin mesleginden dolayı aldıkları lakap yüzünden eziklik hissedip böyle saldırgan davranabilirler buda onlardan biri galiba :farao:

ben bunların devamını getirmek isterim ama. gerçekten buraya yazılacak şeyler değil. daha motorsiklet almadan bu kadar kötü olaylarla karşılaşabiliyorsam. heralde motorumu alınca bi cinayet de ben işlerim. ::angry2:: ::rantinp: ::ranntign

raflar' Alıntı:
...........öğretmenlerimizin çoğu hayatları boyunca okula gidip çay içip ,çocuklara hiç bir şey vermeden onursuzca maaş alıyor ve utanmadan bi de şikayet ediyorlar.
???????
Peki sen bu toplum icin ne yapiyorsun?

raflar' Alıntı:
bu sistem cahil cühela it kopuk yaratmaktan başka bire şeye yaramaz.böyle ülkenin böyle vatandaşı olur.olay çok sıradan şaşılacak bişey yok.
dostum bili ceksın söylemiy ceksın. maykıl ceksın. bak maykıl da toplumla çelişti nasıl süründürdü cahil toplum onu. yani doğruyu yazma kaldıramayabilirler diyorum. bir çoğumuz kendimizi çok önemli zannediyoruz çünkü.

EKLE: hoppala. geç yazdım mesaj watergun'ın mesajının altında kaldı. ben daha çok abd vatandaşlarını düşünerek yazdım ona göre!

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar