Çarptığı motosikletliyi bıçakladı

Motosiklet sürücüsü umarım kurtulur, geçmiş olsun...ama otomobil sürücüsü için güzel oldu, moku yedi kısacası...kan parası, hapis v.s....hayatı kaydı...

medeniyetin uğramadığı bir sürü varlık var bunun gibi. hem suçlu hem güçlü yani.

motosiklet sürücüsü biraz asabi davranabilir sonuçta birisi suçu olmamasına rağmen ona çarpmış. otomobil sürücüsü özür dilemek yerine bıçaklamış.

hayvanlar bile daha iyi anlaşıyor bazı konularda.

serkan79' Alıntı:
bazı insanlar annelerinin mesleginden dolayı aldıkları lakap yüzünden eziklik hissedip böyle saldırgan davranabilirler buda onlardan biri galiba :farao:

güzel demişsin.

geçmiş olsun arkadaşa.

İnşallah en yakın zamanda bu motosiklet canawarını yakalarlar

We arkadaşımıza burdan geçmiş olsun dileklerimizi iletiriz

lan olum sen rüzgara karsı neden işiyosun sana bildiğim bütün küfürleri ederdim ama burda terbiyem müsade etmiyo serefffffsiizzz ters yoldan gel carp bıçakla bide kaç lan ......cık sana denecek laf bende ama neyse o abiye ALLAH acil şifalar versin..

afedersiniz::angry2:: ::cekic:: ::ranntign ::angry2:: ::angry2:: ama bu memlekette okadar çok zerzavat varki bu zerzavatlar arasında da en çok salatalıklar var insan hayatını bu kadar hiçe sayıyorlar...dileğim Allah onları nasıl biliyorsa öyle yapsın daha basşka bişi diyemiyorum...Hastane'deki arkadaşıma da acil şifalar diliyorum...İçimden geçenleride şuan buraya dökemiyorum saygılar...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar