Çarptığı Motorcuyu bırakıp böyle kaçtı!

o kavsakta iki kez aynı şeyi bende yaşadım. her gün de kullandığım bir yer. u dönüşü yasak ama dönmeyen yok. mobese var ama sadece izliyoruz. o kuş serisi araçlar neler çektiriyor ...

U dönüşü yasak yerden sürücüleri inip orada temiz bir döveceksin.Hemde hiç affetmeyin bak o zaman bir daha yapıyor mu ?

Orada EŞŞEK kadar "U" dönüşü yapılmaz tabelası var. Ne demek bu?
-- Yeşil yansa da U dönüşü yapamazsın, karşıdan gelen olabilir, Ayı gibi üstüne çıkabilirsin...
::ranntign::ranntign::ranntign::ranntign::ranntign::ranntign
Ceza olarak o tabelayı adama monte etmek lazım!...

u dönüşü yapılmaz tabi haklısın araç sahibi suçlu diyecek yok ama yasak yerden u dönüşü yapılsa daği biraz dikkatle kimse zarar görmeden olabilirdi yazmamdaki amaç motorcuyu suçlamak değil motorcunun yapması gereken manevrayı burda paylaşmak :rendeer:

u dönüşü yapılmaz tabi haklısın araç sahibi suçlu diyecek yok ama yasak yerden u dönüşü yapılsa daği biraz dikkatle kimse zarar görmeden olabilirdi yazmamdaki amaç motorcuyu suçlamak değil motorcunun yapması gereken manevrayı burda paylaşmak :rendeer:

Motosiklet kazalarında da herzaman suçlu olduğumuza inanıyorum! Kendimizi koruyamadığımız için suçluyuz, trafikteki herkezin aklından zoru varmış gibi düşünmediğimiz için suçluyuz! Kırmızı ışıkta tam duracakken arkamdan gelen 4tekerin durmaya niyeti olmadığını anlayıp geçtiğim ve canımı kurtarığım çok olmuştur. Sonrasında her seferinde durdurup trafik dersini verdim ama bu kadar suçsuz(!) olduğumuz durumda bile arabanın altında kaldıktan sonra ben haklıyım demenin manası yok...

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar