carem kalmadı kredıden baska!!!

_Si_BeMoL_ motor ıcın varını yogunu satmakta haklımı??

• evet

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    1
Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
kardeslerım artık motor hasretı dayanılmaz oldu.helekı dun keeway s.lıght 150 yı hareket halınde gordukten sonra.kredı cekmeyı dusunuyom.hanı bı aralar 60 aya kadar vade vardı ya hala devam edıyomu. eger cekekmezsem neyım varsa satıcam.bılgısayarım bısıkletım telefonum ve emektar puch um.ayrıca tarayıcım ve yazıcımda var.kreedı cekemezsem onları satıcam. :pr: hıcbırının gıttıgıne uzulmemde bılgısayaar satılırsa sıteye gıremıcem ona uzulurum.eyong usta sen bılırsın bu kredı olaylarını.HELP!!! bı cıkar yol bulun bana bende satmaktan kurtulıyım.

nıye ıs aramıyon dıyenlerde olabılır.arıyom hemde delı gıbı.ama ogrencı oldugum ıcın cogu yer kabul etmıyo. :salut: :salut:

Süper Moderatör (BBRR)
valla yazın gel 6 taksite bölelim maaş + taksit yaparım ben sana merak etme ama kışı geçireceksin

si bemol kardeşim;motora olan hasretini ve maddiyatsızlığın elini kolunu bağlamasını anlayabiliyorum.ancak;bankadan kredi çekebilmek için bazı şartları yerine getirmen gerekiyor:
-aylık düzenli ve net bir maaş aldığını belgeleyen maaş bordrosu,
-eğer kendine ait bi işyerin varsa vergi levha fotokopin,imza sirkülerin(ayrıca;vergi levhanda matrahsız gözükmeyecek)
vs.vs.vs.
umarım alırsın kardeşim.ama kış da geldi.ben sabret belki kışın iş bulur çalışır yazın da alır sefasını sürersin.vardır bunda da bi hayır.selamlar. :rendeer: :rendeer: :rendeer:

Forumdan Uzaklaştırıldı
ya artık kafayı yeme sevıyesıne geldım.HeBeLeK HeBeLeK.... bakın ne haldeyım :queen: :jocolor: :salut: :pr: :silent: :pale: :salut: :sunny: kredıyı ben cekemem anlasılan.hıc ugrasmadıgım ıcın bılgımde yoktu saol crazy_devil, babama yalvarcam artık.aslında ogrenım kredısı burs falan aylık 200 ytl gelırım var.onu kabul etmezlermı??

BBRR, abı cok saol ısallah yazın beraber calısma fırsatımız olur.doverız butun marmarısı.

Süper Moderatör
Yönetici
Motosikleti
Harley Davidson Softail 107
_Si_BeMoL_, kredi işi seni aşar çünkü öğrencisin. Gaz vermek gibi olmasın ama bence sat PC yi filan al bi 2. el kalite motor. Bilgisayarın üstüne binince seni bi yere götürmüo :) ayrıca ara sıra cafeden girersin siteye.

sibemol bak bende motor yok stress yapıyomuyum... :salut:

hayat böylede güzel.. :salut:

benzin derdin yok...yolda kalcam derdin yok... :salut:

en güzeli bu... :salut:

düşersin falan... :salut:

Süper Moderatör (BBRR)
_Si_BeMoL_, dinleme canım sen Eyong, u motor almak için bilgisayar satılmaz kaldıki ölü fiata gider sen bak işine gücüne adam öğrenci ya alla alla çalış sen derslerine öle her istediğin hemen olmaz emek sarfederek olur okulun biter yazın çalışırsın alırsın motorunu ve inan çok daha kıymetli olur o zaman

varı yoğu sat pederden destek iste ağla biraz:))
şaka yapıyorum.bu işler zevk işidir.sabırsızlandığını anlıyorum ama bir zevkten vazgeçip başka bir zevki satın alırsan tam anlamıyla mutlu olmayabilirsin.bu çat içebilmek için sigarayı söndürmek zorunda olmak gibi bişey.

bekle biraz daha.okadar istekliysen gelirini biriktir yaza doğru bi daha soyunursun bu işe.hem daha güzel olur isteğin tavan yapar kavuşunca mutluluğunda öyle...

böyle şeylerde acı çekmek iyidir:)

Forumdan Uzaklaştırıldı
bılmemmı ya kıymetını.ben bu bılgısayarı kendım calısıp aldım.kımsenın kurusu yok bu bılgısayarda.yerınden oynatmaya bıle kıyamam ama motorun yerı bambaska BBRR abı ya.hele s.lıght ı gorunce ıcım bı cızzzz ettı.soylemeye utanıyom ama tutamadım kendımı ıkı damla suzuluverdı gozlerımden :pale: .cadde bıtene kadar baktım arkasından.belkı fren yaparda stop lambası nası yanıyo gorurum dıye.....

dostum doğum günü ayağına babanı kafaya alamadınmı...bu fırsatları değerlendir...

Öğrenci adamsın, çalışırsın yazın alırsın motorunu sabret....

Forumdan Uzaklaştırıldı
ahh mete_han, bısey dıyemıyomkı motorla ılgılı babaya.bazen odama gelıyo adam ne zaman gelse motosıklet.net acık oluyo.geneldede motor resımlerı falan. "lan yınemı motor bıkmadınmı olum sundan aksama kadar motor allah motor.yeter..." dıye uzayan bı konusma yapıo.kredıyı nası dıcem bılmıyom ama dıcem.olmazsada naalım caresız kısın gecmesını beklıcem ıs bulma umuduyla.yazın ısallah BBRR abımın yanındayım.ama kısı gecırmek sorun.caresızlık cok kotu bısey :salut:

_Si_BeMoL_, bence acele etme biraz çalış ve para biriktir ondan sonra bak ben motorum çalındıktan kaç sene sonra anca bir pardon 3 motor sahibi olabildim demimete_han, cığım :queen: :queen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
federal, Arvasi3, kardeslerım ıs bulsam sımdıde calısırım hatta sımdı calısmam daha ıyı olur.yaza kadar toplarım parayı ama ogrencılık ıste :pr:

sıkma canını be si-bemol kardeş.alla ala yaw dünyanın sonu mu be kardeşim.bak ben de daha düne kadar sitede bas bas bağırıodum 250 mct hakkında bilgiiiiiii diye.ama noldu şimdi aldım alla şükür 550 peşinat+225+225 taksit verdim ama şimdi noldu;25 gün önce vermem gereken 225 taksidi veremedim ayrıca 5 gün sonra diğer taksit gelio ve benim cebimde 20 ytl para var.(çünkü 1 aydır şerefinden şüphelendiğim iktidarın elindeki belediye iş yerimi kapattı ve ben sigara alacak paramı bile zor buldum uzun bi süre [ki bu konuyu da bi topic de açıp sizlerle paylaşacağım])...o yüzden ben derim ki si_bemol kardeşim biraz sık dişini;çalış ve peşin parayla al!!!daha sonra ite puşta muhtaç olma!!!(bu arada benim kütüğümde eskişehire bağlı ama hiç görmek nasip olmadı :queen: ) :rendeer: :rendeer:

crazy zor be dostum...

arvasi abi senin tuzun kuru...bak milletin derdi dünyadan büyük...belediyenin sırtında yer içersin tabi...

crazycim arvasi nickli abi belediye zabıta amiridir adapazarında...içinden geçenleri kendisine iletsene...hem rahatlarsın... :king:

dostum budist tavri takinmak istemiyorum ama
arzularini kontrol etmeyi ogren yoksa daha cok aci cekersin.

motosiklet 'e bu kadar bagliu ol ma. olursa olur olmazsa olmaz sonucta
zevk icin biniyoruz. sabret.. ilerde eminim karsina daha iyi firsatlar cikacak..

Motosikleti
cb 125 f- nc 750x dct
ya iş pc yi satıp motoru almakla bitmiyoki.zaten pc ve yan ekipmanlarıda satsan motoru alabileceğini sanmıyorum.alsan bile bu motorun alım satım vergisi,senelik vergileri,bakımı ,benzini,zartı zurtu.olmadı bide arızalandığını düşün.herifler garantiye sokmamak için on türlü takla atıyo zaten.allah göstermesin bide kaza yaptınmı tamamdır.ya neyse biraz abarttım :joker: yani demek istediğim düzenli bi gelir olmadan.ekonomik özgürlüğünü eline almadan bu işler zor. :thumright: bakma böyle benimde ahkam kestiğime,söylediklerime bende inanmak istemiyorum ama böyle olmadığını idda eden varmı.idda dedimde futbolla ilgileniyosan....yada madem pc var cd çoalt sat :pl: umarım yakın bi zamanda kavuşursun hayaline,kazasız belasız sürüşler dileğiyle :king:

Forumdan Uzaklaştırıldı
nmtears, vlad1462, ıkınızde haklısınız.gelır olmadan zor olduguu bılıyom ama bı turlu bıtmıyo bu sey.ıcerde bısey var durtup duruyo.olur olmaz zamanda sokuyo aklıma s.lıght ı.ıyı dıleklerınız ıcın saolun.

Forumdan Uzaklaştırıldı
çalış - kazan - al
varolanı yitirerek , bişi edinilmez
pc yi yarı fiyatına satmaya değmez bence, motor zevkini küçümsemiyorum - sadece elindekini avucundakini çarçur etmesinden bahsediorum - yannış anlaşılmasın...
tekrarlıorum çalış - kazan - al

saygılar

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar