boy;
aldım hocam ama carbon almadım. kalktım ankaradan fuara geldim cumartesi günü. marushin carbonu inceledim, 900 tl gibi bi fiyata indiler, laserin carbonuna baktım 700 tl idi ama markaya güvenemedim. uvexin carbonu da daha önce ankarada incelemiştim tasarımı pek hoşuma gitmemişti.
senin tavsiyelerin doğrultusunda sharklara baktım, x-lite ların fiyatları biraz aşıyo gibi oldu onlara bakamadım. arai rx-7 aslında çok güzel bi seçim olurdu ama 299 km/h gibi süratlere çıkmadığım için gereksiz gibi geldi hem rakam olarak da baya kasardı beni.
o kafa karışıklığı içerisindeyken gittim eski köye yeni carbon getirmeyeyim dedim shoei xr1000 aldım geçtim. hediyesi 650 tl ye geldi bi de siyah vizör aldım. kısmet olursa 2 sezon bunu kullanayım dedim. henüz kaskı test edemedim ama bildik ve kendini kanıtlamış bi kask (her ne kadar sharp testlerinde 3 yıldızda kalsada

) inşallah memnun kalırım.
zeda3000;
ilgine teşekkür ederim, aslında senin carbon ducatinden dolayı bu işle ilgileniyor olduğunu tahmin etmem gerekirdi

artık carbon kask için olmasa bile motorun komple carbon kaplanması konusunda fikrini almak için rahatsız etmek isterim. fuarda görmüşsünüzdür dainese mağazsaında tamamen kaplanmış bi örnek vardı, hep düşündüğüm ve istediğim bişey ama kararsızım o konuda.