Carbon Kaplama yaptım plaka harflerini...

Plakam biraz pis kusura bakmayın :queen:
35ankme.jpg

bilmediğimden soruyorum heran gi bi mahsuru yok dimi trafik açısından üstünde oynadın diye ceza yemiyesin burası türkiye biliyorsun :)

guzel olmus elıne emegıne saglık carbonu nerden bulabılırız ?

bilmediğimden soruyorum heran gi bi mahsuru yok dimi trafik açısından üstünde oynadın diye ceza yemiyesin burası türkiye biliyorsun :)
Abi yasak diye biliyorum ama zaten uzaktan bakınca siyah gözüküyor yakına gelince carbon olduğu belli oluyor :cat:

guzel olmus elıne emegıne saglık carbonu nerden bulabılırız ?

Karbonu kaplama mağzemi satan yerler var duvar kağıdı vs. gibi yerler:cat: oralardan temin edebilirsin :cat:

Yapımıda plaka harfleri büyüklüğünden azıcık daha büyük kestim çakmakla ısıtıp bastırdım sonrada maket bıçağıyla kestim :queen:

Abi yasak diye biliyorum ama zaten uzaktan bakınca siyah gözüküyor yakına gelince carbon olduğu belli oluyor :cat:

Karbonu kaplama mağzemi satan yerler var duvar kağıdı vs. gibi yerler:cat: oralardan temin edebilirsin :cat:

Yapımıda plaka harfleri büyüklüğünden azıcık daha büyük kestim çakmakla ısıtıp bastırdım sonrada maket bıçağıyla kestim :queen:

eywallah pasa buyuksun :queen:

Motosikleti
Suzuki GSX S1000 & Sym Joyride 300
O egzosun hali ne ya :) Plaka karbonuyla uğrasıcağına önce egzosu kurtar :)

Motosikleti
Suzuki GSX S1000 & Sym Joyride 300
Sorunda o zaten bisey yok , bombos içi :)

Bir ara plakaya Türk bayrağı yapıştıranlar ceza yiyordu bundan hala hala yersin.

Aslında çok saçma sonuçta siyah gibi gözüküyor ve çok okunaklı böyle şeylere ceza kesmeleri çok saçma geliyor bana tabi sonuçta burası TÜRKİYE :pr:

apo görsünde o plakayı karakolun önünde motorun baglanış fotolarınıda koyarsın buruya :):)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar