Çantası İşli Gelen Motor

Motosikleti
Honda CRF250L
araya bende bir soru sıkıştırmak istiyorum
Motosikletin iki yanına koruma demirine, heybe takınca da acaba bu kanun geçerli oluyor mu?

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Arkadaşlar motosikletlerinizin yapı itibariyle küçük ve ince olmasının avantajlarını kullanın. Bakkala bile giderken çöle seyahat ediyormuş gibi yan çanta takmanın hiçbir esprisi yok.

Motosikleti
Honda CRF250L
Arkadaşlar motosikletlerinizin yapı itibariyle küçük ve ince olmasının avantajlarını kullanın. Bakkala bile giderken çöle seyahat ediyormuş gibi yan çanta takmanın hiçbir esprisi yok.
Zaten takılı değil hocam, lazım olduğunda takıyorum.
Topcaselere polis birçok gerekçe sunabilir, ama heybe biraz arafta kalmış gibi geliyor bana :)

Bu çantalar ruhsata işli olmadığında, çevirmede ya da kazada vs durumlarda

Bu çantalar ruhsata işli olmadığında, çevirmede ya da kaza vs durumlar polisle muhatap olduğumuzda sorun yaratıyor mu acaba ? İlk motoruma bakıyorum genelde baktıklarım düşük cc çantalı enduro tarzı motorlar… ruhsata işlenmesi zahmetli ve masraflı bir iş gibi duruyor.. bunu yapmış ruhsata işlenmiş motorlara bakayım öyleyse…
Kazayla çantanın pek alakası yokta sonuç olarak buda gereklı bısey sürdünüz motor açısından polıse karşı koz vermıs olursunuz.istese bağlayabılır ceza yazabılır tamamen insifiyatına kalırsınız.
Öyle çokta zahmetlı ve tuzlu bı iş degıl ucuz bı yer bulursanız 10 bın tl ye 1 gunde halledıyorsunuz aynı gun tuvturkten randevu almak şartıyla.bence gonlunuzdekı motoru alın 3 5 de bu ıs ıcın harcayın yaptırın.sıf çantası ıslı dıye baska motor almayın

Motosikleti
HONDA FORZA 2025
ee forzası olan bir arkadaş yokmu onda ruhsatı kontrol edebilirmi ?

Motosikleti
Hero Dash 125
Benim kendi kendime en çok merak ettiğim konu şu, motosikletli yunus polisleri yada motosikletli trafik polisleri ve hatta şimdilerde yeni yeni gördüğüm atv kullanan polislerin hepsinin arkasında küçük yada büyük topcase diye tabir ettiğimiz çantalar var. (Atv kullanan polislerde bir havalarda, kask falan yok o ayrı konu,)

Bu motosiklet yada atvlerde arka çantalar ruhsata işli mi? İşli ise, çanta işlenince motosiklet tek kişilik olmuyor mu? Yunus Polisleri nasıl iki kişi binebiliyor?

Benim kendi kendime en çok merak ettiğim konu şu, motosikletli yunus polisleri yada motosikletli trafik polisleri ve hatta şimdilerde yeni yeni gördüğüm atv kullanan polislerin hepsinin arkasında küçük yada büyük topcase diye tabir ettiğimiz çantalar var. (Atv kullanan polislerde bir havalarda, kask falan yok o ayrı konu,)

Bu motosiklet yada atvlerde arka çantalar ruhsata işli mi? İşli ise, çanta işlenince motosiklet tek kişilik olmuyor mu? Yunus Polisleri nasıl iki kişi binebiliyor?
Her motor tek kişilik olmaz.benım motor mesela ıkı kısı kalıyor çantayı ısletsende (honda sh) ama pcx dio tarzı motorlar teke düşüyor çantayı işletirsen. yunus polıslerınkıde ıkı kısılık olması muhtemel motorları buyuk ve uzun.
Ama tabı işlimidir değilmidir bilemicem.

Motosikleti
ARORA MAX PRO
Her motor tek kişilik olmaz.benım motor mesela ıkı kısı kalıyor çantayı ısletsende (honda sh) ama pcx dio tarzı motorlar teke düşüyor çantayı işletirsen. yunus polıslerınkıde ıkı kısılık olması muhtemel motorları buyuk ve uzun.
Ama tabı işlimidir değilmidir bilemicem.
Bende Arora max pro var. Çanta işli ve 2 kişilik gözüküyor ruhsatta

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar