Canlı sohbet güzel olurdu ..

Canlı sohbet olsa bence güzel muhabbetler olur derim ne dersiniz ?

ybr mi cbf mi kısmında kavga çıkar, küfürleşmeler başlar. En son ben meydandaki heykelin altındayım, sen nerdesin la bebe? ile biter.

Çinliye 200'lük garbüratör attık bi de dereceli grank, ibre 110 gösteriyordu amma solladığım C4'ün ibrede yüzgırk yazıyodu anadın mı, bassam daaha da giderdi diyen ilk kişiye ZİYAAAAAA diye toplucak cevap veririz.

M6 sattım tüplü clio arıyom diyen gelir.

ses kaydı alabilirsek gelecek nesiller için çok güzel malzemeler bırakabilir bence.

Son düzenleme:
tartışma kültürü goygoyuna girmek istemem ama ben konuşmaların cayır cayır bölünüp de kimsenin lafını bitiremediği bir konuşmaya girmek istemezdim :)

forumun da çok bir farkı yok canlıdan, düşünüp taşınıp yazma imkanı cabası

ybr mi cbf mi kısmında kavga çıkar, küfürleşmeler başlar. En son ben meydandaki heykelin altındayım, sen nerdesin la bebe? ile biter.

Çinliye 200'lük garbüratör attık bi de dereceli grank, ibre 110 gösteriyordu amma solladığım C4'ün ibrede yüzgırk yazıyodu anadın mı, bassam daaha da giderdi diyen ilk kişiye ZİYAAAAAA diye toplucak cevap veririz.

M6 sattım tüplü clio arıyom diyen gelir.

ses kaydı alabilirsek gelecek nesiller için çok güzel malzemeler bırakabilir bence.

Muhahahahaha :queen:

e abi herkese acarsan ybr cbf olurda ne bileyim +250 +500 mesaj neyse artik ona gore yaparsan sorun olmaz diye dusunuyodum kac bin uyeye sahip forumda canli sohbet acarsan direk tabiki bu tarz sorunlar olmasi dogal

Ben arada Hükümet İstifa! diye slogan bile atılabileceğine inanıyorum.

Zuzuuw çok iyi anlatmışsın bu kadar ince düşünememiştim abi konu kapanmıştır tşk ederim ayıktırdığınız için ....

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar