Canlı motosiklet kazası.

Katılım
10 Tem 2006
Mesajlar
2,748
ayağa kalktıktan sonraki hareketleri biraz alkollü gibi sanki?

hayır alköl felen yok elemanda.

Geçmiş olsun da, bu adam otobanda 70 km hızla viraj alamadı, sıkıştıran eden de yok. Üstine bir de bu adamı grup sürüşüne almışsınız, bir de korumaları yok. Allah akıl fikir versin ne diyeyim.



iş için her hafta bursaya giderim,
şahsen her uzak yere gittigimde fotoğraf makinamı yanımdan ayırmam,
şans ya yenikapı yalova feribotuna beraber bindik, elemanı tanımıyorum ben kamyon ile o motosiklet ile,
sonra yalovaya uğrayacağını sandıgım eleman otobana girip bastı,
bende hızımın çok olmaması için 100 km leri seyrediyordum, eleman ile arka arkaya gittikten sonra dedim videoya çekiyim, içimden geldigi gibi videoya çekmeye başladım
zaten ne olduysa o andan sonra oldu,
düştükten sonra durdum baktım bişeyi yok
nereye gidiyorsun dedim bursaya gidiyorum abi dedi.

bastı gitti.
 
Forumdan Uzaklaştırıldı
Katılım
17 Mar 2008
Mesajlar
1,647
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
acemi olduğunu hissedip çektin galiba bu videoyu , bende bugün servis şöförümüzü çekecektim ama kamera yoktu yanımda : ) 5 kilometrelik yolda rahat 7-8 tane kaza atlattık : ) hemde bir tanesinde tırla çarpışacaktık , ama dorsesi yoktu belki yaşardık : D : P
 
Forumdan Uzaklaştırıldı
Katılım
6 Şub 2010
Mesajlar
154
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Acaba elemanın gözünde gözlük varmıydı?Kask yokken o hızlarda rüzgar adamın gözlerini mahveder.Toz parçaları kaçar.Gözlük bile olsa 80 km hızın üzerine çıkınca gözlüğün aralarından sızan hava ve tozlar önünü göremez hale getirir adamı.Ben bi keresinde şehir içinde çevre yolunda kasksız gezinirken sineğin biri gözüme girmişti.Allahtan fazla hızlı değildim ve önüm düzlüktü.Motoru nasıl durdurup kendimi kenara attığımı hatırlamıyorum.Kask sadece kafayı korumak için değilki.Gözlere gelecek hava ve toz saldırısını önlemek de en büyük yararlarından biri.Bence elemanda görme problemi oluştu ve bu kazanın sebebi bu.Virajda baya ters bi viraj yani.Allah korumuş.İnşallah bu da bi ders olmuştur.
 
Katılım
3 Eyl 2008
Mesajlar
932
Ucuz atlatmış gibi görünüyor. Motosiklet kullanmak için ehliyet almak yetmiyor. Nasıl kullanılacağını, viraja nasıl girileceğini öğrenmek gerekiyor. Özellikle yağmurlu havalarda virajlara çok temkinli girmek gerekir.

Bu sabah yağmur yolları yeni ıslatmışken, otobanda az daha bariyerlere giriyordum. Önce sola, sonra sağa, ve tekrar sola savruldum. Arabayı güçlükle toparladım. Yola yağ dökseler bu kadar kayardı. Üstelik arabada 4 tekerde yeniydi. Viraja girerken temkinli olmayı gerektirecek hiçbirşey görülmüyordu. Motosikletle de bu viraja aynı rahatlıkla girebilirdim. Ama herhalde son virajım olurdu.

Yeni lastikleri ilk 500 km, yani lastiklerin üzerindeki koruma katmanı gidene kadar dikkatli kullanmak gerekir. İlk 500 km'de çok kayar.
 

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar

Üst