Canlı motosiklet kazası.

Allah akıl fikir versin, ne kask var ne mont :farao: Allah korumuş da kafayı bariyerlere gömmemiş :cyclopsan

Bu tarz videolar daha dikkatli olmamıza neden oluyor şahsi fikrim.
Paylaştığınız için teşekkürler.Sanırım tahmin ettiniz kaza yapacağını.
Korumaların olmaması ayrıyeten nakavt.

Hiç dallandırıp budaklandırmaya gerek yok konuyu yok korumaydı şuydu buydu Bu adam motor kullanmayı bilmiyor bariz ortada.Çıkma o zaman trafiğe ne kendi canını nede başkalarınınkini riske at.

sadece burada değil hayatta alınabilecek en iyi ders, bilmedigin bir ders'dir,
ben onu biliyorum diyip da yükselmeyeceksin
dinleyeceksin sonra ister yap ister yapma,
ancak böyle bir durum başımıza geldiginde çok geçmiş olacak,
balık baştan kokar ama son pişmanlık fayda etmez,

ben yazın ortasında dizlik takıyorum, bazı arkadaşlar onu nasıl takıyorsun sıkmıyormu lastikleri diyorlar, oysaki ben düşmek için takmıyordum dizlikleri,
bir gün işten eve giderken kaygan zeminde 10 metre sürüklendim,
şükür dizliklerim sayasinde ve eldivenlerim sayesinde çizik bile almadım, motosiklete olsun benden önemlimi,
en son geçen gün virajlı yolda 30 km hızla giderken yola dökülen suya denk geldi ön tekerim ve kaydım, ben 5 tur motosiklet 5 tur attı yerinde 1 adım daha gitse motosiklet bariyere vurup ön tarafı parçalanacaktı,
oysaki ben yine eldivenlerim ve dizliklerim sayasinde çizik almadan kurtuldum..

burada bazı arkadaşlara sesleniyorum,
ben enayi değilim bir çift dizlğe 90 tl verecek kadar,
bir motosiklet pantolonuna 190 tl verecek kadar,
bir monta 200 tl verecek kadar aptal değilim,
bot aldım biliyorum bende çizme giyip yağmur almadıgını, ancak en yakın arkadaşımın yani tuğrul arkadaşımın kaza yapıp ayağının 1 ay alçıda kaldıgını gördükten sonra 150 tl verip korumalı bot aldım,
benim Param çok değil, çok çalışıp az kazanlardanım, ancak benim canım kıymetlidir,
ben gittim 350 tl ye kask aldım, oysaki motosiklete ilk başladıgımda 20 tl lik önünde sadece cam olan kask kullanıyordum,
ne kadarda cahilmişim,

arkadaşlar siz siz olun bir ürünü alırken aaa bu daha ucuzmuş ben bunu alayım
niye aynı ürüne fazla para vereyim demeyin,

unutmayın:

Dünyada hiçbir kimse hiçbir şeyi daha kötü yapmadan daha ucuza satamaz bir
hizmetin sadece fiyatına bakmak demek bazı hileleride peşinen kabul etmek demektir.

Son düzenleme:
boş yolda bunu nasıl becermiş bence motosiklet kullanmayı bilmiyor.zaten motorcuda sayılmaz baksana tam takır kuru bakır....

Fazla yorum yok..
Motor un M sini bilmiyor sanirim..
Ama otobanda geziniyor.. :salut:
iyiki arkasaindaki arac ezmemis onu..

Ucuz atlatmış gibi görünüyor. Motosiklet kullanmak için ehliyet almak yetmiyor. Nasıl kullanılacağını, viraja nasıl girileceğini öğrenmek gerekiyor. Özellikle yağmurlu havalarda virajlara çok temkinli girmek gerekir.

Bu sabah yağmur yolları yeni ıslatmışken, otobanda az daha bariyerlere giriyordum. Önce sola, sonra sağa, ve tekrar sola savruldum. Arabayı güçlükle toparladım. Yola yağ dökseler bu kadar kayardı. Üstelik arabada 4 tekerde yeniydi. Viraja girerken temkinli olmayı gerektirecek hiçbirşey görülmüyordu. Motosikletle de bu viraja aynı rahatlıkla girebilirdim. Ama herhalde son virajım olurdu.

Geçmiş olsun da, bu adam otobanda 70 km hızla viraj alamadı, sıkıştıran eden de yok. Üstine bir de bu adamı grup sürüşüne almışsınız, bir de korumaları yok. Allah akıl fikir versin ne diyeyim.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Acemilik.. ama bu kadar da körü körüne acemilik görmezden gelinmez ki..

Geçmiş olsun da, bu adam otobanda 70 km hızla viraj alamadı, sıkıştıran eden de yok. Üstine bir de bu adamı grup sürüşüne almışsınız, bir de korumaları yok. Allah akıl fikir versin ne diyeyim.

Sanırım grup sürüşü vs. yok ortada..Öylesine çekim yaparken kameraya takılmış
motosiklet kullanmayı bilmeyen birisi bu..

youtube yi direk açmak için anti sansur proramı yazarsanız googleye çıkan proramı indirin kurun direk açılır.

Burası orhangaziye girmeden önceki yer sanırım süpürgelik rampasının sonu. Orada bende birçok kaza atlattım bir dengesizlik var orada insanın dikkati dağılıyor. Bende birkaç kere o çizgiden dönebilmiltim. Ucuz atlatmış.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar