göçebe hayattan yerleşik hayata geçememişler .bende geçenlerde adamın teki araba sürüyodu kadın da çocuğu kucağında ön koltukta işte, ama kadının kapısı açıktı neyse korna çaldım işaret ettim anlamadılar ileride trafik sıkıştı yanlarına yanaştım tekrar korna çaldım işaret edicem önce adam el frenini çeker çekmez koşarak geldi yanıma kadında arkasında döveceklerdi beni yakamı felan tuttular dedim işte kapınız açıktı uyarıyorum o yüzden felan hiç bişi demeden bindiler arabalarına özür bile dilemediler ne denir bilemiyorum komik![]()
bende geçenlerde adamın teki araba sürüyodu kadın da çocuğu kucağında ön koltukta işte, ama kadının kapısı açıktı neyse korna çaldım işaret ettim anlamadılar ileride trafik sıkıştı yanlarına yanaştım tekrar korna çaldım işaret edicem önce adam el frenini çeker çekmez koşarak geldi yanıma kadında arkasında döveceklerdi beni yakamı felan tuttular dedim işte kapınız açıktı uyarıyorum o yüzden felan hiç bişi demeden bindiler arabalarına özür bile dilemediler ne denir bilemiyorum komik![]()
Birşey demeye ne gerek var ayıyı ferrariye koysan yine ayıdırben de kpss sınavına girdiğim gün bir arabanın arka kapısı açıktı yanaşıyorm adam ilerliyor yanaşıyorum adam ilerliyor sonra mecbur durdu arka kapın açık dedim kaçtım
![]()
Birşey demeye ne gerek var ayıyı ferrariye koysan yine ayıdırben de kpss sınavına girdiğim gün bir arabanın arka kapısı açıktı yanaşıyorm adam ilerliyor yanaşıyorum adam ilerliyor sonra mecbur durdu arka kapın açık dedim kaçtım
![]()
muhaha koptum iyi yapmışmıssın dövmeye felan inerdi mazallah aman yarabbim korkunç
Bende geçen kadının biri araba kullanıyodu "araba kullanıyosun" diye uyardım nolur nolmaz :rendeer:
Bende geçen kadının biri araba kullanıyodu "araba kullanıyosun" diye uyardım nolur nolmaz :rendeer:
Hayata rahat oturamayan aslında yerleşemeyen insanımız çok hep negatife çalışıyor trafikte insanımız kimsenin birbirine saygısı yok. Arabada da motorla giderken de motorlu görürsem hep 2 düdük otturuyorum seni gördüm selam mahiyetindebende geçenlerde adamın teki araba sürüyodu kadın da çocuğu kucağında ön koltukta işte, ama kadının kapısı açıktı neyse korna çaldım işaret ettim anlamadılar ileride trafik sıkıştı yanlarına yanaştım tekrar korna çaldım işaret edicem önce adam el frenini çeker çekmez koşarak geldi yanıma kadında arkasında döveceklerdi beni yakamı felan tuttular dedim işte kapınız açıktı uyarıyorum o yüzden felan hiç bişi demeden bindiler arabalarına özür bile dilemediler ne denir bilemiyorum komik![]()