CANIM SIKILDI GEZİ ÖNERİSİ İSTİYORUM

Arkadaşlar uzun süreliğine yurt dışına çıkaçağımdan dolayı motorumla son günlerimi gezerek geçirmek istiyorum ama istanbulda Şile, Ağva, Kilyos, kartepe vs. gibi yerler haricinde gezecek yer bulamıyorum,

yardımcı olun şu sıkıntılı motorcuya :)

iznik gölü ve çınarcık çok güzel olur... mükemmel yerler... hele izniğin içinede girin çok iyidir :)

Gece gece maslak-sarıyer yapıp ordan sahilden geri ortaköye kadar dönün çok güzel oluyo :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
yerinde olsam bursa çekirgeye gider bi otelde geceleyip ordanda öbürsügün uludağa çıkardım güzel bi hava alırdım

eğer yemek yiyim farklı olsun dersen Tuzla sahile gitmeni öneririm :) hep gideriz oraya ailecek köfte yer döneriz, bende motorla sıksık gidip geliyorum hatta bugünde ordaydım :) ama düşününce pekte bişey yok orda ;)

Şile hariç demişsin ama yine de belirteyim
Sabah Şile'ye sürüyoruz Garaj ekibiyle (Orman yolundan).
Saat 11'de İçerenköy'den hareket edeceğiz.
Yaklaşık 10-12 kadar motor olacak.
Eğer katılırım dersen Garaja nasıl ulaşacağına dair bilgiyi paylaşırım :wiinkk:

Şile hariç demişsin ama yine de belirteyim
Sabah Şile'ye sürüyoruz Garaj ekibiyle (Orman yolundan).
Saat 11'de İçerenköy'den hareket edeceğiz.
Yaklaşık 10-12 kadar motor olacak.
Eğer katılırım dersen Garaja nasıl ulaşacağına dair bilgiyi paylaşırım :wiinkk:

Aslında iyi olurdu ama size yetişemeye bilirim güngörenden saat 11 gibi anca çıkıcam çünkü

teşekkürler davet için :rendeer:

Rota çiziyorum..unutamayacağın bir rota..yurtdışındayken memlekete dair aklında olacak tek rota...yanıp tutuşacağın ah bi kez daha gitsem dediğin bir rota...eskihisardan karşıya geçiyorsun...feribottan iniyorsun yalovaya geliyorsun.feribotta çay içmeyi unutma...yalova shellden çınarcık ayrımı var çınarcığa gel...sahilde irem köfte salonunda köfteni ye metehanın selamı var de ama..açlığını ayarla köfteye göre...birde kaymaklı ekmek kadayıfı offf...sahilden devam et çınarcığın bitiminde heykelden sola dön teşvikiye köyüne gir hemen öınarcığın 1 km arkası delmece yaylasına çıkmaya başla...dipsiz gölde mola ver...gölün etrafında bir tur at...delmece yaylasında oksijeni çek içine 1000 rakımlıdır..her yer orman ıssız..yolu takip et...tek yol var zaten..armutlu tarafına doğru devam et...armutludan ise solunu marmaraya vererek çınarcığa geri gel ...muhteşem olacağına dair sana yemin ederim..beğenmedim dersen yol masrafını sana yollayacağım...garantili terapi ve huzur...

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
@mete_han
Dediğin rotayı sabah deneyeceğim, teşvikiye yolları virajlı, güzel gibi duruyor. :cat:

@fast_driver
Konu güzel oldu, ben de aynı durumdaydım :mrgreen:.

Bu güzergahı ayda bir çaktırmadan yaparım...eşe dosta görünürsem sıkıntı...vay bana niye haber vermedin diye...insan yok ormanlık..yolun geneli temiz...yalnız pcx125 le bu yol beni çok sarstı 2011 sonunda belden kıvrandım biraz..emara falan girdim..yayla yollarını skutercilere tavsiye etmem..çok sarsar...ama bende yardıra yarıda yol alıyordum belkide çok sert girdim çukurlara 800 kmde pcxi satmak zorunda kaldım...seigen benim için köfteyi bi tad ve yorumla..vedat milor misali..hayatında yediğin en nuhteşem köfte olacak..acı salçasıda masa kenarındadır..patates kızartma istemeyide unutma..1 kilo köftede 32 tane vardır...ben tek yerim şahsen seni bilmem :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar