canım memleketim

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Ben gazetecilere pek güvenmem.Bu işin farklı bir yönü olabilir.Yorum yapmıyorum.

viewpointmanipulation.jpg

Ben gazetecilere pek güvenmem.Bu işin farklı bir yönü olabilir.Yorum yapmıyorum.
abi zaten tamamen yoruma açık bir durum
saldıranlar masum olsa saldırmazdı
mahalleli masum olsa barikat kurmazlardı
ben olayın polisin tavrı kısmına takıldım sadece

mevzu gerçek olunca forumun sallamacıları hiç çıkmamış piyasaya
sallama şeyleri iyi tartışıyorlardı halbuki
acaba gerçekler çok mu zor geldi nedir

COQ

Motosiklet Eğitmeni
Adaletin olmadigi yerde halk kendi adaletini kendi kurgulamaya baslar.
Bu olay gibi olaylar, devletimizi yönetenlerin ve sistemin aynasidir.
Bakin o aynaya,
bakalim tanidik birilerini görebilecekmisiniz?

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Öyle hassas bir noktaya geldik ki, tahammül sınırlarımız ortadan kalkmış...
Biz değil bu hale getirenler utansın....
Suçlu ya da suçsuz...
Kör tuttuğunu götürür...

Orası 1 Mayıs mahallesidir, hani gençler bilmez diye hatırlatayım dedim.
Ayrıca orada pkk yok, ama sağ gruplar pkk dan çok sola düşmandırlar (nedenini yazmayayım polemik olmasın).

Motosikleti
BMW K1200GT , BMW S1000XR M Sport
Bu başlığın motosiklet ile ne alakası var ?.

Hep aynı ekip benzer konuları açıp sağa sola çakmak için polemik yaratmaya çalışıyor MT yönetimide sırf tıklanma sayısının hatrına tamamen "duygusal" sebepler ile buna çanak tutuyor.

Ne zaman forumu açıp iki satır birşeyler karalayayım birilerine belki zerre faydam dokunur derken bu ve buna benzer provokatif başlıklar yüzünden soğuyorum.

Beyler bu ve buna benzer konuları tartışabileceğiniz pekçok mecra var lütfen bunu orada yapın. "Konu Dışı" bölümünde başlık açtım mazeretinin arkasına sığınmayın burasi bir motosiklet forumu ve yaş ortalaması hayli genç , kanı kaynayan gaza gelmek için bekleyen hızlı delikanlıların bolca bulunduğu bir ortam. Yarın öbür gün böyle bir başlık yüzünden birilerinin canı yanarsa vicdanınız sızlar .

Yapmayın başkalarınında yapmasına fırsat vermeyin.

Sevgilerimle

Bu başlığın motosiklet ile ne alakası var ?.

Hep aynı ekip benzer konuları açıp sağa sola çakmak için polemik yaratmaya çalışıyor MT yönetimide sırf tıklanma sayısının hatrına tamamen "duygusal" sebepler ile buna çanak tutuyor.

Ne zaman forumu açıp iki satır birşeyler karalayayım birilerine belki zerre faydam dokunur derken bu ve buna benzer provokatif başlıklar yüzünden soğuyorum.

Beyler bu ve buna benzer konuları tartışabileceğiniz pekçok mecra var lütfen bunu orada yapın. "Konu Dışı" bölümünde başlık açtım mazeretinin arkasına sığınmayın burasi bir motosiklet forumu ve yaş ortalaması hayli genç , kanı kaynayan gaza gelmek için bekleyen hızlı delikanlıların bolca bulunduğu bir ortam. Yarın öbür gün böyle bir başlık yüzünden birilerinin canı yanarsa vicdanınız sızlar .

Yapmayın başkalarınında yapmasına fırsat vermeyin.

Sevgilerimle

Herkes herşeyin farkında olsun. Bundan korkmayalım. Çifte standartın nasıl işlediği görülsün.
Sen soguma, bu konu yokmuş gibi davran. Yine millete faydan olsun.

Motosikleti
Herkes herşeyin farkında olsun. Bundan korkmayalım. Çifte standartın nasıl işlediği görülsün.
Sen soguma, bu konu yokmuş gibi davran. Yine millete faydan olsun.

Öncelikle tanımadığınız yaşını bilmediğiniz insanlara "siz" diye hitab etmenin daha uygun olacağını hatırlatayım. Yazdıklarımı "gözlerinizle" okursanız sadece paylaşımın yerinin burası olmaması gerektiği , bunun için daha uygun mecralar olduğunu yazdığımı görebilirsiniz.
Böyle konular bugün motosiklet forumunda tartışılırsa, yarın "büyükbaş hayvancılıkta küspemi iyidir yoksa taze yoncamı" niteliğindeki başlıklarında buralarda boy göstermesini yadırgamamak gerekir.

Birincisi, sen veya siz kelimesinin saygı ölçüsü olmadığını düşündüğümden dolayı pek kullanmıyorum.
Ikincisi ise burası bir forum, herkes herşey konuşabilir. Yeter ki forum kurallarının dışına çıkılmasın.
Biz, araya düşmanlık sokan her türlü düşüncenin karşısındayız. Kimseye düşmanlık yapmıyoruz. Düşmanlıga sevk de etmiyoruz.
Her konuda adalet istiyoruz. Hiçbir ölüm, şiddet hatta aşırı milliyetçilik düşüncesini desteklemiyoruz. Tam tersi hepsinin, herkesten önce karşısındayız. Adalet isteyince, hemen 'terör yanlısı' damgası yiyoruz.
Halbuki istediğimiz şeyler; kimse kimseyi öldürmesin, gençler nedenini bile bilmediği sebeplerden dolayı kullanılmasın. Kimseye önyargılı davranılmasın. Çok uzattım.
Kısacası adil bir yaşamın herkesin hakkı olduğunu savunuyoruz ve savunacağız.

Yahu gençler cayır cayır ölüyor bu ülkede. Kimsenin umrunda değil. Artık şehit haberi almadığımız hafta yok gibi. Bu başlık mı can yakacak ? Yapmayın etmeyin. Öte yandan, alevilerin kapılarına çarpı koyulan ülke de papua yeni gine falandır lütfen karıştırmayalım :)

O kadar bu konulara yorum yapmayacağım diyorum, yine yapıyorum.
Şikayetim Var Cümle Yasaktan
Dillerimi Hakim Bey Bağlasan
Durmaz
Gelsin Jandarma Polis Karakoldan
Fikrim Firarda Mahpusa Sığmaz
Eyvah
Mehmet Erdem 'Hakim Bey'

COQ

Motosiklet Eğitmeni
Degerli üyelerimiz;
forumumuzun moderasyon ihtiyaci için çok sayida biber gazi alinacaktir.
Mt ihale kanununun ilgili maddesi uyarinca ihtiyaçlar öncelikle forum üyelerinden tedarik edilecektir.
Ihale sartnamesi asagidadir.
Ilgililere duyurulur.

Hayir biraz daha asagida.

Iyice egil bak gôreceksin.

Motosikleti
Beyler,

Herkez sizinle aynı düşünceye sahip olmak zorunda değil. Siyasette size yanlış görünen başkalarının doğrusu olabilir . Buradaki tek ortak payda Motosiklet olmalıdır.

Bu forumda,

Sağcı
Solcu
Milliyetçi
Komunist
Faşist
Liberal
Irkçı
Ateist
Muhafazakar
vs. vs.

Her türlü adam var. Sadece motosiklet konuşmak için burada oldukları sürece tartışmalar motosiklet üzerinde kalır uzamaz. Halbuki sizler kendi düşüncenizi "tek doğru " olarak bu şekilde dikte ederseniz birileride gelir ve kendi açısından doğru görüneni söyleyiverir ardından işler çığrından çıkar. Sizler siyaseti gidip mecrasında yapın orada tartışın burasını lütfen ortak paydası motosiklet olan bir alan olarak bırakın.

---------- Post added at 03:18 ---------- Previous post was at 03:09 ----------

Birincisi, sen veya siz kelimesinin saygı ölçüsü olmadığını düşündüğümden dolayı pek kullanmıyorum.
Ikincisi ise burası bir forum, herkes herşey konuşabilir. Yeter ki forum kurallarının dışına çıkılmasın.

Birincisi , siz düşünmüyor olabilirsiniz ama ben düşünüyor ve saygısızlık ettiğinize inanıyorum.

İkincisi burası "Motosiklet" üzerine bir forum. Ayrıca MT forum kurallarında siyasi tartışmalar için sınırlamalarda var (her nekadar moderasyonun kendi koyduğu kuralları uygulamak konusunda isteksizliği had safhada olmakla beraber böyle bir sınırlama var.)

konud131015F01310.jpg

Beyler,

Herkez sizinle aynı düşünceye sahip olmak zorunda değil. Siyasette size yanlış görünen başkalarının doğrusu olabilir . Buradaki tek ortak payda Motosiklet olmalıdır.

Bu forumda,

Sağcı
Solcu
Milliyetçi
Komunist
Faşist
Liberal
Irkçı
Ateist
Muhafazakar
vs. vs.

Her türlü adam var. Sadece motosiklet konuşmak için burada oldukları sürece tartışmalar motosiklet üzerinde kalır uzamaz. Halbuki sizler kendi düşüncenizi "tek doğru " olarak bu şekilde dikte ederseniz birileride gelir ve kendi açısından doğru görüneni söyleyiverir ardından işler çığrından çıkar. Sizler siyaseti gidip mecrasında yapın orada tartışın burasını lütfen ortak paydası motosiklet olan bir alan olarak bırakın.

---------- Post added at 03:18 ---------- Previous post was at 03:09 ----------

Birincisi , siz düşünmüyor olabilirsiniz ama ben düşünüyor ve saygısızlık ettiğinize inanıyorum.

İkincisi burası "Motosiklet" üzerine bir forum. Ayrıca MT forum kurallarında siyasi tartışmalar için sınırlamalarda var (her nekadar moderasyonun kendi koyduğu kuralları uygulamak konusunda isteksizliği had safhada olmakla beraber böyle bir sınırlama var.)

http://i1184.photobucket.com/albums/z334/oocan/konud131015F01310.jpg

Kimse siyasi düşüncesini dile getirmedi ki daha. Sadece yapılan bir haksızlıgı (ki bunun gibi binlercesi var) gösteriyoruz. Bu gibi gereksiz ayrımcılıklar yapılmasın diyoruz.
Herhangi bir siyasi tartışma da yapmıyoruz. Konuyu niye saptırıyorsun ki, pardon saptırıyorsunuz ki?
Ben hala saygısızlık yaptığımı düşünmüyorum. Sadece sana/size değil, bu sitede kimseye yaptıgımı sanmıyorum. Yinede özür dilerim.
Bu da son mesajım olsun.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar