Canım Aşkım, iyiki doğdun (yeschim)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Mutluluğunuz daim olsun ,nice senelere

Doğum günün kutlu olsun nice senelere mutlulukla sağlıkla saadetle :rendeer:

Forumdan Uzaklaştırıldı
birlikte nice yıllara,nice yollara.

Ablaların Ablası Nice mutlu senelere Umarım Daha nice yıllara İmza atarsınız birlikte 2 tekerde ve Sağlıklı bir şekilde. Sizi Seviyorumm ::fool::

nice mutlu huzurlu yıllar dilerim her ikinizede

İyiki doğdun derken mutluluğunuzunda nice yllarını birlikte kutlamanız temennisiyle esenlikler diliyorum.

yingeme hediyesini vermeyi unuttum...

---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:25 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:18 ----------

Son düzenleme:
doğum günün kutlu olsun..eşinizle uzun mutlu sağlıklı bir ömür nasip eylesin rabbim..

Dogum gunun kutlu olsun Yesim abla, Emre abiyle bi omur mutlu senelere insallah.:rendeer:

Moderatör (forrap)
Doğum gününüz kutlu olsun Yeşim hanım :)

Yeni yaşının seni ve Emre yi İzmir e getirmesi dileğiyle :mrgreen:

Hep birlikte nice mutlu yıllara :rendeer:

Nice senelere Yeşim :)

Motosikleti çift olarak sürenlere inanılmaz özeniyorum ve takdir ediyorum..Mutluluğunuz daim olsun..

Teşekkür ederim :rendeer: de çiftin tekinin motosikleti yok artık malesef :salut:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:59 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:57 ----------

:rendeer:N:rendeer:İ:rendeer:C:rendeer:E:rendeer:S:rendeer:E:rendeer:N:rendeer:E:rendeer:L:rendeer:E:rendeer:R:rendeer:E:rendeer: apla :cherry:

teşekkür ederim :mrgreen: :rendeer:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:00 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:59 ----------

mutlu yıllar ikinizede saglık sıhhat diliyorum:rendeer:

Mercii :rendeer:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:01 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:00 ----------

Ömür boyu mutluluklar dilerim...

Çok teşekkürler :)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:02 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:01 ----------

heepii bööörtdeeey tuuu yuu :cherry:

:mrgreen: Sağol emin :mrgreen: :rendeer:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:03 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:02 ----------

heepii bööörtdeeey tuuu yuu :cherry:

:mrgreen: Sağol Emin :mrgreen: :rendeer:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:14 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:03 ----------

Yeşimcim nice mutlu yıllara. Allah sevgili eşin emreyle birlikte nice yaşlar görmeyi nasip etsin. Çok güzel bir çiftsiniz. Bir ömrü beraber tüketmeniz dileğiyle. Doğum günün kutlu olsun.

Çok teşekkür ederim Derya :rendeer: Siz de öylesiniz, hep beraber inşallah :rendeer:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:16 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:14 ----------

Boyle oldumu bu simcik?ben bu konuyu niye gormedim???Yengem kusura bakma esinin hatasi...Dogum gununuz bir omur mutlu ve saadetli gunlerin dahada pekismesi dilegiyle kutlu olsun...:rendeer:

Eşim bana süpriz yapmış da ondan topiği geç açmış :cherry: Çok teşekkür ederim Murat :rendeer:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:17 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:16 ----------

Dogum gunun kutlu olsun Emre ıle bırlıkte nice mutlu uzun yıllar dilerim...

Teşekkür ederim :rendeer:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:18 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:17 ----------

Birlikte sağlıklı mutlu nice senelere :rendeer:

Sağol cnm hep beraber :rendeer:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:20 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:18 ----------

ooooo yeşimm doğum günün kutlu olsun nice senelere...

bende varoş çocuğu olarak pasta yerine belediye parkından kopardığım çiçeği hediye ediyorum sana :p :rendeer:

Çiçek olsa iyi neydi o getirdiğin otun cinsi :queen: Sağol eksik olma hep birlikte inşallah :rendeer:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:21 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:20 ----------

Ben bi sigara yakam hacu ooohhh hehe..
cgbw9.gif

Sigarayı çoktaaann bıraktım darısı başına Musti :mrgreen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:22 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:21 ----------

yeni gördüm kusura bakmayın.

nice mutlu yıllara yeşim. sağlık, huzur ve mutlulukla sevdiklerinle nice güzel yıllar geçirmeni dilerim.

Sağol Murat, geçmiş bayramınız kutlu olsun bu bayram araşamadık :) :rendeer:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:29 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:22 ----------

Nice mutlu yillara Yesim :rendeer:
Herzlichen glückwunsch zum Geburtstag

Vielen dank für deine glückwunsche mein freund :mrgreen: :rendeer:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:29 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:29 ----------

Nice mutlu yillara sağlik ve esenlıklerle....

Çok teşekkürler :rendeer:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:30 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:29 ----------

Doğum günün kutlu olsun nice senelere mutlulukla sağlıkla saadetle :rendeer:

Teşekkürler abi sağol :rendeer:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:30 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:30 ----------

canım kardeşim iyiki doğdun nice senelere sevdiklerinle :rendeer:

Sağolasın abiciim hepbirlikte inş. :rendeer:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:31 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:30 ----------

birlikte nice yıllara,nice yollara.

Çok teşekkürler :rendeer:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:32 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:31 ----------

Ablaların Ablası Nice mutlu senelere Umarım Daha nice yıllara İmza atarsınız birlikte 2 tekerde ve Sağlıklı bir şekilde. Sizi Seviyorumm ::fool::

Ay ayy ayy teşekkür ederiz biz de seni seviyoruz :) :rendeer:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:33 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:32 ----------

yinge hepi börtdey du yu...

Sana da hepi Metehandro :mrgreen: banlanmışsın :queen: :rendeer:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:33 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:33 ----------

nice mutlu huzurlu yıllar dilerim her ikinizede

Çok teşekkür ederiz :rendeer:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:34 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:33 ----------

nice senelere yeşim doğum günün kutlu olsun :rendeer: :rendeer:

Sağol Emre selamlar Banu'ya da :rendeer:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:35 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:34 ----------

İyiki doğdun derken mutluluğunuzunda nice yllarını birlikte kutlamanız temennisiyle esenlikler diliyorum.

Çok teşekkür ederim efendim :) :rendeer:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:35 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:35 ----------

doğum günün kutlu olsun..eşinizle uzun mutlu sağlıklı bir ömür nasip eylesin rabbim..

Güzel dilekleriniz için teşekkürler :rendeer:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:36 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:35 ----------

Dogum gunun kutlu olsun Yesim abla, Emre abiyle bi omur mutlu senelere insallah.:rendeer:

Teşekkür ederim cnm sağol varol :) :rendeer:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:37 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:36 ----------

Doğum gününüz kutlu olsun Yeşim hanım :)

Yeni yaşının seni ve Emre yi İzmir e getirmesi dileğiyle :mrgreen:

Hep birlikte nice mutlu yıllara :rendeer:

Aman efenim teşekkür ederim :mrgreen:
En bi güzel dilek olmuş bu ağzına sağlık :cherry:
Hep birlikte inşallah :rendeer:

Nezdinde eşinin doğumgününü kutlar nice mutlu,sağlıklı ve huzurlu günler geçirmenizi dilerim.Torunlarınızı seversiniz birlikte inşallah.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar