Canım Aşkım, iyiki doğdun (yeschim)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
allah saglıklı uzun ömürler versin kazasız belasız :)

Sağol Halis abi :) Hep birlikte :rendeer:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:00 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:59 ----------

Ne güzel insanın böyle sevdiğini aslan gibi kürkleyerek söylemesi. :cat:

Yeşim hanım, size de hayırlı, sağlıklı, bol keyifli ve gamsız, kedersiz yıllar diliyorum...

Aslandır benim canım kocam :rendeer: Aslan gibi de söyler kimin eşi :mrgreen:
Çok teşekkür ederim :rendeer:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:01 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:00 ----------

mutlu yıllar....

Merci :rendeer:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:03 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:01 ----------

İyi ki doğdun Yeşim...::wish::

Bu mutlu yıl, bu yeni yaş; sana sınırsız sağlık, mutluluk ve başarının yanında, bir CBR daha, bir de XT125, birer tane de model seçimi sana kalmış Kawa ve Suzuki geitrsin:p

Ya da direkt Emre'ye bir RR getirsin, sen F'çi ol:p

Neyse, tüm bu geleceklerle beraber mutlu yıllar işte:)
Yahu ne güzel temenniler bunlar cnm bnm :rendeer: Benim için ne düşünüyosan Allah sana 2 katını versin emi :mrgreen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:03 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:03 ----------

nice yıllara eşinle birlikte.

Çok teşekkür ederim Amin :rendeer:

Ablacım; Emre Abi'm ile mutlu bir ömür diliyorum.Her şey gönlünüzce olsun.Nice senelere :rendeer:

Yeşimcim nice nice yıllara :rendeer:
Yeni yaşında herşeyin en güzeli seninle olsun, mesela Emre::winkwink

Ya şımartmayın şu çocuu diyorum :mrgreen: Amin sağol Gökhan :rendeer:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:06 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:05 ----------

Teşekkür ederim, sağol sana da çok geçmiş olsun :rendeer:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:08 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:06 ----------

ne güzel hayatı paylaşacak birini bulmak ve kadınların sevmediği motosikleti eşinizinde sevmesi
mutlu yıllar nice senelere.

Hayatım benim eşim :) Teşekkür ederim :rendeer:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:09 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:08 ----------

birbirinize çok yakışıyorsunuz.
mutluluğunuz daim olsun çevrenize de sirayet etsin.
:rendeer:

Teşekkür ederiz :rendeer:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:10 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:09 ----------

Nice mutlu senelere..

Teşekkürler :rendeer:

Beraber nice nice mutlu yıllar geçirin inşallah Allah kaza bela vermesin yollarınızı hiç ayırmasın:rendeer: Emre kardeşim inan çok şanslısın:cat: ne güzel motora karşı olmayan bi eş:cat: darısı bizim başımıza inşallah:thumright

Nice mutlu yıllara :rendeer:

Merci :rendeer:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:12 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:10 ----------

nice senelere yesim dogum günün kutlu olsun . nice saglıklı senelere :)

Sağol jesse :) Nikaha gelemedik Allah bir yastıkta kocatsın sizi :rendeer:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:13 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:12 ----------

Ablacım; Emre Abi'm ile mutlu bir ömür diliyorum.Her şey gönlünüzce olsun.Nice senelere :rendeer:

Sağol cnm bnm :rendeer:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:13 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:13 ----------

Beraber nice nice mutlu yıllar geçirin inşallah Allah kaza bela vermesin yollarınızı hiç ayırmasın:rendeer: Emre kardeşim inan çok şanslısın:cat: ne güzel motora karşı olmayan bi eş:cat: darısı bizim başımıza inşallah:thumright

Teşşekkür ederim :) Amin herkese dengini versin Allah :rendeer:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:17 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:13 ----------

::kalbim::
aşkım ben de seni çoook seviyorum, iyi ki yanımdasın ::140::::kalbim::

Nice senelere Yeşim :)

Motosikleti çift olarak sürenlere inanılmaz özeniyorum ve takdir ediyorum..Mutluluğunuz daim olsun..

:rendeer:N:rendeer:İ:rendeer:C:rendeer:E:rendeer:S:rendeer:E:rendeer:N:rendeer:E:rendeer:L:rendeer:E:rendeer:R:rendeer:E:rendeer: apla :cherry:

Forumdan Uzaklaştırıldı
mutlu yıllar ikinizede saglık sıhhat diliyorum:rendeer:

Yeşimcim nice mutlu yıllara. Allah sevgili eşin emreyle birlikte nice yaşlar görmeyi nasip etsin. Çok güzel bir çiftsiniz. Bir ömrü beraber tüketmeniz dileğiyle. Doğum günün kutlu olsun.

Boyle oldumu bu simcik?ben bu konuyu niye gormedim???Yengem kusura bakma esinin hatasi...Dogum gununuz bir omur mutlu ve saadetli gunlerin dahada pekismesi dilegiyle kutlu olsun...:rendeer:

ooooo yeşimm doğum günün kutlu olsun nice senelere...

bende varoş çocuğu olarak pasta yerine belediye parkından kopardığım çiçeği hediye ediyorum sana :p :rendeer:

Ben bi sigara yakam hacu ooohhh hehe..
cgbw9.gif

yeni gördüm kusura bakmayın.

nice mutlu yıllara yeşim. sağlık, huzur ve mutlulukla sevdiklerinle nice güzel yıllar geçirmeni dilerim.

Nice mutlu yillara Yesim :rendeer:
Herzlichen glückwunsch zum Geburtstag

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar