çanakkalem

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
c6jj.jpg

Siper1.jpg

Cocuklar.jpg

bu resimde ağladım

Bir%20Yuzuk%20Hikayesi.jpg

Askerler1.jpg

Esirler.jpg

Bomba.jpg

bu resimdede

Seyid%20Onbasi.jpg

Galata%20Koprusu.jpg

Yolculuk.jpg

:pale: :pale: :pale: :pale:

Bayrak.jpg

Sargiyeri.jpg

Bayram%20Namazi.jpg

bayram namazı:silent:

değerini bilelim kimseye peşkeş çekmeyelim bu vatanı :rendeer:

KoD

Abi çok güzel bi topik açmışsın ellerine sağlık.

Gerçekten çok duygulandım söylüyecek bişi bulamıyorum.Zaten allah nasip ederse 21 temmuzda çanakkale şehitliği gezmeye gidecem. inş oranın havasını soluyacağım. Atalarımıza çok şey borçluyuz ama kimse farkında değil. :salut:

tşk ettim hayatımda iki yere gitmek istiyorum çanakkale ve anıtkabir:rendeer:
şu trene takıldım sanki şenliğe gidiyorlar:silent:
bu arada sayfanın dengesi bozuldu özür dilerim:)

up
10 karakteer

kutsal şehir çanakkale:rendeer:

Musti81 saolasın,emeğine sağlık:Bu vatan nasıl kazanılmış görsünler ibret alsınlar,ama şimdi üzülerek seyrediyoruz kanla,canla kazanılan bu toprakların nasıl peşkeş çekildiğini satıldığını insanımız anlamıyor görmüyor,ama hep şunu söyledim dünya sınırları değişebilir ama bu vatan toprakları aslaaaaaaaa.Bunu defalarca kanıtladık ispat ettik,anlamıyorlar hala saldırmaya devam ediyorlar ama topla tüfekle deil,medya ile ahlaksızlık ile reklam ile,popstar,oryantalstar programları ile,yıllardır Hainler vuruyor benim insanın uyuyor ses yok.tık yok birkaç ses çıkartan çıkınca da benim medyam denen satılmışlar''vatandaş aç,ekmek derdinde iş peşinde nasıl yapsın ses çıkartsın'' diyor ama iki futbol takımı maç yapıyor diğeri şampiyon oluyor tüm Türkiye ayakta. nerde o medya neden yazmıyor benim vatandaşımın işi ekmeği olmadığını,yazmaz yazmaz çünkü bbenim insanımın uyanmaması lazım,aç TV kanallarında ........bilmem kimle bodrumdaymış ta bilmem ne etmişler,vaaah,vaaahh ne kadar önemli,ben de yatıp kalkıp bunları düşünüyorum ne yapıyolar acaba bodrum da diye.uyanın artık uyanın adam çıkmış devletin yerel temsilcisi olmuş belediye başkanı hepimizin gözünün içine baka baka ben bilmem neyim burasıda bizim toprağımız deyip bölücülük yapıyor memleketi satıyor mezarlık açıp bayrak dikiyor,biz ne yapıyoruz hiiiiiç uyuyoruz, aman uyanmayın, uyumaya devam edin,uyuyun siz uyusunda büyüsün niiinnnniiiiiii.

onlar olmasaydı belkıde bız sımdı olmayacaktık yada surunuyor olacaktık

Forumdan Uzaklaştırıldı
1997 de ve daha sonra okuyarak inceleyerek o siperleri gezdiğimde kanım donmuştu. çanakkalede asker olmayı çok istedim.ve tesadüfen askerliğimin bir kısmı da orda geçti.gerçekten orası çok önemli bir yer. her türk çocuğu ilkokuldayken orayı iyi okumalı ve bizzat götürüp gezdirilmeli.

türk halkı olarak olaylara vatandaş olarak tepkisiz kalıyoruz demokratik tepkimizi göstermiyoruz,ve herşeyi devletten bekliyoruz.bundan nefret ediyorum. ETA ispanyada 35 sende 800 kişi öldürmüş , bir albayı öldürdüler , başbakan en önde olman üzere 1 milyon ispanyol yürüdü, adamlar bizde 20 senede 30 bin kişiyi götürdüler hala şahit veriyoruz halkta hiç bi tepki yok. şamar oğlanı olursak sokaktan her geçen de büyük bir zevkle çakar tokadı tabi.eskiden her ilin şehitleri vardı, şimdi her ilçenin şehitleir var,her mahalleye bir tabut girince aklı başına gelecek türk halkının.allah sonumuzu hayır etsin tanrı türkü korusun . ne mutlu türküm diyene.

Son düzenleme:
Birgün bizimde elimize bu fırsat geçerse kendi adıma hiç düşünmeden değerlendiricem.İnşallah elimiz ayağımız tutarken olurda bizde onlar gibi bayramımıza gideriz.

o günlerde bu büyük insanlar bizler için öldüler. bizler bugün onların akıtmış olduğu bir damla kan'a layık mıyız acaba?????
Allahım bizleri vatanımıza layık birer insan olarak yaşamayı nasip eyle. Yanlış şeylerin peşine düşüp de yarın mahşer günü şehitlerimizin karşısında yüzümüzü yere düşürme.
Amin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar