Musti81 saolasın,emeğine sağlık:Bu vatan nasıl kazanılmış görsünler ibret alsınlar,ama şimdi üzülerek seyrediyoruz kanla,canla kazanılan bu toprakların nasıl peşkeş çekildiğini satıldığını insanımız anlamıyor görmüyor,ama hep şunu söyledim dünya sınırları değişebilir ama bu vatan toprakları aslaaaaaaaa.Bunu defalarca kanıtladık ispat ettik,anlamıyorlar hala saldırmaya devam ediyorlar ama topla tüfekle deil,medya ile ahlaksızlık ile reklam ile,popstar,oryantalstar programları ile,yıllardır Hainler vuruyor benim insanın uyuyor ses yok.tık yok birkaç ses çıkartan çıkınca da benim medyam denen satılmışlar''vatandaş aç,ekmek derdinde iş peşinde nasıl yapsın ses çıkartsın'' diyor ama iki futbol takımı maç yapıyor diğeri şampiyon oluyor tüm Türkiye ayakta. nerde o medya neden yazmıyor benim vatandaşımın işi ekmeği olmadığını,yazmaz yazmaz çünkü bbenim insanımın uyanmaması lazım,aç TV kanallarında ........bilmem kimle bodrumdaymış ta bilmem ne etmişler,vaaah,vaaahh ne kadar önemli,ben de yatıp kalkıp bunları düşünüyorum ne yapıyolar acaba bodrum da diye.uyanın artık uyanın adam çıkmış devletin yerel temsilcisi olmuş belediye başkanı hepimizin gözünün içine baka baka ben bilmem neyim burasıda bizim toprağımız deyip bölücülük yapıyor memleketi satıyor mezarlık açıp bayrak dikiyor,biz ne yapıyoruz hiiiiiç uyuyoruz, aman uyanmayın, uyumaya devam edin,uyuyun siz uyusunda büyüsün niiinnnniiiiiii.