Çanakkale'den Tüm Dostlara selamlar..

Yaş 45 itibarı ile gecikmiş görünüyor olsam da,arabaya park parası vermekten bıktığım için geçen hafta 2.el bir mondial 125 drift alarak aranıza katılmış bulunuyorum.Bu motoru almamda burada ki arkadaşların yorumları çok faydalı ve etkili olmuştur.Bu sebepledir ki burada tecrübelerini aktaran ve benim gibi motorsiklete yabancı kişilere karasızlıklarında yardımcı vede destek olan herkese teşekkürlerimi bir borç bilirim...Çanakkale'den sevgiler selamlar...:))

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Hosgeldiniz abi foruma :)

selaaam ben de çanakkale'den ben de 125 drift ile aranızdayım. ben de alırken uzun süre sitedeki yorumları takip ettim. güzel bilgiler, iyi site tebrikler..

Mersin İl Temsilcisi
aramıza hoşgeldiniz, paylaşımcı olmanız dileği ile :)

camianıza yeni katıldım paylaşacak birşey bilmiyorum henüz ama paylaşımlarınızı keyifle takip ediyorum. eğer çanakkalede bir gezi planlanırsa hem katılır hem paylaşırım gerçi 125lik motorla nereye kadar katılbilirim o da var:)

Çanakkale'liler hoş geldiniz.:) Güzel yerlerde yaşıyorsunuz. Bu konuda bizlerden şanslı sayılırsınız. Ben karadenizliyım. Bu nedenle her sene özlemimi gidermek için Çanakkale, Kaz dağları, Gökçeada, Bozcaada , Gelibolu gibi yerleri mutlaka dalaşıyoruz. Bu sene havaların ısınması ile birlikte o bölgelere doğru turlara geliriz. Siteden konuyu açarız. Kimseyi rahatsız etmemek ve yük olmama prensipleri doğrultusunda vaktınız olursa tanışmak, birkaç kelime sohbet etmek, dinlenmek ve sizlere çay ısmarlamak amaçlı buluşabiliriz.
Neşe ile, keyifle kalmanız dileklerimle.:king:

Bende Ezine' de çalışıyorum Çanakkale Merkezde oturuyorum. SYM Joyride 200 sahibiyim. Motorum şu an İstanbul'da Nisan - Mayıs gibi buraya getirmeyi planlıyorum. Çanakkale'deki tüm motorculara selamlar...

Torpaklarım hoşgeldiniz :p kalıcı ve katılımcı olmanız dileğiyle :mrgreen: hepinize iyi forumlar :cherry:

hoşgeldiniz bende altınolukluyum 18 martta inşallah geleceğim çanakkaleye iyi forumlar

selam arkadaşlar bende izmirliyim ama burada öğrenci olduğum için hazirana kadar çanakkaledeyim. nasipse 1 aya kadar motorumu buraya getirmeyi düşünüyorum gezileriniz olursa katılmak isterim.
abi sizinde motorunuz hayırlı olsun kazasız belasız kullanmanız dileğiyle

Selamını esirgemeyen tüm dostlara canı gönülden teşekkürler...iyi ki geç de olsa bu motoru alıp aranıza katılmışım ve iyi ki sizler varsınız..:))sevgiler selamlar..:))

sa mehmet abi hoşgeldin motorun hayırlı olsun allah kaza bela vermesin..:cat:

Motosikleti
bmw f650 cs
Hoş geldin arkadaşım motorunu güle güle kullan

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar