Çanakkale'den selamlar

merhaba arkadaşlar .aranıza yeni katıldım bunun sebebi de yeni motor aldım.honda cbr 125. sanırım başlangıç ii bir motor .fikriniz nedir peki honda cbr125 hakkında.performansının ii olduğunu duymuştum ve bugün de gidip aldım

Super Moderator
Aramıza hoşgeldin...:rendeer:
Umarım forumda aradığını bulur, kalıcı olursun.

TEŞEKKÜRLER arkadaşlar.kalıcıyım inşallah kanalınızda.aylardır hangi motoru alsam diyedüşünüyordum ve sonunda burdayım işte:)

herkese tekrar teşekkürler arkadaşlar...sitenin özelliklerini tamolarak bilmediğim için biraz geç yazıyorum sanırım....ama hep buralardayız arık.. görüşmek ve de buluşmak dileğiyle
herkese iyi geceler.....
kazasız ve hızlı günler........:)

hoşgeldin, yaza doğru bi çanakkale-marmara turuna çıkıcam gezdirirsin artık meşhur yerlerini çanakkale'nin...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Hoşgeldin..

hosgeldın kardes bakın motosıklet kardeslıgı gıderek buyuyor yasasın motosıklet kardeslıgı:) :cat:

hoşgeldin arkadaşım..izmir karşıyakadan selamlar..seni 18 mart çanakkale geçilmez gezisinede bekleriz.sitemizde duyurulardan gezi hakkında bilgi alabilirsin..sevgiyle kal...

aramıza hoş geldin,
saygı ve sevgiyle kal.

NOT:
17/03/2006 tarihinde akşam 19:00-20:00 saatleri arası izmirde yola çıkıyoruz çanakkalede iki gece kalacagız. orada görüşürüz umarım.
MT.izmir den sevgilerle

hoşgeldin dostum motorun hayırlı olsun.ne olursa olsun honda olsun. çanakkale ye gelicez kısmetse. bize rehberlik yaparsın dimi?

Moderatör (forrap)
Aramıza hoşgeldin...:cat:Yeni motorunu kazasız belasız iyi günlerde kullanman dileğiyle.

Hoşgeldim dostum:rendeer:
ÇANAKKALE GEÇİLMEZ:cat:
MOTORSİKLETLER HARİÇ:queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar