Çanakkaleden Herkeze Selamlar

Bir motor tutkunu olarak beğendiğim bu siteye yeni üye oldum.Motor sevenlerin arasında olmak çok güzel.Buralara yolu düşen herkezi beklerim.Herkeze saygılar ve kazasız sürüşler.Allaha emanet.

Selam Osman Hoşgeldin aramıza Çanakkale Mt yi takip edebilirsin..

Hoş geldin toprağım. biraz kendinden bahsedersen, seni daha iyi tanıyabiliriz.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hojgeldin hemşo

aslında aklımda motosikletle bir çanakkale turu yapmak var ... gelmişken senle de tanışmak isterim ama bu fikir yıllardır aklımda sanırım hiç de aklımdan çıkmayacak...

altıncı kardeş sağol sanada

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:28 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:46 ----------

serdar1547 kardeşim inşallah hayalini gerçekleştirirsin.Ben herzaman buradayım.hertürlü yardımcın olurum.

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:36 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:28 ----------

fake_members kardeş sağolasın.

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:38 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:36 ----------

Özcan1980 Kardeş sağolasın.

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:40 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:38 ----------

umurcan kardeş sağolasın.

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:46 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:40 ----------

Raphae1 Toprağım sanada teşekkürler.Ben 1967 Ç.Kale Doğumluyum.Eşimle beraber bu sevdaya geçte olsa tutulduk.10 kadar motor sevdalısı arkadaşımız var.Toplu sürüşler düzenliyoruz(Havalar izin verirse) uyumlu bir gurubumuz var.Bu işe sevdalı tüm dostları beklerim.

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:49 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:46 ----------

frozen kardeş aynen takipteyim.

hemşo hoş geldin :) yılda 1- 2 kez çanakkaleye geliyorum eğer olurda raphae1 ile gelirsek sizin grupla tanışmak isterim :)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Hosgeldin aramiza kazasiz sürüsler

Hoşgeldiniz, kalıcı ve katılımcı olmanız dileğimle... ::tutkuy::

Haydar Kardeş Beklerim.Elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışırız.Ayrıca Bakırköyde de 10 sene hayatım geçti.Hemşeri sayılırız.)))
Teşekkür ederim dweios kardeş.
Balımsultan Kardeşim teşekkürler.
İnşallah metçi kardeş sanada çok teşekkürler.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar