Costantine, ERDOĞAN:YA MİLLET UYUYOR BİZ NİE UYUMUYORUZ???
Ben net'e girene kadar neler olmuş neler, ( emre,fatih bu kadar yeter,amma dedikodumu yapmışsınız yaw ,bende neden kulaklarım çınlıyor diyodum ) sabahları biraz asabi olurumda

r:
Birde birasız maçmı seyredilir ? fuat abiden izin istedik vermedi,maçta 2-2 olunca stresten masadaki adamın birasını içmişim :silent: yapıcak bir şey yoktu artık,adamda anlayışlıymış yani,bende başlamışken devam ettim işte :mrgreen:
Bu gezimiz hepsinden ANLAMLI ve zevkliydi,ercüment abi,fuat abi,fatih ve emre'ye teşekkür ederim,
ŞEHİTLERİMİZİN RUHLARI ŞAAD OLSUN.
Mutlaka her TÜRK vatandaşının ziyaret etmesi gerekiyor !
İzmir gezimizi hatırladım,maskeli üçlü gibiydik,(susurlukta restorana girdiğimizde içerdeki müşteriler panik yapmıştı) bu sayı gittikçe çoğalıyor beş kişi olduk,bundan sonraki gezimizde bu sayıyı katlıyacağımızı düşünüyorum.
Ufak tefek problemler yaşasakta bence tuzu biberi (macera katıyor)250 liklerle izmir'e gittiğimizde millet delimisiniz diyordu,emre 150 katıldı hepsine (şehir dışı) bu demekki emre dahada deli :cat:
Maceralarımız devam edecek (bizi izlemeye devam edin) katılmanız dileği ile, :bestmt: