[Çanakkale - MT]

Evet ÇANAKKALE MT'nin sayın üyeleri hepinizi saygıyla selamlıyorum :rendeer:
Ben gelibolu'lu olarak her türlü organizasyonu yaptım yani mekan ve program tamam:cat: :cat:
artık top geziye katılacak arkadaşlarda yani sizde haberlerinizi ve sorularınızı telefon yoluyla alırsam tam süper olacak:)
işte tel. numaram 7/24 açık
0 546 279 24 30
hadi kazasız belasız hayırlı yolculuklar:rendeer: :wiinkk: :rendeer:

:cherry: arkadaşlar selamlar...:queen: yarın buluşma yerimiz saat 13.00 de kipa park yeri olacak hepinizi bekliyoruz...saygılar:rendeer:

:cherry: arkadaşlar selamlar...:queen: yarın buluşma yerimiz saat 13.00 de kipa park yeri olacak hepinizi bekliyoruz...saygılar:rendeer:

buraya mı geliyorsunuz yoksa :p neler yapıyorsunuz bakalım görüşemedik hiç.kendinize iyi bakın tüm arkadaşlara selamlar..:bounce:

arkadaşlar buluşma yerini söledim ama ulaşamadıklarım kusura bakmasın ok
yarın nasipse geliboludayız:rendeer:

merhaba ben bigalıyım ama çanda oturuyorum ama şimdi okuyorum tabi motorumdan uzak kalıyorum
ben belkı sizin kadar tecrubeli değilim bende dehonda titan 125 var o benim herseyim
inşallah gorusuruz yollarda hepinize teşekkur ediyorum
görüşürüz bir gün belkı yollarda

:rendeer: :queen: hehe:rendeer: :queen: Arkadaşlar selamlar herkese :rendeer: :queen:

Çanakkale MT ufaktan organizasyonlara başlamakta :rendeer: :queen:
bu bahara merhaba partisi çok güzel olacak gerçi ben aranızda olamıyacam ama sabayat abi geliyo:rendeer: :queen:

Arkadaşlar yola çıkmadan Lastiklerinizi motorunuzu deponuzu bir gözden gecirin de sorun olmasın
Lütfen kasksız ve koruma elemansız motora binmeyelim
Trafik işaret ve işeratcilerine uyalım uymayanların kafasına onunla vuralım falan filan
yolunuz açık tekeriniz düz bassın :rendeer: :queen:

Birdeeeee

arkadaşlar dün gece geç saatlere kadar dışarıdaydım
bir kazaya şahit oldum aslında birkaç kişi de tanıyordur kanımca
cubana tanıyorçünkü
len kübana Olm bizim ali kaza yaptı dün gece benim gördüğüm hiç iyideğildi,
tam benim kaza yaptığım yerin 10 mt gerisinde.gelince görüşürüz heralde

:rendeer: :queen: :rendeer: :queen: :rendeer: :queen: :rendeer: :queen: herkese selamlar selametle gidin gelin bendende selam götürüverin:rendeer: :queen: :rendeer: :queen: :rendeer: :queen:

Merhaba Çanakkale MT
Bu gün Arkadaşımız Gece17 (Hasan) ın daveti ve
Cubanamen (Serhan) kardeşimizin organizasyonu ile GELİBOLU ilçesinde
Güzel bir gezi ve mangal piknik haraketi yaptık.
Çok güzel bir gezi oldu. Fotoğraflar çektik. Anıları sizinle paylaşmak istedik.
Çanakkale MT GELİBOLU yolunda ilerlerken:cherry:
altta resimde:cherry:

En önden sırasıyla gece17 (Hasan), ikinci Savaş ve İbrahim, üçüncü cubanamen ve kız arkadaşı dördüncü:rendeer:
kameraya en yakın vetozan (Ozan) kamerayı kullanan ben yanar17:queen:

Gelibolu içinde gece17 rehberliğinde gezimiz:cherry:

Fener altı ve kordon boyuna girerken:cherry:

Kordon boyunda turlarken:cherry:

Fener de çay molası ve guruba toplu bakış:cat:

Motor filonun sıralaması
kameraya en yakın olan vetozan ın klasik 66 BMW 650 cc klasik orjinal,
siyah incisi O bir orjinal Klasik.:wiinkk:

Filonun başka açıdan görünümü:wiinkk:

Motosiklet Net Tutkusu Oradaydı:rendeer:

Muhteşem masa:rendeer:

Fanatik Gece17:cat:

İbrahim resmiyeti bırakmadı geziye çeketiyle katıldı ve üstelik mangalın başına geçti
resmi ızgara köfte yaptı:queen:

Organizatör cubanmen homini gırtlak:queen: ama muthiş mangal yapar. Parmaklarını yedirtir adama.

Salatamız:cherry:

Manzarada tekne kıyıda tesbit ettiği balık sürüsüne ağlarını atarken kameramıza takıldı:wiinkk:

Masda yakından uzağa
yanar17:bounce:
gece17:cat:
vetozan:wiinkk:

Mangal ustamız cubanamen ve kız arkadaşı:wiinkk:

Nazi birliğinden motosikletiyle kaçıp aramıza katılan
gurubun sağlam yol savaşçısı veteriner hekim OZAN (vetozan):queen: :cat: :rendeer: Klasik 66 BMW 650 cc ihtiyar delikanlı Bütün motorlara nal toplattı. O BİR ORJİNAL KLASİK:cat:

Cubanamen ve sarı TWETY:queen:

Masa başı toplu bakış:wiinkk:

En gencimiz gece17:rendeer:

Acıkmış gece17:queen:

Foto muhabirimiz Savaş:wiinkk:

Yolculuk öncesi brifing:queen:

Son kontroller ve ayrılma vakti.:wiinkk:

Bizlere ev sahipliği yapan Hasan kardeşimize Bize Unutulmaz bir gün yaşattığı için
burdan teşekkür ediyoruz. Emeği geçen ve katılan arkadaşlara da teşekkür ediyoruz.:rendeer:

Son düzenleme:
çanakkale mt açtı sezonuuu
hayırlı olsun arkadaşlar

serhanda motor almış snaırım güle güle kullan

hocam resimler çok güzel,anlaşılan eğlenceli olmuş midelerde dolmuş.hocam yine giderken çekmişin fotoları ellerine sağlık.özledim sizleri. kendinize iyi bakın.görüşmek üzere

arkadaşlar güzel bir haftasonuydu kanımca....herkeze teşekkürler...bu arada daha motor almadım..motor aramıza yeni katılan hakan kardeşimizin buradan onada teşekkürlerimi sunarım...:rendeer: sonucta motorun ne olduğu önemli değil önemli olan o ambiansı yaşamak...:bounce: nasipse yaza bir shadow alacağım..katılım nedense az oldu..biraz arkadaşlar kıvırdımı ne..:salut: bu arada frosen ali ye çok üzüldüm..acil şifalar ama ne var bence yola kapılmış..tabi alkolde varsa...bu arada haftaya pazar günü vetozan arkadaşımız bayramiç-ayazma yapalım dedi...:cherry: ne dersiniz arkadaşlar..:cat: ama bu sefer gelin...frosen topik açaçak isim yazdıralım..keyif alacaksınız...:wiinkk: oğlak çevireceğiz nasipse:queen: :queen: :queen: buluşma yerimiz saat 13.00 KİPA olacak.....SAYGILAR...:wiinkk: :bounce: :rendeer:

arkadaşlar güzel bir haftasonuydu kanımca....herkeze teşekkürler...bu arada daha motor almadım..motor aramıza yeni katılan hakan kardeşimizin buradan onada teşekkürlerimi sunarım...:rendeer: sonucta motorun ne olduğu önemli değil önemli olan o ambiansı yaşamak...:bounce: nasipse yaza bir shadow alacağım..katılım nedense az oldu..biraz arkadaşlar kıvırdımı ne..:salut: bu arada frosen ali ye çok üzüldüm..acil şifalar ama ne var bence yola kapılmış..tabi alkolde varsa...bu arada haftaya pazar günü vetozan arkadaşımız bayramiç-ayazma yapalım dedi...:cherry: ne dersiniz arkadaşlar..:cat: ama bu sefer gelin...frosen topik açaçak isim yazdıralım..keyif alacaksınız...:wiinkk: oğlak çevireceğiz nasipse:queen: :queen: :queen: buluşma yerimiz saat 13.00 KİPA olacak.....SAYGILAR...:wiinkk: :bounce: :rendeer:

Lenn cubanaaa 1:30 da nere gidiyon olm hemen pişer mi o en az 4-5 saat lazım onun pişmesi için ::exclaim: ::exclaim:

Gelelim 29/04/2007 tarihi gezi planına
Arkadaşlar ayazma çanakkaleye aşağı yukarı 110 - 120 km geçen sene Foto muhabirimiz Şavaş kardeşimizle o yolu yaptık fakat Normal çanakkale ezine bayramiç hattından değil köy yollarından gittik oldukca güzel ve doğayla içiçe bir gezi olmuştu hemde yol aşağı yukarı 35 km kısalıyor. Bu hattı tavsiye ederim
benim o tarihte misafirim var kandırabvilirsem +1 gelicem.
gelelim listeye
listemiz bu sayfada

1-cubana :queen:
2-savaş
3-vetozan
4-ThE LaSt SaMuRaİ frosen ben yani olursa +1:rendeer: :rendeer: ::160::

evt ya frosen doğru sölemiş bu konuda...yol uzun ama daha iyi o (frosen)zaten yol pc si gibidir..gidilsin o yola bence...İRTİBATI KOPARTMIYALIM BABA:queen: :queen: :queen:

Heyyy

seba abe,büyüK patron olmasa bu gezinin tadı çıkmazdı.ben bu geziden büyük keyif aldım.bütün arkadaşlara teşekkürler.hafta sonu ayazmaya gidiyoruz dimi.haydi hep bir ağızdan.EWETTTTTT:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Ciddiyet

Merhaba arkadaşlar
cubanamen saat 13:00 diyorsa siz 15:30 da gelin
çünkü GELİBOLU gezisinde aynı yerde aynı saatte buluşalım dedi. 2 saat ayakta asker oldum
Güvenlikler nerdeyse beni kovalıycaktı ordan.
Artık Bayramiç e gece 17.00 da varılır. Çevirmeyide sabaha karşı yersiniz.:queen: :queen: :queen:
Buluşma yerini değiştirin cubanamen i beklerken Çanakkale nin yarısı beni orda gördü. Utandım yav. :pale:

Yahu uzun geziye gelirken tüm ihtiyaçlarınızı gözden geçirin. Yamurluk rüzgarlık ilave giyim eşyası motorunuzun performansı benzin pil çakmak su ehliyet ruhsat:queen: en önemlisi buluşma VAKTİ "Z A M A N" ı verilen sözleri gözden geçirin :queen:
Birde dönüş yoluna çıkılırken aldığınız yiyecekler içecekler pusulanızı şaşırtmasın.:bounce:

Bir gezi planlarken o geziye katılanların sorumluluğunu da alıyorsunuz demektir. Geziye katılan her kişi gurubu tehlikeye düşürecek haraketlerden kaçınmalıdır.
Geziye giderken hoşça vakit geçirmeye gideriz. Dert cefa ceza çekmeye gitmeyiz. Onun için gezide yolculukta herkez üstüne düşeni yapmalıdır.:bounce:

Hi

başkan büyüksün baba...sebahattin abi olmasa biz hiçiz arkadaşlar ...sayın kurucumuz,top sizde..ne zaman nerede saat kaçta size kalmış hepimiz uyacaz.ama sen genede o futbolcu cantanı yanına al kanımca..ne ararsak sende var valla...:queen: :queen: eeeeeeeeeeeeeee ne demişler ,çok gezen tedbirli olur ..SAABAHATTİN ABİ SEN BİZİM HERŞEYİMİZSİN BABA:rendeer:

yanar17 Hocam güzel bir gezi olmuş biz de havran gurubu olarak Edremit körfezinde geziyoruz arkadaşlarla görüştüm mayıs ayında canakkalede sizlerle birlikte olacağız güzel bir gün geçireceğimizi biliyoruz görüşmek üzere

seba abe,büyüK patron olmasa bu gezinin tadı çıkmazdı.ben bu geziden büyük keyif aldım.bütün arkadaşlara teşekkürler.hafta sonu ayazmaya gidiyoruz dimi.haydi hep bir ağızdan.EWETTTTTT:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Ah keşke ben de orada olsaydım dedirttiniz yani bana ama umarım haftaya beraber olacam sizlerle.:cat: :rendeer: :bounce: :rendeer: :cat:

Merhaba arkadaşlar
cubanamen saat 13:00 diyorsa siz 15:30 da gelin
çünkü GELİBOLU gezisinde aynı yerde aynı saatte buluşalım dedi. 2 saat ayakta asker oldum
Güvenlikler nerdeyse beni kovalıycaktı ordan.
Artık Bayramiç e gece 17.00 da varılır. Çevirmeyide sabaha karşı yersiniz.:queen: :queen: :queen:
Buluşma yerini değiştirin cubanamen i beklerken Çanakkale nin yarısı beni orda gördü. Utandım yav. :pale:

Yahu uzun geziye gelirken tüm ihtiyaçlarınızı gözden geçirin. Yamurluk rüzgarlık ilave giyim eşyası motorunuzun performansı benzin pil çakmak su ehliyet ruhsat:queen: en önemlisi buluşma VAKTİ "Z A M A N" ı verilen sözleri gözden geçirin :queen:
Birde dönüş yoluna çıkılırken aldığınız yiyecekler içecekler pusulanızı şaşırtmasın.:bounce:

:pr: işte ya turlardaki en büyük sıkıntım ehliyet yok anca ağustosta olacak:rendeer:
pusula konusuna katılıyorum toplu sürüşte hele ki motosiklette gereksiz promile yer yok:cat: :bounce:

Bir gezi planlarken o geziye katılanların sorumluluğunu da alıyorsunuz demektir. Geziye katılan her kişi gurubu tehlikeye düşürecek haraketlerden kaçınmalıdır.
Geziye giderken hoşça vakit geçirmeye gideriz. Dert cefa ceza çekmeye gitmeyiz. Onun için gezide yolculukta herkez üstüne düşeni yapmalıdır.:bounce:

:bounce: Topiklerde var toplu sürüş kuralları burda birdaha yayınlasak daha iyi olur bence :bounce:

başkan büyüksün baba...sebahattin abi olmasa biz hiçiz arkadaşlar ...sayın kurucumuz,top sizde..ne zaman nerede saat kaçta size kalmış hepimiz uyacaz.ama sen genede o futbolcu cantanı yanına al kanımca..ne ararsak sende var valla...:queen: :queen: eeeeeeeeeeeeeee ne demişler ,çok gezen tedbirli olur ..SAABAHATTİN ABİ SEN BİZİM HERŞEYİMİZSİN BABA:rendeer:

:queen: beslenme ve tedarik çantası o hehe :queen:

yanar17 Hocam güzel bir gezi olmuş biz de havran gurubu olarak Edremit körfezinde geziyoruz arkadaşlarla görüştüm mayıs ayında canakkalede sizlerle birlikte olacağız güzel bir gün geçireceğimizi biliyoruz görüşmek üzere

:rendeer: :cat: Gelin abi her zaman bekleriz.gezeriz yeriz içeriz :rendeer: hem havalarda sıcak olur içimiz ısınır Çanakkale den selamlar :cat: :rendeer:

Merhaba Arkadaşlar
24-25 Nisan Çanakkale Savaşlarında ANZAC günü olarak bilinir ( Avustralya Yeni Zellanda Askeri Birliğinin kısa adı dır. O zamanlarda İngiliz sömürgesi olarak diğer milletler le beraber İngiltere adına savaşmaya savaş kölesi olarak getirilmişlerdi.)
ve bugün Anzac torunları teeeee Avustralya'dan Yeni Zellanda'dan kalkıp gelip burada ölmüşlerinin ruhuna tören yaparlar. Adına da "Şafak Ayini" derler.
İşte bu günlerde bunun telaşesi var. Arkadaşımız Tolga ile bu konuyu görüşürken bana bir fotoğraftan bahsetti işte o fotğraf bu

Bu resimleri arkadaşlar la neden paylaşmayalım diye düşündük ve buraya yapıştırdık. Yorumsuzdur. Yorumu size ait. Resim için Tolga kardeşimize teşekkürler. Hepinize saygılar selamlar.

Son düzenleme:
hocam resimler çok güzel,anlaşılan eğlenceli olmuş midelerde dolmuş.hocam yine giderken çekmişin fotoları ellerine sağlık.özledim sizleri. kendinize iyi bakın.görüşmek üzere

Merhaba Faruk
Teşekkürler. Gönül isterdi tüm dostlar la beraber olalım. Mümkün olmayınca o zaman yaşananları fotoğraflayıp yanımızda olamayan arkadaşlarla paylaşalım dedik.
Birgün ekip olarak Tekirdağ a gelmeyi kendi adıma istiyorum. Tabiki nasip kısmet. Arkadaşların da uygun olması gerekiyor. Bakalım ne zaman olacak. Güzel günlerde görüşmek üzere. Çanakkale den Tekirdağ' a sevgiler selamlar.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar