[Çanakkale - MT]

EMREUZESEN' Alıntı:
İkİteker Grubu Olarak 9 Temmuz Pazar GÜnÜ Ç.kale (07:00 Hareket) Üzerİnden Ezİne Tavakli İskelesİ GÜlpinar Aklİman Asos KÜÇÜkkuyu Altinoluk AkÇay Ören (09:00) (sabah Kahvaltisi) Ve Ayvalik , Balikesİr Üzerİnden Örende BuluŞulacak Şekİlde (09:00) , İzmİr Üzerİnden Ayvalikta (11:00) BuluŞulacak Şekİlde Ayvaliktan Tekne Gezİsİ DÜzenlenecektİr. 8 Temmuzda Çikacak İkİteker Sevdalilarindan Konaklamak İsteyen Ç.kale İzmİr Ve Balikesİr Grubu İÇİn Asos A 25 Km Uzaklikta Aklİman BÖlgesİnde Campİng Yada Otel Ayarlanacaktir. Gezİ EŞlİ Yada EŞsİz Olarak Motorsİkletlİ Olarak (marka Yada Model Ayrimi Yapilmaksizin) DÜzenlenecektİr. Katilmak İsteyenler Şahsima Maİl ([email protected]) Yada Cep Telefonumdan Bana UlaŞabİlİrler. Kazasiz SÜrÜŞler...

0543 3683231 Emre Uzesen
daha önce dedim. Geleceğimi söylemiştim.:bounce:
8 temmuzda görüşmek üzere.:rendeer:
9 temmuz un ayrıntılarını geldiğimde görüşürüz Emreciğim. :cat:

9 temmuz gezisi

arkadaşlar merhaba
pazar günü her ne kadar çok katılmayı istesemde aranızda ne yazıkki olamıycam,fotoğrafları dört gözle bekliycem,şimdiden iyi geziler...

8inde gelicekler varsa assosta kalmalarını tavsiye ederim muhteşem biryerdir
behram otel:02867217016
yelken kamp-erhan yıldız:0286 7217433
assos-kadırga koyundada albena hotel:02867217456
behram daha konforludur ama yelkende güzeldir.gece bahçesinde ateş falan yakılır,iyi sohbet olur.albenada güzeldir.
kalmak isteyen olursa 3 yerde de tanıdıklarım var indirim yaptırabilirim...

yav arkadaşlar az önce bir köpeğe çarptım motosikletle ayağım acayip acıyor.
Olay şöyle oldu intepeden geliyordum tam güzel yalının ordaki jandarma kampının olduğu yerde(tabi çanakkaleye gidiş istikametinde) hızım yaklaşık 60-70 km/s civarındaydı şehirlerarası otobüs beni solluyordu oyüzden yolun oldukça sağındaydım tam o esnada ileride köpeğigördüm önümden karşıya geçmek istedi ama otobüste beni solladığı içir oesnada gidemedi bende allahtan akıl ettim köpeğin geri dönebilme ihtimalini ve debriyaj ön fren ve arka frene asıldım köpek kurtaramadı kendini önce ön tekerlekle vurdum sonra köpeğe sağ ayağımla(fren pedalının üstünde olduğu için KASIT YOK)sağlam bir vurdum.Ben biraz diremsiyon hakimiyetimi kaybeder gibi oldum ama allahtan düşmeden durdum biraz ileride.Baktım köpek falan yok noolur noolmaz diye biraz ileri aldım motoru.Heralde hayvancağız can havliyle kendini tarlalıklara atmış havlama sesi falan geliyordu canı yanmıştır saldırır falan diye gidip ilgilenmeyede korktum.Biraz ileride çeşmenin orda mola verdim biraz sakinleşip öyle yola çıkayım dedim. Şindi ayağım acıyor.

geçmiş olsun

cihan geçmiş olsun
ii devrilmemiş motor sana birşey olmamış
ama köpeğede üzülmedim değil doğrusu,
neyse ucuz atlatmışsın

ayağına bol bol buz kompresi yap
şişlik varsa bir röntgen gerekebilir
ama büyük ihtimal ezilmiştir..
lasonil ii gelebilir.

tekrar geçmiş olsun

sağol ayağım şindi çok iyi bişeyim yok köpeğe bende üzüldüm can taşıyor sonuçta.
Ama ciddi bişeyi olmadığını düşünüyorum havlıyodu inleme sesi falan yoktu normal havlıyodu.

cihan' Alıntı:
yav arkadaşlar az önce bir köpeğe çarptım motosikletle ayağım acayip acıyor.
Olay şöyle oldu intepeden geliyordum tam güzel yalının ordaki jandarma kampının olduğu yerde(tabi çanakkaleye gidiş istikametinde) hızım yaklaşık 60-70 km/s civarındaydı şehirlerarası otobüs beni solluyordu oyüzden yolun oldukça sağındaydım tam o esnada ileride köpeğigördüm önümden karşıya geçmek istedi ama otobüste beni solladığı içir oesnada gidemedi bende allahtan akıl ettim köpeğin geri dönebilme ihtimalini ve debriyaj ön fren ve arka frene asıldım köpek kurtaramadı kendini önce ön tekerlekle vurdum sonra köpeğe sağ ayağımla(fren pedalının üstünde olduğu için KASIT YOK)sağlam bir vurdum.Ben biraz diremsiyon hakimiyetimi kaybeder gibi oldum ama allahtan düşmeden durdum biraz ileride.Baktım köpek falan yok noolur noolmaz diye biraz ileri aldım motoru.Heralde hayvancağız can havliyle kendini tarlalıklara atmış havlama sesi falan geliyordu canı yanmıştır saldırır falan diye gidip ilgilenmeyede korktum.Biraz ileride çeşmenin orda mola verdim biraz sakinleşip öyle yola çıkayım dedim. Şindi ayağım acıyor.
Geçmiş olsun cihan
Kazayı ucuz atlatmışsın. Hoşhoş' a bişey olmamıştır.:wiinkk:
Çünkü buna benzer bende bir vaka atlattım.:farao:
Önemli olan Hiç kimseye ve araca bişey olmamış olması.:bounce:
Yaptığın haraket ( kendine geldikten sonra yola devam etmek )en akıllıcası.:cat:
Tekrar geçmiş olsun. Allah böyle kazaları diğer motorcu arkadaşlara da göstermesin.
:pale:

melik17' Alıntı:
slm arkadaslar bende çanakkale liyim sym gts 250 mim war
hoş geldin melik17
:rendeer: Listeye ekleneceksin en kısa zamanda
:bounce:

Son düzenleme:
Teşekkür

canakkaleli_1717' Alıntı:
ben akçaydayım buraya gelirseniz mutlaka beklerim [email protected]
Arkadaşlar ben Aytuğ ile Akçayda buluştum. Kendisinin dostane karşılamasından dolayı kendisine buradan teşekkür ederim.:rendeer:
Honda cbf 250 motorunu dsa gördüm çok güzel. :bounce:
Fırsat oldukça kendisiyle görüşeceğiz.
Akçaya mutlaka uğrayın. Hele gece kordon da dolaşmayı ihmal etmeyinnnn.:queen:

aytuğ ya haftasonu aykçaydaydım festival için gelmiştim
bilseydim bir alo derdim sana ..
tühh üzüldüm şimdi
neyse bir dahaki festivale..

slm arkadaşlar bende geliboludayım henüz bi motorum yok ama ybr 125 almak istiyorum yaz bitmden alabilirsem düzenlenen organizasyonlara katılmak isterim herkeze selamlarkazasız sürüşler

çanakkale mt Çanakkaledeyim. buluşmak isteyen arkadaşlar için tel no:0537 844 30 09

çanakkale mt kimse yok mu yaw.? bütün arkadaşlara selamlar:rendeer:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
vay be hemşerilerim benim !! :rendeer:
bu akşam Çanakkaledeyim, yıllık iznim boyunca (1 hafta) Biga'dayım, lapseki'deyim, Çanakkale merkezdeyim :cherry:

Yarın ve pazar günü Biga Aşağıdemirci Köyündeyim, köyde eğlenceler düzenlenecek !!!
Gelseniz ya ! :rendeer: :rendeer:

Aybike . 0 535 627 99 22

Son düzenleme:
aybiteka ne eğlencesi bunlar.yaz eğlencelerimi yoksa köye özel eğlenceler mi. size özelse bizi almazlar oraya:)çoktandır gelmiyorum bigaya.ne güzeldir şimdi oralar.gelsem beni gezdirecek var mı aranızda.ben tek başıma sıkılırım:)görüşmek üzere hoşçakalın....

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ben çanakkale merkezdeyim şu an
nerdesiniz yahu
nerde toplanır bu çanakkale MT
ben Han'a gidiyorum ... görüşmek üzere :rendeer:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar