[Çanakkale - MT]

geçen hafta yapmış olduğumuz yaza veda gezisi tam anlamıyla şahaneydi o guzel ambiyansı bize yaşatan arkadaşlara sonsuz teşekkurler:cat:
bu arada çekdiğimiz fotoları siteye ekleyebilirsek şahane olur ::tutkuy::

ben eceabattayım.uzun zamandır siteyi takip edemiyorum. bundan sonra gezi için vaktim olcak. umarım gelecek arkadaşlar olur . kros yada yol fark etmez benim için küçüklerin hepsinden birer tane var.büyük motorlu abilere pek uyamam ama :)

selam aleyküm arkadaşlar hayırlı bayramlar.
ben gelibolu-bolayırlıyım,istanbul-kartal'da oturuyorum,önümüzdeki yaz programlarınız olursa katılmak isterim.

selam arkadaşlar uzuuuuuuuuuuuuuuuun bi aradan sonra :)

er 5 bakınıyorum şu an istanbul'dayım ama memleketimden bulursam da gidip alırım. haberi olan varsa bana iletebilir mi?

---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:44 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:40 ----------

adalı motorda varmış sanırım arkadaşım söyledi, rengi kırmızıymış. bilgisi olan var mı bu motorla ilgili?

çanakkale honda bayisinde vardı 1-2 ay evvel temiz bi er5 maviydi yanlış hatırlamıyosam. bi sor

selam arkadaşlar uzuuuuuuuuuuuuuuuun bi aradan sonra :)

er 5 bakınıyorum şu an istanbul'dayım ama memleketimden bulursam da gidip alırım. haberi olan varsa bana iletebilir mi?

---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:44 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:40 ----------

adalı motorda varmış sanırım arkadaşım söyledi, rengi kırmızıymış. bilgisi olan var mı bu motorla ilgili?

merhaba arkadaşım, tanıdığım bir abimde er5 var satılık, mavi renkli, kendisi çok temiz kullanıcıdır.görüşmek istersen nosu:0 542 354 9991

Çanakkale mt grubu soğuklardan donmuş biraz :p hiç ses seda yok ! :cherry: havalar ısınsın bir o zaman hareket başlar :queen:

herkese selam arkadaşlar..çanakkale de herhangi bir motosiklet gezisi organize edilirse katılmaktan mutluluk duyarım..şimdilik hoşçakalın

Merhaba arkadaşlar bende Çanakkale'liyim .şuan istanbulda oturuyorum kısmetse hafta 2 günlüğüne tabi havalar güzel olursa gelmeyi düşünüyorum.

Çanakkale'ye selamlar...
Arkadaşlar cbf 150 kullanıcısıyım. Eskişehir'de yaşamaktayım. Yazın tatilde, Çanakkale civarlarında tatil yapmak istiyorum. Acaba Çanakkale'de motosiklet kiralayabileceğim bir yer var mıdır? model olarak hangi motosiklet modelleri vardır? telefonu falan var mıdır..
yardımcı olursanız çok mutlu olurum...

Bu topic ölmüş ! :cherry: Canlanın biraz :cat:
Kısmetse Çarşamba Gelibolu'Dayım ! :)

15-17 temmuz 2011 edremit hanlar mevkiinde motorsiklet şenliği var. Duruyulur

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar