Kolay gelsin dostlar,
Muhittin dostum her zaman aramızdasın ne demek proje başlayınca senide aramızda görmekten mutluluk duyarız.
Sebahattin hocam, söylediklerin çok doğru 1-2 günde bitecek bir proje değil ama seninde dediğin gibi etüdü tam yapmak lazım bide galiba birazda cesaret lazım okan ustamıza

Ben elimdeki bilgileri hem size hemde okan ustaya yarayacak şekilde dosyaladım cd ye çekilecek halde bekletiyorum. Sizinde dediğiniz gibi Okan ustaylada bir araya gelip işlerin sırasını belirledikten sonra bu çalışmanın en fazla 15 günlük zaman diliminde bitirilebileceğine inanıyorum.Bir araya gelince herşey belli olur zaten sebahattin hocam.
Bu arada madem buradayım ve hep beraberiz, bir projemide paylaşmak istiyorum.Bilmiyorum sizler daha evvelde yaptınız mı yada konuştunuz mu?. Ben bize ait bir Amblem, Logo ve/veya Sembol yapalım derim. Bu yapacağımız çalışma sadece biz Çanakkale ekibinin ve Çanakkaleye gönül vermiş, vermek isteyen insanların kullanacağı bir çalışma, bir işaret olsun.Bu işareti isteyen motoruna isteyen montuna, isteyen anahtarlığına veya evinin duvarına assın.

bilmem siz ne düşünürsünüz.Dünyadaki büyük motor ekiplerinin yaptığı gibi sembolümüzü bulduktan sonra, organize olup hepimizin birer yol yardım ekibi olabilmemiz. Ciddi bütün ekipler gibi kim nerede nasıl ulaşırız kan gurubu nedir? bunları bir araya getirip hepimizde birer kart olarak bulundurmak. Bunun pek çok faydası olacağına inanıyorum(nede olsa çin malı kullanıyoruz) motorumuz diyelimki asosta bozuldu orda kime olaşacaz yada istanbula giderken sorun çıktı kim bize yardım edebilir yada allah göstermesin birimiz kaza geçirdik kan lazım kimden bulabiliriz gibi sorulara cevap hep elimizin altında olur.Birbirimizi korur ve kollarız. Motorcu ruhu da zaten bu değilmidir.

Tabi bunlar benim kendi hayalim ve düşüncem ama gönül ister ki herkese örnek olalım belirli bir seviyeyi tutturup, motorumuza bindiğimizde, başımız derde girdiğinde, yardım gerektiğinde arkamızda bir dostlar ekibinin olduğunu bilmenin huzurunu yaşayalım.Çok uzun oldu galiba ama yavaş yavaş yapabileceğimize inanıyorum.
Bende isteyen bütün arkadaşlarda isterseniz bizi ifade edecek amblem, logo veya sembol üzeride çalışıp burada paylaşarak oylarla belirlediğimiz bir tanesini hayata geçirelim. Ben haftaya yapacağı çalışmaları burada sizlerle paylaşmak isterim.
Bütün motor dostlarına sevgiler saygılar.