[Çanakkale - MT]

SITEDE BU SIRALAR PEK HAREKET YOK GALIBA.BIRAZ GEZIN DE BEN DE GIDEMESEM BILE O GUZEL FOTOLARINIZI GOREYIM.:cat:

Valla Ozan'cığım ara sıra gezi yapıyoruz ama fikir birden ortaya çıktığı için pek haber verme şansımız olmuyor. Haber vermekten ziyade diğer arkadaşlarımız müsait olmayabiliyor. Şimdilik böyle idare ediyoruz. Ama Çanakkale Mt'de gezme ve yol yapma tutkusu baya zirveye yaklaşıyor. Her an bir aktivite olabilir :) Bu arada Faruk59' un selamı var ve bizleri Tekirdağ'a bekliyorlar.

Ben kuyuya taşı attım :queen:

çanakkaleli dostlarımızı herzaman bekleriz.başımızın üstünde yerleri var.

Merhabalar Çanakkale MT ve dostları sayfaya girmeyeli baya olmuş bu arada Cefakar Öğretmenlerimizin gününü ben de kutlamayı unutmuşum. Geç te olsa tün eğitimcilerin günü kutlu olsun.
Bence bir harf öğretenin 40 yıl kölesi olunurmuş (peygamber sözü). İnsanlar diğer insanlara güzel ve hayırlı bişeyler öğretiyorsa tabiki öğretmen sıfatına girer. Ailede ana baba dede nine dayı amca çocuğa bir nevi hayat dersi vererek bişeyler öğretir. onu hayata hazırlar. örf adet anane gelenek görenek bunlar eğitim yoluyla nesilden nesile aktarılır öğretilir bu yolda görev alan bence öğretmen sıfatına girer onlarında günü kutlu olsun.
der Sebahattin YANAR hepinize sevgiler saygılar.
Soğuklarda geldi artık. Karınca misali artık yazın yapılan gezilerin etkinliklerin fotoğraflarına bakarak sıcak salep içip mısır patlatarak kışı geçireceğiz. Baharla birlikte. Toprağa cemreyle beraber düşer yol yaparız. :queen:

Çanakkale MT, Motosiklet.net üyelerinin ve Tüm Motosiklet tutkunu arkadaşların Bayramlarını Kutlar esenlikler dilerim.:rendeer::rendeer::rendeer:

Çanakkale MT'nin kurban bayramını kutlar, herkese sağlıklı ve huzur dolu günler dilerim, sevgilerle :rendeer:

Son düzenleme:
Herkese sevdikleriyle geçireceği mutlu bir bayram dilerim. Ben bu bayram İstanbul'da oğullarımın yanında olacağım.
Metin

Bu arada Havran Motor Dostlarını unutmak olmaz. Havran MT'nin Kurban bayramını kutlar, sağlıklı ve huzurlu günler dileriz :)

hepinize sağlık, huzur mutluluk dolu nice baramlar dilerim sevdiklerinizle paylaşacağınız

Ramazan Bayramınız kutlu, yüreğiniz umutlu, umutlarınız atlı, sevdanız kanatlı, mutluluğunuz katlı, sofranız tatlı, mekânınız tahtlı, ömrünüz bahtlı, yuvanız bereketli olsun...ANTALYA MT

Ramazan Bayramınız kutlu, yüreğiniz umutlu, umutlarınız atlı, sevdanız kanatlı, mutluluğunuz katlı, sofranız tatlı, mekânınız tahtlı, ömrünüz bahtlı, yuvanız bereketli olsun...ANTALYA MT

Ramazan bayramına daha çok var ama biz kurban bayramına niyetlenelim:mrgreen:. Sizinde bayramınız kutlu olsun.

ÇANAKKALE MT DEKİ TÜM DOSTLARIMIZIN KURBAN BAYRAMINI EN İÇTEN DİLEKLERİMİZLE KUTLARIZ

BURSA MT

Çanakkale MT hepinizin Kurban Bayramını kutlar,sağlık ve esenlikler dilerim.:)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar