Valla arkadaşlar dün akşam teker teker çaldırdınız teee ankaralardan nasıl sevindim valla.. Hepinize ayrı ayrı teşekkürler. sevildiğimi bildim beaa.
Valla kim denk gelirse anlatıyorum sizleri. Sanırım seneye misafir çok olacak:queen:
Valla arkadaşlar dün akşam teker teker çaldırdınız teee ankaralardan nasıl sevindim valla.. Hepinize ayrı ayrı teşekkürler. sevildiğimi bildim beaa.
Valla kim denk gelirse anlatıyorum sizleri. Sanırım seneye misafir çok olacak:queen:
Heytt be kim tutar şimdi beni bu gazla:queen:
Bu akşam saat 18:00 de Ankara Mt ile tanışacam kısmetse. Sağolsunlar şimdiden çok sıcak karşıladılar. Bol bol selamlarınızı götürüyorum.
Bu arada Erdalcım teknik bilgiler için sağol kardeşim. Mehmet abem aklımdasın sen benim bea
Modern sucuk üçlüsü Ankara şubesi selam eder hepinize beaa...:mrgreen:
uğur abinin dediği güzel bir fikir arkadaşlar katılırsa benden ok
bu arada muttoya bir kaç sözüm var
sen uzaklarda dsa olsan kalbimizdesin bea
( benim işi unutma )
selam millet benim bilgisayara format attirdım o yuzden yoktum zehir gibi oldu kerata eeee napıyoruz hafta sonu:wiinkk:
bu hafta sonu yokum. yani aynı yerdeyim.:queen:
Bizim Muhittin Ankara MT ye gitti. Gelmedi bi türlü. Adamı dövdülermi? Kaçırdılar mı ? ne?
Çanakkale MT den fidye isteyebilirler.:queen:
Hale bak:queen: Çocuk helecanlı helecanlı gitti bi da yok ortalıkta.:queen:
Yettim millet. BU aralar pek internete gelemedim kusura bakmayın
Valla hocam çarşamba günü gittim Ankara Mt nin toplantısına. Herkes çok güzel karşıladı ve hepsinin teker teker selamları var Çanakkale MT ye:rendeer:
Bu linkten resimleri görebilirsiniz
http://www.motosiklet.net/forum/mt-il-gruplari/10125-[ankara-mt]-320.html
Erdalcım senin pc'ye ben format atacaktım ama kusura bakma valla. biliyorsun paldır küldür geldik buralara.
BU hafta geziniz yok sanırsam :salut: Yani ben gittim diye karalar bağlamayın beaa:queen:
Kendinize ve motorlara iyi bakın bea.![]()
ben de gelemiyorum bu pazar
çok sevdiğim bir abim için düğün yemeği yapacağım
kusuruma bakmazsanız sevinirim
başkası olsa asla kabuletmiyorum ama kıramadığım biri olduğu için mecbur kaldım
iyi eylenceler size
ben de gelemiyorum bu pazar
çok sevdiğim bir abim için düğün yemeği yapacağım
kusuruma bakmazsanız sevinirim
başkası olsa asla kabuletmiyorum ama kıramadığım biri olduğu için mecbur kaldım
iyi eylenceler size
Eğer giderde mangalda sucuk yaparsanız bensiz:silent:.... Ne diyem afiyet olsun benim yerimede yiyin:queen: