[Çanakkale - MT]

Hocam çok sağolun valla. Ama Bayramiç Ezine güzergahı hiç aklımda yoktu. sizlerin sayesinde oldu diyebilirim.

Bayramiç girişinde beni yakaladığınızda :queen: Mehmet abimin '' Bas len!'' deyişini ve Ahmet abimin GV650 sinin havalı kornasını asla unutamam:queen:

Bu arada Erdal bu hafta sonu için Burhaniye-Ören için gaz verdi ama :queen: Nu
sratlı rampaları biraz zorlu görünüyor. :queen:[/QUOTE

allah muhabbetinizi arttırsın kardeşlerim karburatör temizlendi yaa korkma sen!!!!!!!!
bırak nusratlı rampalarını,toroslar bile vız gelir sana....:cat:

allah muhabbetinizi arttırsın kardeşlerim karburatör temizlendi yaa korkma sen!!!!!!!!

Kardeşim eline sağlık sayende dahada topladı kendini bizim civciv. Ama nazar değdirdiler valla. Arka lastik patladı beaa::123434:: :queen:

Kardeşim eline sağlık sayende dahada topladı kendini bizim civciv. Ama nazar değdirdiler valla. Arka lastik patladı beaa::123434:: :queen:

hadi yaaa :cyclopsansana bişey olmasın kardeş bunlar ufak tefek şeyler..
bende bugün benim dedeyi denedim 150 km yakın yol yapmışım 20ytl lik benzinle nasıl :flower:
aman nazar deymesinnn

selam çanakkale mt :rendeer:uzun zamandır yazamıyorum umarım herkez iyidir :cat:yokmu bi gezi falan hep beraber şöyle bi yol alalım bu arada serhan abi geçmiş olsun:rendeer: acil şifalar dilerim
sebahattin hocam konuştur lider ruhunuda bi organize et bizi :queen:
hep beraber bi bozcaada yapalım isterim ben bilmem ne dersiniz
herkese iyi günler ve kazasız sürüşler dilerim
tekeriniz düz bassın:wiinkk::rendeer::cat:
en yakın zamanda görüşmek dileğiyle...Nude Lindsay Lohan saver

kardeş nbr nasılsın
bugun abideyi falan gezdim tek başıma!!!!!oradanda sana geçiyim diye düşünüyodum fakat geç kaldım dostum en kısa zamanda göruşelim tatlı ısmarlicaktın bana unutmadım....::dpac::

böyle bir guruba benide dahil ettiğiniz için herkeze sonsuz teşekkürler..
gurubun en yaşlı motoruna sahip olmama rağmen beklediğim ilginin fazlasını gösterdiniz bana!!!!!!!!
en kısa zamanda görüşmek dileğiyle....

Son düzenleme:
hadi yaaa :cyclopsansana bişey olmasın kardeş bunlar ufak tefek şeyler..
bende bugün benim dedeyi denedim 150 km yakın yol yapmışım 20ytl lik benzinle nasıl :flower:
aman nazar deymesinnn

kardeş nbr nasılsın
bugun abideyi falan gezdim tek başıma!!!!!oradanda sana geçiyim diye düşünüyodum fakat geç kaldım dostum en kısa zamanda göruşelim tatlı ısmarlicaktın bana unutmadım....::dpac::

böyle bir guruba benide dahil ettiğiniz için herkeze sonsuz teşekkürler..
gurubun en yaşlı motoruna sahip olmama rağmen beklediğim ilginin fazlasını gösterdiniz bana!!!!!!!!
en kısa zamanda görüşmek dileğiyle....

Senin dedeyi yollarda göremedik be Erdal :). Yavaş yavaş önümüzdeki hafta sonu için bişeyler yapalım. Hasan'la Çan'da muhabbet etmiştik doyamadık valla. En kısa zamanda bir araya gelmeliyiz grupça :p

Senin dedeyi yollarda göremedik be Erdal :). Yavaş yavaş önümüzdeki hafta sonu için bişeyler yapalım. Hasan'la Çan'da muhabbet etmiştik doyamadık valla. En kısa zamanda bir araya gelmeliyiz grupça :p

haklısın kardeş gerçekten çok sıcak kanlı insanlar en kısa zamanda tekrar gidelim:)

sebahattin hocam sesiniz soluğunuz çıkmıyor hafta sonu için organizasyonu kuralım....
mutto nun canı yol istiyormuş...

Son düzenleme:
Benim arka tekeri haftasonuna yetiştireyim hafta sonu akalım yollara :queen:

Merhaba Gençler
Ben buralardan gideli topic uçmuş yaw
Daha yeni döndüm körfezden. Körfezden selam getirdim sizlere.
Haftaya Allah işi karışmazsa Havram Dostları Çanakkale Şehitlikleri gezisi için gaz açacaklar.
Koca Seyit Onbaşının Torunları geliyor heeyyyy. Haberiniz ola.

Desenize hocam gırgır şamata bol olacak yine. Erdal kardeşim sağolsun canavar gibi oldu bizim mondi. Avans verebilirim sizlere :queen:

hoş geldin

BMW ci hoşgeldin aramıza.:queen:
Zati aramızdaydın da kendini gösteremiyodun. :queen: Anca geldin lem.
biraz interinet öğrenmişin. bakıyorum.:rendeer:

birşeyler yaptık hocam kendi çapımızda işte sizin sayenizde
arkadaşlar ortalıkta bir nazar geziyor ama sormayın gitsin...
mutto nun lastiğinden sonra benimde kollektör yandı iyimiii....

BMW ci hoşgeldin aramıza.:queen:
Zati aramızdaydın da kendini gösteremiyodun. :queen: Anca geldin lem.
biraz interinet öğrenmişin. bakıyorum.:rendeer:

hoşbulduk hocam sayenizde:cat:

Son düzenleme:
Ne len bu Dakka bir gol bir.:pale::pale::pale:
Sayfaya yeni girdin Felaket tellalı gibisin.:cyclopsan
Her yer yanıyor annaşılan. Kurşun mu dökceniz ne yapcanız? Yoksa MT nin garibanlarına helalinden bir ziyafet mi verceniz?:queen::queen::queen:
Hayır dualarını alın da gitsin bu nazar kem talih üstünüzdeyn.:farao::farao::farao:
--------------------------------------------------------------------------

İKİNCİ MESAJ
---------------------------------------------------------------------------

Merhaba Arkadaşlar
Gurubumuz da OUTDOOR nickile yazan Settar kardeşimiz Ağır Bağırsak Enfeksiyonu nedeniyle Rahatsızdır.
Bir ay öncesinden rahatsızığı başlamış olup geçeceğini şifa bulacağını umuyorduk.
Şu saat itibariyle (22:30) kendisini telefonla arıyarak geçmiş olsun dileklerimi ilettim.
Kendisinin Bursa Sigorta Hastanesinden (Tedavi için yatmıştı) yeni taburcu olarak Çanakkale ye döndüğünü öğrendim.

Kendisinin moral desteğine ihtiyacına oduğuna inaniyorum. Şuan istirahat döneminde olduğundan en kısa zamanda
işine döndüğünde kendisine geçmiş olsun ziyaretinde bulunacağız.

SMS ile ulaşabilirsiniz telefonu 0.530.4176449 dur.

Kendisine Tekrar Buradan Çanakkale MT olarak geçmiş olsun diyoruz.
En kısa zamanda aramızda görmek istiyoruz
.:rendeer::rendeer::rendeer:

Son düzenleme:
Merhaba Gençler
Ben buralardan gideli topic uçmuş yaw
Daha yeni döndüm körfezden. Körfezden selam getirdim sizlere.
Haftaya Allah işi karışmazsa Havram Dostları Çanakkale Şehitlikleri gezisi için gaz açacaklar.
Koca Seyit Onbaşının Torunları geliyor heeyyyy. Haberiniz ola.

Sebahattin Hocam, ortalığı ayaklandırma .Bizimki mütavazi bir şehitlik ziyareti.Yaklaşık 8 motosiklet ile bir ilki gercekleştirip ailece 15 kişilik grup geleceğiz.Bol molalı yemeli içmeli bir yolculuk olacak.(Sucuklar yapıldı, hazır.Sen ateş yakacak yeri hazırla.)

Muhittin evet bol şamatalı bir gezi olacak.:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Sebahattin Hocam, ortalığı ayaklandırma .Bizimki mütavazi bir şehitlik ziyareti..................

Tamam beya. İyi not almamız lazım.:queen:
Seyit Onbaşının torunları bunlar. Notumuz yüksek olmalı.:bounce:

havran motor dostları

Seyit Onbaşının torunları bunlar. Notumuz yüksek olmalı.:bounce:[/QUOTE]

evet, hemşehrimiz kocaseyit ruhu, vakar ve gururu ile O mübarek toprakları bir kez daha ziyaret etmek amacındayız.

birşeyler yaptık hocam kendi çapımızda işte sizin sayenizde
arkadaşlar ortalıkta bir nazar geziyor ama sormayın gitsin...
mutto nun lastiğinden sonra benimde kollektör yandı iyimiii....

hoşbulduk hocam sayenizde:cat:

Kardeşim nazar değdi galiba. Benden bulaşmıştır:salut::mrgreen:

Sebahattin Hocam, ortalığı ayaklandırma .Bizimki mütavazi bir şehitlik ziyareti.Yaklaşık 8 motosiklet ile bir ilki gercekleştirip ailece 15 kişilik grup geleceğiz.Bol molalı yemeli içmeli bir yolculuk olacak.(Sucuklar yapıldı, hazır.Sen ateş yakacak yeri hazırla.)

Valla Necdet Hocam o gün sohbetlerinize doyamadım. Sağ salim gelin biz hazırlayacaz herşeyi:p

Bu arada bir kaç gündür yoktum işim dolayısıyla Trakyadaydım. Dönüş yolunda Şarköy'e uğradım. Tesadüfi olarak Fatih arkadaşımla tanıştım. Bizleri Şarköy'e davet ettiler. Şarköy sahildede çok güzel bir mekana sahip ve inanılmaz güleryüzlü ve içtenlikle karşıladılar beni. Sizleri ve Çanakkale Mt'yi anlattım onlara. Bizleri mutlaka beklediklerini söylediler. Bİr tarih belirleriz değil mi hocam :queen:

selam millet ben geldim:queen:
bu arada bütün havran dostlarımıza sonsuz selamlar....
geçen hafta bizim ihtiyarın kollektörünü yakmıştım ama onuda hallettim
delikanlı gibi oldu bizim dede:bounce:

arkadaşlar iki gün önca çan moto team den ismail abi geldi çanakkalede işi varmışş benide ziyaret etmeden geçmek istememiş:rendeer:
arkadaşlar bu pazar çanda deve güreşi varmış iki teker falan herkez davetliymiş bizide davet ettiler herkeze duyurulur::thanks:

Son düzenleme:
benim için muhteşem bir gezi oldu ve bu program için emeyi geçen bütün arkadaşlara sonsuz teşekkürler....
havran motor dostlarımızıda çok sıcak buldum hepsi cana yakın insanlar en kısa zamanda tekrar görüşmek dileğiyleee::tutkuy::

muhittin yarın kaç gibi hareket
belli olmuştur herhalde buraya bir plan konmamış

abi seninle tanışmak çok güzel..:cat:sayende yıllardır mezarını bile bilmediğin dedemi buldum toprağı bol olsun...
ayrıca hafız necmi dedemin kardeş çocuğuymuş abi en kısa zamanda uğricam yanına kendine iyi iyi davran:king:

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar