cubanamen şimdiden hayırlı tezkereler.sağlıkla git sağlıcakla dön.başkaları ne yaparsa yapsın en saf duygularla vatana hizmet etmek benim aklıma gelen en büyük onurdur.şimdiden kutlarım.
arkadaşlar;20 nisan pazar günü Çandaki motosikletçiler olarak(ki aramızda çeşitli gruplara üye arkadaşlarımız var) Şehitlik Gezisi düzenledik.saat 9.30-10.00 gibi takıl kafede olunacak ve kahvaltı edilecek.10.45-11.00 gibi de karşıya geçilip gönüllü olabilecek içimizden bir arkadaşın rehberliğinde anıtlarımızı ve şehitliklerimizi dolaşacağız.güzergah üzerindeki Alçıtepede gözleme yenilip devam edilecek ve tur tamamlanacak.katılmak isteyen herkesle görüşüp tanışıp yol yapmak neticesinde de şehitlerimizi anmak en büyük dileğimiz.
görüşmek dileğiyle.
Merhaba Çan MT üyeleri:rendeer:
Ahmet ne demek kardeşim ben yardımcı olurum. Yeterki siz kalabalık gelin. İnşallah güzel bir hava olur gezinin tadı çıkar. Fotoğraf makinası getirin. Çanakkalede en son depoları fulleyin. Gerisi kolay. Hadi geziniz şimdiden mübarek olsun.:cat:
Ayrıca bu gün Polis Teşkilatımızın Kuruluş Yıldönümü.
Sayfamıza mesaj atan polis arkadaşlarımız vardı. İsimlerini her ne kadar hatırlayamasak ta.
şimdi buldum:rendeer::rendeer::rendeer:
Lektonlu...................istanbulda trafik memuru
Murat Gergerli............ş.urfa polis memuru
Mustafa Koç..............çanakkale emniyet mensubu
Kendilerinin ve Polis teşkilatımızdaki tüm Polis arkadaşlarımızın gününü kutlar, esenlikler dileriz.:cat::cat::cat: