absürt
hocam lütfen ya...RESİM değil FOTOGRAF....hiç sizin Motorsikletinize,biriBisiklet diyormu lütfen.........
Özür dilerim sensei affedin. Türkçem işte. Haklısınız.
Kahrolası Fotoğrafa Resim dedim. Dilim kopsun.
Bir daha tekerrür etmez.

r:
Yakuza sensei kılıcınızın adaletinden sual olunmaz efendim.
Hatalı kulunuzu affedin. Billa fotoğrafa resim demem.:queen:
Fotoğraf makinası resim çekmez fotoğraf çeker. Resimi ressam yapar ressam fotoğraf yapmaz değilmi? Fotoğraf makinası resim yaptığında ressam olması muhtemeldir ama bu gercek anlamda ise fotoğraf makinasına fotoğraf makinası demek abesle iştigal etmek demektir.
Sanatsal ortamda bulunan bir ressamın resim değilde fotoğraf yaptığını düşünürsek soyut dünyanın algılanımsal değerlerinde bir takım yapaysal ve içsel zıtlıkların oluşumuyla beraber ressamın soyut anlamda resim yapmadığının farkına varmış oluruz.
Bu sanal platformda gerçel yansımada her fotoğraf bir resim kalıbında yer tutmuştur. Aslında olmayan bir ressam tarafından oturtulmuş görsel objeler olarak karşımıza çıkarlar. Resim ve fotoğraf yaratan tarafından değilde ona bakan bireyin görsel olarak algıladığı iç dünyasının onun beyni ve hafızasının nasıl olması gerektiğini biçimde yorumlaması doğaldır. Uzlaşsal bir platformda bireylerin resime fotoğraf fotorafa resim denmesi olayı su götürmez bir harman ve sentez olayına tekrardan akıl süzgecinden geçirilerek imbiklenmesi ile kesin yargıya varılması olasıdır.
Alt tarafı fotğrafa Resim demişiz ne yani. Diplomamızı elimizden mi alcan. Ben motora binerim resime hiç binmedim. :queen::queen:
Sevgili Serhan Askere ne zaman gideceksin tarihini bilmek isteriz.
Arkadaşımızı uğurlamak her Çanakkale MT üyesinin gururu olacaktır.
Ne yazıkki sınır ötesi harekat bitti yaw. Duyduğuma göre yeni gelenleri kum torbası niyetine kullancaklarmış.:queen: