[Çanakkale - MT]

Bayraklı dede

Ve gezdik geldik. Çok keyifli bir gezi oldu valla. Artçımın çektiği fotoları alır almaz yükleyecem buraya.
Bu arada R-65 çok çılgınmış:queen: Erdalcım sağolsun eksik etmedi bizden motorunu:rendeer:

Ammada hızlıymışın.Mutto Hemen gelir gelmez mesajı patlatmışın.
Neyse zamane gençleri hızlı oluyor canım.:queen::queen::queen:

Çok güzelbir gezi yaptık. Katılamayanlar için de fotoğrafları burda.
Gelibolu ilçesinde bulunan BAYRAKLI DEDE türbesine gittik. Yerine gelen dilekler için iki bayrak astık.(gelenek gereği)

Bilmeyenler için söyleyelim. Türbe ziyaret edilir. Dualar okunur. Dilek dilenip.Gidilir. :rendeer:
Dilek gerçekleşirse her bir dilek için bir tane kumaş Türk bayrağı türbeye dualarla asılır. (Asarken yanınızda çengelli iğne veya ip bulundurunuz):bounce:

Gelibolu BAYRAKLI DEDE gezisi

son resim ANZAC koyu gelibolu yarım adasından

Son düzenleme:
Hocam elinize sağlık çok güzel resimler. Tahminimce diğer resimleri yarın yükleriz

güzel bigezi hocam tekerinize saglık orada erdalı göremedim motosikleti var ama kendi yok hayırdır :mrgreen:muhittin kardeşim sanada selamlar:)

güzel bigezi hocam tekerinize saglık orada erdalı göremedim motosikleti var ama kendi yok hayırdır :mrgreen:muhittin kardeşim sanada selamlar:)

Muharrem abim sağolasın, sende iyisindir umarım. Erdal, bu haftaki gezide yoktu. Bizde, Erdal olmazsa bari motoru olsun diye, onu aldık:queen:

Son düzenleme:
Kıskandım yahu, ben gelemedim ya gezinize. Ama şu anda daha rodajdayım, ilk 123 km.imi doldurdum ve henüz 50 km'yi bile görmedim. Yani gezilere geleyim desem ayak bağından başka bir şey olmam. ben katılabilecek hale gelince aynı yerleri bir daha gezersiniz değil mi?
Sevgiler
Metin

Kıskandım yahu, ben gelemedim ya gezinize. Ama şu anda daha rodajdayım, ilk 123 km.imi doldurdum ve henüz 50 km'yi bile görmedim. Yani gezilere geleyim desem ayak bağından başka bir şey olmam. ben katılabilecek hale gelince aynı yerleri bir daha gezersiniz değil mi?
Sevgiler
Metin

Hiç öyle şey olur mu Metin abim. Bizim gezilerde hız ortalamasını düşük tutuyoruz. Hoş istesekte pek arttıramayız( motor hacimleri farklı :queen:) Maksat hava değişimi, muhabbetlerimizi arttırmak:) Tabiki yeniden gezeriz hep beraber:rendeer:

Fotğraflar için teşekkürler mutto
Çeken Sinem hanıma da emeğine sağlık renk kattı

güzel gezi olmuş tekerinize sağlık
sebahhatin hocam motoru mu değiştirdin?

merhaba arkadaşlar

çanakkale grubundan bir kaç arkadaşla benim tam manisaya taşındığım süreçte ora pub daki bir toplantıda tanışmıştık ama aramıza yeni katılan arkadaşlarda var..
çanakkaleye temelli geri dönüş yaptım, ara ara toplantılara katılmaya çalısacağım ama zaten kış dolayısıyla bir nekahet dönemi başlayacaktır

hepinize bir merhaba demek ve kandilini kutlamak istedimve şimdiden herkese iyi bayramlar

sevgiyle kalın

Herkesin mübarek Kadir gecesini kutlar sizlere ve ailenize sağlık ve huzur dolu mutluluklar dilerim.

Belifeless hoşgeldin tekrardan Çanakkale'ye.:rendeer:
Tanışmadık ama Sebahattin Hocam kulaklarını çınlatmıştır bize anlatırken:)

Çanakkale MT merhaba.
Güzel bir gezi olmuş.Ramazan dan önce ayni yere bizimde ziyaretimiz olmuştu.Güzel yerler.Paylaşım için teşekkürler.Hepinizin mübarek kadilinizi ve ramazan bayramınızı kutlarım.Görüşmek dileğlyle hoşça kalın.:rendeer::rendeer:

anzac koyunun resimlerini görünce öğrenciyken yaşadıklarım geldi aklıma

anzaclar ayine geldiği zaman bizde fırlayıp gitmiştik 7 kişi 1 battaniyenin altında yatmıştık :p

Çanakkalenin yeri bende ayrıdır orda 3 senem geçti hala çok özlüyorum oraları

Çanakkale MT merhaba.
Güzel bir gezi olmuş.Ramazan dan önce ayni yere bizimde ziyaretimiz olmuştu.Güzel yerler.Paylaşım için teşekkürler.Hepinizin mübarek kadilinizi ve ramazan bayramınızı kutlarım.Görüşmek dileğlyle hoşça kalın.:rendeer::rendeer:

Necdet Hocam çok teşekkürler, Çanakkale Mt olarak, Havran Motor Dostlarının Ramazan bayramını kutlarız, sevgiler saygılar:rendeer:

anzac koyunun resimlerini görünce öğrenciyken yaşadıklarım geldi aklıma

anzaclar ayine geldiği zaman bizde fırlayıp gitmiştik 7 kişi 1 battaniyenin altında yatmıştık :p

Çanakkalenin yeri bende ayrıdır orda 3 senem geçti hala çok özlüyorum oraları

Yolun düştüğü zaman muhakkak bekleriz:rendeer:

Yolun düştüğü zaman muhakkak bekleriz:rendeer:

yazın her haftasonu ordaydım ama yoğunluktan dolayı merkeze geçemedim

kabatepeden tekneyle dalış yapmaya gidiyoduk. ama elime geçen ilk fırsatta orda olcam inşallah hepinizle de tanışcam :)

Arkadaşlar, gerçekten ŞAHANE bi gezi olmuş.Bende orda olmak isterdim ama bazı nedenlerden dolayı gelemedim.Ben olmasam bile kendimden bana ait bişeyin olmasını istedim yani ben ordaydım...:queen:
Bu arada herkesin ramazan bayramını şimdiden kutluyorum.Nice bayramlara erişmek üzere tekeriniz düz bassın.::tutkuy::

28 eylül 2008 pazar günü yeniköy- papaz plajı- geyikli-odunluk iskelesi parkurunda gezi fotoğraflar aşağıda

Yeniköy de Öğretmeniniz Rahim bey ve Geyiklide Süleyman usta bizi konuk ettiler kendilerine teşekkür ediyoruz.
Geyikliye 10 senedir gitmemiştim. Çok değişiklikler olmuş.

Son düzenleme:
Yeniköy ve Geyikli Fotoları

Bizdeki fotolar bu kadar:)

Herkesin Ramazan Bayramını kutlarım, sevgilerle...
:rendeer:

Güzellik, birlik, beraberlik dolu, her zaman bir öncekinden daha güzel ve mutlu bir Kurban Bayramı diliyorum. (ESKİŞEHİR MT)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar