[Çanakkale - MT]

tekrardan merhaba arkadaslar , normal de sizin de dediginiz gibi daha onceki gezilerimizde de mesajın duyurusunu yaptigimiz yerin altina listeyi olusturuyorduk... zaten aynisini yapacagiz, fakat diger il gruplarinin toplantilarinda net bi liste olusturmalarini bekliyorum, sonra bu liste uzerine topic uzerinden ''ben de varim''' diyenleri eklemeyi dusunuyordum... sizce nasil yapmaliyim? bu sekilde simdilik bi liste olusturuyorum o zaman..

MANİSA-MT den selamlar dostlarım umarım geldiğimizde(ALLAH nasip kısmet ederse) hepiniz ile tek tek tanışıp kaynaşacağız.Bu önemli günde orada ve yanınızda olacağız.:rendeer:

ancak bu organizasyonda en büyük sorumluluk ve görev size düşüyor:silent:
ev sahibi ve ana organizatör olarak
ilk buluşma yeri ve saati tespitinizi yapmanız gerekiyor...biz buna uymaya çalışacağız...
genel katılım tamamlandığında gezilecek yerlerin etkinliklerin öncelik sırasına konması ve bir yol haritası çıkarılması (sizin tarafınızda) uygun olacaktır...
topiğinizi ve ilgili topiği takip edeceğiz kalın sağlıcak ile :)

Değerli arkadaşım. ve Değerli "18 Mart Çanakkkale Şehitleri Buluşma"haraketine gönül veren arkadaşlar.
"18 Mart Çanakkkale Şehitleri Buluşma" Fikri ve mesajı sayfamıza düştüğü günden bu güne kadar arkadaşlarla hop oturup hop kalkıyoruz.
Ben ve diğer arkadaşlar sizlerin ziyareti ve ağırlanması için gece gündüz istişare, araştırma ve istihbarat halindeyiz.
Tabiki işin ciddiyetini ve sorumluluğnu biliyoruz. Tur Otobüsleri 45 kişiyle zor başedebiliyorken biz 100 -150 kişiden bahsediyoruz herşeyin kusursuz ve saat gibi olması için uğraşıyoruz. İşimizden gücümüzden arta kalan zamanda bunlarla uğraşıyoruz.
Sizler rahat olun. FROSEN arkadaşımızın direktifleri doğrultusunda haraket edin yeter.
Bu iş için bizler gereken görev paylaşımını kendi aramızda yaptık.:bounce: Gerisi sizlerin iyi organize olması ve Allahın işine kalmış bişey (mevsim ve hava şartları açısından) Ayrıca toplu sürüşlerde topluluğun her üyesinin kendinin ve gurubu bağlayıcı sorumlulklarıda vardır. Unutmamak lazım.

Gelişmelerden ve şartlardan buradan sizlere FROSEN arkadaşımız ilgli haberleri verecektir...:cat: Hepinize Hepimizden saygı ve selamlar.

18 mart misafirleri için

değerli grup üyesi arkadaşlarım. ben çanakkale mt nin pek faal olmayan üyelerinden osman. nette tecavüzcü palyaco olarakta karşılaşabiliriz. aklıma bişeyler geliyo bu aralar. bu gelmesi ihtimal arkadaşları çomü nün daradanos tesisilerinde ağarlasaknasıl olur. tabi bu gelicek kişi sayısına da bağlı ancak kış mevsimi nedeniyle orası fazla kalabalık değildir.. ilgili arkadaşım frosen e bahsettim zaten. sizlerde bi yorum getirim bu işe.
herkese iyi günler [email protected]

değerli grup üyesi arkadaşlarım. ben çanakkale mt nin pek faal olmayan üyelerinden osman. nette tecavüzcü palyaco olarakta karşılaşabiliriz. aklıma bişeyler geliyo bu aralar. bu gelmesi ihtimal arkadaşları çomü nün daradanos tesisilerinde ağarlasaknasıl olur. tabi bu gelicek kişi sayısına da bağlı ancak kış mevsimi nedeniyle orası fazla kalabalık değildir.. ilgili arkadaşım frosen e bahsettim zaten. sizlerde bi yorum getirim bu işe.

bak bu çok mantıklı bu işi üniversite bünyesine taşınabilir. :cat: tesisler hem şehre uzak değil, hem gezilecek yerlere de yakın. üstelik deniz kenarı ;) ekonomik olacağı da kesin. üzerinde durulması lazım.

fikir güzel fakat dardanosun normal odalarının sayısı çok az
diğer binalardaki yerleşim ise koğuş sistemiii
ne kadar rahat edilir
özelliklede aile olarak gelenler
ama şu yapılabilir
otele alternatif 2. seçenek dardanos sunulur
herkes bütçesine göre seçim yapar
ama alternatif çeşitliliğide organizasyonu takip edenleri zorlayabilir:silent:

merhaba arkadaslar,

konaklama yeri ile ilgili her hangi bi fiyat alabilen var mi acaba?

herkeze selamlar bende pek faal olmayan bir çanakkale mt üyesiyim ama mademki memleketim insanı bi işe kalkışmış :) bende yardım etmek isterim sevgili yanar17 anladığım kadarıyla geziyi siz ve frosen organize ediyorsunuz size yardımcı olmak isterim. önümüzdeki salıdan cumaya kadar çanakkale 'deyim irtibata geçebilirsek faydalı olabileceğimi düşünüyorum şimdiden herkeze kolay gelsin iyi geziler :) :rendeer:

herkeze selamlar bende pek faal olmayan bir çanakkale mt üyesiyim ama mademki memleketim insanı bi işe kalkışmış :) bende yardım etmek isterim sevgili yanar17 anladığım kadarıyla geziyi siz ve frosen organize ediyorsunuz size yardımcı olmak isterim. önümüzdeki salıdan cumaya kadar çanakkale 'deyim irtibata geçebilirsek faydalı olabileceğimi düşünüyorum şimdiden herkeze kolay gelsin iyi geziler :) :rendeer:

Dostum öncelikle Tekrardan hoşgeldin :rendeer: çok aktif değilim demişsin ama mevsim dolayısıyla biz de pek aktif sayılmayız sadece sesimiz biraz fazla çıkıyor o kadar seni aramızda görmek güzel :queen: msn: [email protected] msn adresim her zaman açık sayılır buradan ulaşabilirsin. Bu arda her türlü yardıma açığız

sevgilerimle

hoşbulduk frosen :king: haraket saatleri falan bellimi yani saat kaçta nerde olmalıyız ben istanbul tarafından gelen arkadaşlara geliboludan refakat edebilirim bu konularda bilgi verebilirseniz tam süper olacak:queen: herkeze iyi akşamlar
(şimdiden çok heycanlıyım bu benim ilk gezimde:mrgreen: )

Evet aslında bir fiyat aldım kişi başı 30 ytl ama fotoları çekip yollamadan açıklamak istemedim.Gecelik konaklama + kahvaltı dahil.Bizim toplantıdan sonra herşey netleşecek o zaman yanar ile beraber ayrıntılı bir rapor hazırlarız hatta bu hafta sonu dolaşacağımız yerlere de bir göz atıp mola yerlerini ve güzergahları da belirlemek istiyorum Kısacası biraz ders çalışmam gerekiyor...

Değerli dostlar işim yoğunluğundan sayfayı tarayamadım
ama gelişmelerden devamlı haberdarım. Frosen ve diğer arkadaşlar devamlı çaba gösteriyorlar:cat:
Az önce Frosen ( Tolga ) ile bir ayak üstü brifing yaptık. Gelişmlerden Tolga haberdar edecek. Araştırma hala devam ediyor. Olumu gelişmeler var. Haraket planını hazırlanıyor. Hepiniz mutlu kalın sağlıklı kalın.:cat:

merhaba
çanakkale ye geldiğinde beni ara görüşelim
05055751589 sebahattin

Son düzenleme:
Merhaba
“18 MART ÇANAKKALE ŞEHİTLERİ ANMA TÖRENİNDE BULUŞMA” hareketine gönül veren arkadaşlar. Çanakkale MT gurubu sizin için bilgiler topladı. Gezi alanlarını bizzat giderek kontroller yaptık.
Kalınabilecek otelleri araştırdık. O günkü trafik hareketlerini, resmi törende alınacak tedbirleri, izlenecek yol güzergahını, karşılaşılabilecek olası aksaklıkları gözden geçirip size bir rapor halinde sunmak istedik
Ayrıntılı yazı ve resimleri şu linkten görebilirsiniz. Saygılar sevgiler.
http://www.motosiklet.net/forum/duy...ini-anma-toreninde-bulusma-15.html#post585217

Değerli arkadaşlar 18 mart günü yapılacak gezi için
Sizler için ayrınyılı bir haraket planı hazılamaktayız.
yakında burada sizlere sunacağız. Burada krokiler ve çizelgeler yer alacak
kısacası gezi programı. Sabırla beklemenizi ve bu planı incelemenizi istirham edeceğiz. Şimdilik hoşça ve neşeyle kalın.

hoşbulduk frosen :king: haraket saatleri falan bellimi yani saat kaçta nerde olmalıyız ben istanbul tarafından gelen arkadaşlara geliboludan refakat edebilirim bu konularda bilgi verebilirseniz tam süper olacak:queen: herkeze iyi akşamlar
(şimdiden çok heycanlıyım bu benim ilk gezimde:mrgreen: )

Merhaba Hasan
Trakya yönünden gelen arkadaşlarımıza senin yardımcı olman uygun olacak.
Yardımların için şimdiden teşekkürler. :rendeer:
Gurubu bir arada karşılaman zor olacak gibi geliyor bana.
Çünkü değişik yönlerden küçük küçük guruplar gelecek ama hepsi farklı zamanlarda orda olacak. Son gurup gelene kadar orda bulunup hepsini açıklanacak GEZİ PROGRAMINA GÖRE buluşma noktasın yönlendireceksin.
İşin bu olacak.:cat:

Son düzenleme:
merhaba arkadaşlar. 10 mart cumartesi gecesi saat 20 den itibaren TAKIL CAFE (erkanın yerinde) de 21. doğum yılımı kutlamak için bir parti düzenledik. sizleri yani tüm MT ci arkadaşlarımı partime davet eder sizleride yanımda görmek isterim. hoşçakalın

iyi ki doğdun

merhaba arkadaşlar. 10 mart cumartesi gecesi saat 20 den itibaren TAKIL CAFE (erkanın yerinde) de 21. doğum yılımı kutlamak için bir parti düzenledik. sizleri yani tüm MT ci arkadaşlarımı partime davet eder sizleride yanımda görmek isterim. hoşçakalın

İyiki doğdun Palyaço
Nice yıllara birlikte erişmek dileğiyle.

Birde şu nicki bulmak için çok mu aradın be kardeşim.:queen:
oldu olacak "tinerci kapkaççı yankesici palyaço" deseydin bari. :queen:
Çocuklar artık Palyaçoların ne iş yaptığını şaşırıp hayal kırıklığına uğruyacaklar.:pale:

herkese çooook slamlar. haftasonu bizi yalnz bırakmayan tüm mt üyelerine ve kalkıp taa uzaklardan buralara gelen herkese teşekkürler. hafatsonu çok geç yattığım için pazar sabahı ancak saat 11:00da babmın bana nerdesin oğlum diye açtığı telefon ile uyandım ve sabah 7 de kalkıp geziye katılma planlarımın suya düştüğünü fark ettim..
ama boş durmadım merkezde de güzel şeyler vardı bir kaç foto. hemde ben çektim...
sizler ile paylaşmak isterim... yakında nick olayınıda çözücemmmmm:)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar