Çanakkale MT ve Çan ilçesi Mototeam Şehitlikler gezisi

Öncelikle Sebahattin hocama daha sonra katılan tüm arkadşlarıma çook teşekkür ederim.kalabalık bir grupla zaten kalabalık olan şehitlikler arasında yol almanın ve organizasyon yürütmenin zor olacağını bildiğimiz için sınırlı tutmak zorunda kaldığımız gezimizde istemeyerek birçok şehitliğimizi ziyaret edemeden geçmek zorunda kaldık.birden fazla yerden katılım olduğu halde ilk defa toplu sürüş yapan arkadaşlarımızla birlikte önemli bir kaza, bir tatsızlık yaşamadan günü tamamladığımız için ayrıca mutluyum.fortoğraflar ve raporlar içinde ayrıca teşekkür ederim.en kısa zamanda tekrar toplanıp görüşebilmek, birlikte teker çevirebilmek dileğiyle...

11 mayıs Çan motosikletçiler pilavına herkesi bekleriz.:)

Bir aksilik çıkmazsa motorlu veya motorsuz 11 Mayıs'ta sizlerleyiz:)

bundan 3 hafta önce bende gitmişdim çaakkaleye ama abilerim rehbersiz olmuyor yaa:):)

geziye katılan tümarkadaşların emeğine sağlık çok güzel bir gezi olmuş.yol yorgunu olduğum için bu sefer sizlere eşlikl edemedim umarım daha sonra yapılacaklara iştirak ederim . hem sonradan öğrendiğim kadarıyla 15 gün önce umre den birlikte döndüğüm çanlı ali abimin oğlu da motor grubundaymış. onunlada tanışmak bir dahaki sefere inşallah .

Sebahattin yine çok güzel olmuş.Emeği geçenlerin eline sağlık.Yurdumuzun ulvi mekanlarını ziyaret etmek eğlenmek hele hele hepberaber gezmek çok güzel.Allah kaza vermesin.
Sağlıcakla kalın.

arkadaşlar ben çanakkalede bulunuyorum en kısa yoldan istanbul a nasıl gidebilirimn biliyormusunuz yardımcı olursanız çok sevinirim

Topic hortlayınca ne oldu dedim bir an:silent:
İstanbul'a gitmek için, feribotla Eceabat'a geçip İstanbul tabelalarını izlemen yeterli olur. Çanakkale üzerinden İstanbul'a en kısa mesafe ancak bu yoldur.
Lapseki'den Gelibolu'ya feribotla da geçebilirsin ama Lapseki yolu iyi değil.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar