Savunacaklar gelir birazdan.
Otoyol ve köprü yapılan yerlerin çevresi zaman içinde yerleşim yerleri ile doluveriyor. Önce ufak tefek villa tipi sitelerle başlayıp sonra bir bakmışız bina dolmuş ortalık, yeşil ağaç vb. kalmamış oluyor. Oralardaki yemyeşil ormanlık alanlara da yazık olacak.
Yazıp yazıp sildim..
r:
Yazıp yazıp sildim..
r:
Yorumsuz!!!
Yabancı plakalı araçlar için takip sistemi yıllardır kurulamadı. Onun için Çanakkale Köprüsü’nden de Türk vatandaşları parayla, yabancı plakalı araçlar bedava geçecek.
Gişe koyarlar.![]()
Olabilir tabii, ama aslında dikkat çekmek istediğim, İstanbul'daki köprüler için bu altyapının olmayışıydı. İlginç geldi, ama detayını da araştırmadım.
Bunları polis durdurmadıkça acaba ceza yazılamıyorda ondan mı abuk sabuk hareketleri rahat rahat yapabiliyorlar yoksa!
lozanın gizli anlaşmaları bitecek, bor çıkacak, bakın nasıl şahlanacağız!
bor çıkacak, bakın nasıl şahlanacağız!
Yav şu kısmı ilk kim ortaya attı çok merak ediyorum. Ne fransada saklanan orijinal metinde nede taraf devletlerde olan öreklerinde böyle birşey yok. İşin kötüsü akpli olmayanlardan bile buna inanalar var.r:
Bor çıkacak ve bize boru sokacaklar.
Geçenlerde geberip giden fesli bi deli vardı, çıkıp keşke yunan kazansaydı daha iyiydi falan diyen. Hep o ve benzeri kendisine tarihçi diyen Cumhuriyet düşmanı saltanat sevdalısı tiplerin başının altından bilinçli şekilde ortaya atıldı bu iddialar.
Ne duysa inanmaya hazır cahil cühela takımıda aşırı sevdi bu komplo teorilerini. Halk arasındaki bu ayak takımı daha nelere inanıyolar duysanız "oha bu kadar da olamaz" dersiniz.
Mesela, konyalı bilim adamları atom bombası yapmış, bizde atom bombası varmış da çok gizli tutuluyormuş. Daha sonra yine bu konyalı bilim adamları benzine alternatif borla ve suyla çalışan! (bunları yakıt olarak kullanan!!!) motor üretmişler de 2023ü bekliyorlarmışmış...
Daha neler neler duydum, yemin ediyorum bu cahil takımındaki beyni çıkartıp orangutanlara taksan hayvanların IQ su düşer
2023de Bor çıkınca herkes Borusanda işe girecek, böylece işsizlik bitecek. Tüm ülke tek ağızdan "borusana girmiş çalışıyo!!" diye bağırarak tek yürek olacak, ver mehteri verrrr :flower: