Çanakkale Köprüsü - Hazır mıyız?

yec

Motosikleti
Joymax Z+ 250
Ölü yatırım olduğunu düşünüyorum. Gestaş'a fiyat alt sınırı koymazlarsa, çoğu kişinin de fiyatından dolayı tercih edeceğini sanmıyorum. Bayram dışında yoğunluk çok nadir oluyor.

Güzelim boğaz manzarasına da çok güzel oldu, gerdanlık. :cat:

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
Otoyol ve köprü yapılan yerlerin çevresi zaman içinde yerleşim yerleri ile doluveriyor. Önce ufak tefek villa tipi sitelerle başlayıp sonra bir bakmışız bina dolmuş ortalık, yeşil ağaç vb. kalmamış oluyor. Oralardaki yemyeşil ormanlık alanlara da yazık olacak.

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Otoyol ve köprü yapılan yerlerin çevresi zaman içinde yerleşim yerleri ile doluveriyor. Önce ufak tefek villa tipi sitelerle başlayıp sonra bir bakmışız bina dolmuş ortalık, yeşil ağaç vb. kalmamış oluyor. Oralardaki yemyeşil ormanlık alanlara da yazık olacak.

Çanakkale de ileride Ümraniye, Çekmeköy gibi olur.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Adına köprü yaptırılan bi abi diyor ki:

yavuz.jpg

Motosikleti
V-Strom L4 Youtube&Insta: Dengeliyorum
Yorumsuz!!!

Yabancı plakalı araçlar için takip sistemi yıllardır kurulamadı. Onun için Çanakkale Köprüsü’nden de Türk vatandaşları parayla, yabancı plakalı araçlar bedava geçecek.

Yaw biz çanakkalede yaşamıyoz ki gardaşım, bize ne geçiş ücretinden? geçen düşünsün !

Üstelik ben benzini de hep 50 liralık aldığımdan zamlar beni etkilemiyor.

Ekmeği sucuğu maaşı dolar la mı alıyoz sanki, bize ne dolaresten, eurostan...

Hem bakın 2023 bi gelsin, lozanın gizli anlaşmaları bitecek, bor çıkacak, bakın nasıl şahlanacağız! Ameriga bizi kıskanacak yeğenim, ayrıca oyun çok böyük, siz göremiyonuz...

:queen:

580 tl elektrik faturası
800 tl gaz faturası

2 faturaya 1400 lük olduk bizimi koparıyorsun ekrem abi anlamadık ki :D
abi vergiden düşelim :D

bu gidiş böyle devam ederse daha çok garanti parası ödenir depo bile 750 ,800 tl ye doluyor marş basacakken artık 2 kere düşünmek lazım

Olabilir tabii, ama aslında dikkat çekmek istediğim, İstanbul'daki köprüler için bu altyapının olmayışıydı. İlginç geldi, ama detayını da araştırmadım.

Bunları polis durdurmadıkça acaba ceza yazılamıyorda ondan mı abuk sabuk hareketleri rahat rahat yapabiliyorlar yoksa!

lozanın gizli anlaşmaları bitecek, bor çıkacak, bakın nasıl şahlanacağız!

Yav şu kısmı ilk kim ortaya attı çok merak ediyorum. Ne fransada saklanan orijinal metinde nede taraf devletlerde olan öreklerinde böyle birşey yok. İşin kötüsü akpli olmayanlardan bile buna inanalar var.:pr:

Yav şu kısmı ilk kim ortaya attı çok merak ediyorum. Ne fransada saklanan orijinal metinde nede taraf devletlerde olan öreklerinde böyle birşey yok. İşin kötüsü akpli olmayanlardan bile buna inanalar var.:pr:

Geçenlerde geberip giden fesli bi deli vardı, çıkıp keşke yunan kazansaydı daha iyiydi falan diyen. Hep o ve benzeri kendisine tarihçi diyen Cumhuriyet düşmanı saltanat sevdalısı tiplerin başının altından bilinçli şekilde ortaya atıldı bu iddialar.

Ne duysa inanmaya hazır cahil cühela takımıda aşırı sevdi bu komplo teorilerini. Halk arasındaki bu ayak takımı daha nelere inanıyolar duysanız "oha bu kadar da olamaz" dersiniz.

Mesela, konyalı bilim adamları atom bombası yapmış, bizde atom bombası varmış da çok gizli tutuluyormuş. Daha sonra yine bu konyalı bilim adamları benzine alternatif borla ve suyla çalışan! (bunları yakıt olarak kullanan!!!) motor üretmişler de 2023ü bekliyorlarmışmış...

Daha neler neler duydum, yemin ediyorum bu cahil takımındaki beyni çıkartıp orangutanlara taksan hayvanların IQ su düşer :)

Bor çıkacak ve bize boru sokacaklar.

2023de Bor çıkınca herkes Borusanda işe girecek, böylece işsizlik bitecek. Tüm ülke tek ağızdan "borusana girmiş çalışıyo!!" diye bağırarak tek yürek olacak, ver mehteri verrrr :flower:

Son düzenleme:
Geçenlerde geberip giden fesli bi deli vardı, çıkıp keşke yunan kazansaydı daha iyiydi falan diyen. Hep o ve benzeri kendisine tarihçi diyen Cumhuriyet düşmanı saltanat sevdalısı tiplerin başının altından bilinçli şekilde ortaya atıldı bu iddialar.

Ne duysa inanmaya hazır cahil cühela takımıda aşırı sevdi bu komplo teorilerini. Halk arasındaki bu ayak takımı daha nelere inanıyolar duysanız "oha bu kadar da olamaz" dersiniz.

Mesela, konyalı bilim adamları atom bombası yapmış, bizde atom bombası varmış da çok gizli tutuluyormuş. Daha sonra yine bu konyalı bilim adamları benzine alternatif borla ve suyla çalışan! (bunları yakıt olarak kullanan!!!) motor üretmişler de 2023ü bekliyorlarmışmış...

Daha neler neler duydum, yemin ediyorum bu cahil takımındaki beyni çıkartıp orangutanlara taksan hayvanların IQ su düşer :)

2023de Bor çıkınca herkes Borusanda işe girecek, böylece işsizlik bitecek. Tüm ülke tek ağızdan "borusana girmiş çalışıyo!!" diye bağırarak tek yürek olacak, ver mehteri verrrr :flower:

O tarz adamların nefes almaları sadece ülkemize değil insanlık adına zarar yeminle. O feslinin youtubeda ilk çıktığı zamanlarda denk gelmiştim ya lisedeydim yada üniversiteye yeni başlamıştım. O yaştaki çocuk olmama rağmen nasıl biri olduğunu çok iyi anlamıştım. Yunanistan'a gömselerdi keşke.

Diğer konularda aydınlandım resmen ne 2023müş enflasyonda %5 düşünüyordu geçen günlerde bakanımızın açıklaması bu yönde

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar