çanakkale geliboludan fuara gidecek varmı

18 Mart Motosiklet Derneği olarak belediyeden tahsis edilmiş otobusle 28 üye ile fuara gidiyoruz. Derneğimize üye olup sizde faaliyetlerden yaralanabilirsiniz ama bildiğim kadarıyla otobüs doldu.

18 Mart Motosiklet Derneği olarak belediyeden tahsis edilmiş otobusle 28 üye ile fuara gidiyoruz. Derneğimize üye olup sizde faaliyetlerden yaralanabilirsiniz ama bildiğim kadarıyla otobüs doldu.

39 kişi olduk Buğra bu gün biletleri de hallettik. Gece 3 gibi çıkıcaz 4 gibi gelibolu da oluruz.Boş yer olursa yada gelmeyen falan olabilir aslında... bakalım yarın gece belli olur Geliboludan da bir kişi alıcakmışız..

abi hepinize teşekkür ederim çanakkaleden gececek otobüs eger boş luk olursa yada kabul olursa bende gelecem hasan abi bana telefon numaranı atsana yardımlarınız için teşekkür ederim gene bana bu forumdaki birlik ve beraberligi gösterdiniz allah hepinizden razı olsun.

Arkadaşlar Yahyayı getirin bekliyorum. Teli özelden attım geldi mi? Ben forumda acemiyim de :)

ne oldu gelebildin mi?
cumartesi çanakkalelileri gördüm.
sen var mıydın aralarında?
aramadın telefon bekledim senden?

Bende sınavda ve çokkk stresli olduğum için ilgilenemedim. Ne oldu o iş? Gerçi fuar bende hayal kırıklığı yarattı ama neyse :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar