Çanakkale den Selamlar

Arkadaşlar Herkese Selamlar,

İsmim Can, 34 yaşındayım. Çook uzun süreler Ankara'da yaşadım, şimdi akademisyenlik görevimi devam ettirmek için bayram sonrası Çanakkale'ye taşınıyorum.

Aslında otomobil hastasıyım. Bu zaman kadar ortalamanın üstü güçleri olan coupe tarzı ve turbo araçlarım oldu. Ancak araçlarım güçlü olmasına rağmen hep bilinçli bir kullanıcı oldum. Kendimi ve çevremi tehlikeye atacak hareketlerde bulunmadım. 2013 başlarında ailemize herşeyden çok sevdiğim kızımız katıldı. Hem onun hem de eşimin rahatı için geniş sedan aile aracına geçiş yaptım. ama hastalık bir kere kana işlemiş. Gönlümün br yanı hep spor araç istiyor.

Maddi sebeplerden dolayı beni tatmin edecek özelliklerde ikinci bir araba alamıyorum. Bu durum beni hep gençlik hayalim olan motorsiklete sevketti. Ayrıca Çanakkale nin küçük, hızlı trafiğinin nispeten az olması ve çok yaygın motor kullanımı da beni heveslendiren diğer sebepler.

Forumunuzu nette gezinirken buldum ve kafamda birçok soruya açıklayıcı cevaplar edinebildim. Bu nedenle de üye olmaya karar verdim.

Herkese keyifli forumlar dilerim

Hoşgeldiniz. Umarım kısa zamanda gençlik hayalinize kavuşursunuz.

çomü'de mi görev yapacaksınız acaba?

Merhaba hoşgeldiniz mt de Çanakkaleden insan görmek sevindiriyo

Herkese sıcak karşılama için teşekkürler.

Bu arada Evet görevim ÇOMÜ de, bilgisayar müh ne atamam olacak.

Hocam hoşgeldiniz hem çanakkaleye hem mühendislik fakültesine. Bende mühendislik öğrencisiyim selamlar.:)

Forum sayesinde daha Çanakkale ye geldim bir sürü tanıdığım olacak gibi :) size de selamlar

Mrb.
Bende görevim gereği 2 senedir Çanakkale'de yaşıyorum. Terzioğlu kampüsü yanında oturuyorum. Eşimle beraber sağlık sektöründe kamuda görevliyiz. Eşimde ayrıca Çomü Biyolojide okuyor.

Hoş geldiniz...

Selamlar, ben de terzioğlu kampüsünün yanında ev bakmıştım. En son İzmir Yolu2nda Güzelyalı ya giderken Pejo servisinin karşısında zeyt,n evleri var oradan ev tuttum. siz nerdesiniz acaba?

Hoş geldiniz. Çanakkale ülkemizin çok güzel şehirlerinden bir tanesidir. Her açıdan çok güzel ve yaşanabilir bir şehir. Yarım Çanakkale'li olarak bunu söylüyorum. (Annem Çanakkale'li), çocukluğum orada geçti. Cumartesi pazar motor ile çok güzel gezilebilecek yerler var.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar