Can ve Mert Uzer kardeşlerden çok özel bir XSR 700

Can ve Mert Uzer kardeşler kurdukları Bunker Custom Cycles adlı atölyelerinde motosikletleri yeniden tasarlıyorlar. Bunker Custom ekibinin baştan ayrattığı son model ise Yamaha'nın XSR 700 modeli oldu. Traker tarzı yenilenen model Yamaha Avrupa'nın Yard Built programanındaki özel yapım modeller arasında yerini aldı.

Yard Built XSR700 by Bunker Custom Motorcycles

Bunker Custom Facebook Sayfası: www.facebook.com/BunkerCustoms
Bunker Custom Web Sitesi: http://bunkercustomcycles.com

Can ve Mert Uzer kardeşler hhakında daha fazla bilgi için bu röportajı okuyabilirsiniz.

yl1Rgf.jpg

TUwrMO.jpg

3P9qFh.jpg

c17iYx.jpg

KZjaKU.jpg

vS5B81.jpg

G2Hinl.jpg

Ekli dosyalar

• Yamaha-XSR700-Yard-Built.jpg
    Yamaha-XSR700-Yard-Built.jpg
    49.7 KB · Görüntüleme: 18,525
Scrambler , yok efem concept vsvs , eyy aklı başında firmalar bütün bunlar piyasada 400cc - 600cc arası cross/enduro/adv eksikliği uyanın artık, sadece ülkemizde diyecem yok kuzum tüm dünya ağuşu açmış bekler, siz ne beklersiniz?

Güzel çalışma olmuş tebrikler.

motor çok güzel , dünyada yükselen bi trendi var ama türkiye de böyle olacağını sanmıyorum . Ancak türk tasarımcıların böylesine güzel çalışmalarını görmek şahsen beni mutlu etti . tebrik ediyorum .

Ellerine sağlık cok güzel bir çalışma olmuş, bu arkadaşlar gibi türkiyede yüzlercesi var fakat gerekli destek verilmedigi için yeteneklerinin bi değeri kalmıyor ne yazıkki.

Röportajı okudumda kardeşlerin Türkçeyle sıkıntıları var sanki. O kadar ingilizce kelime kullanınca farklımı oluyor bu arkadaşlar yazık...

Bu adamlarla tanışmak istiyorum, çok başarılılar

---------- Mesajlar birleştirildi - 16:51 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:41 ----------

Burada kullandıkları far'ı nereden bulabilirim, ve acaba kendi düz XSR 700'üme takabilir miyim?

A 5.5" aftermarket halo headlamp sits in a custom mount, complementing the custom front mudguard mount, both made from 8mm steel tube.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar