Can sıkıntısından motoruma tanıtım videosu çektim

bende tavuk ve koyun ezdiğim motorumun videosunu çekeceğim şuan para biriktiriyorum sj4000 alacağım arkadaşlar köydeki maceralarım ve ezme videolarım için takipte kalın:pl:

Kardeşim severek takip ediyoruz seni ve maceralarını :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 10:02 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:59 ----------

Eyvallah arkadaşlar yolladım heroya. Valla siz demeseniz hiç aklıma gelmezdi ama para işine girmedim direk yolladım paylaşabilirsiniz diye. Eğer dediğiniz gibi ciddi bişeyler düşünürlürse gerekli düzenlemeleri yapıp daha güzel bişey çıkartırız. Bu arada çok teşekkürler teşvikleriniz için :cat:

Kardeşim video zaten güzel ben eleştirmek için söylemedim haddim değil benim beğenmediğimi başkaları beğenebilir.Zaten video da gördüğüm kadarıyla KARİZMA adamsın benimde eskiden saçım vardı :salut:

güzel olmuş :) fakat gelişin öle bir havadaki 1000RR bir makinaya bincekmiş gibi bir his oluşturuyor insanda 10. saniyeden sonra hava gidiyor emeğine sağlık genede :)

Ben de cansıkıntısından bi bakıym nası bişimiş dedim.
Tanıtım değil, garajdan motosikletle çıkan adam klibi olmuş.
Yine de güzel, beğendim.
Çinlilerin yüzünü yıkayacak bir motora benziyor, iyi çalışmalar..

Motor iyi be hocam demeyin öyle :D İlkerabi motoru daha iyi tanıtan bi uzun yol videosu yapcam hafta içi paylaşcam inşallah. İstanbul zonguldak ortalama 20-40 dk araası bişey yapcam.

Hero Çin değil,Hintli ve çok sağlam bir motor.Bir arkadaşımda var aynısı. İnanılmaz az yakıyor ve sorunsuz bir motor. Güle güle kullanın.

Aynen kardeşim zaten özellikle şu yakıt konusunda değinmek istiyorm. Bakalım burdan zonguladağa ne kadar yakacak. Bu motorun tek dez avantajı debriyajı. Benim için sıkıntı yok ama aşağı yukarı debriyaj atmaya alışanlar ters şanzımanlı bu motorda sıkıntı çekebilir. Ama alıştıktan sonra muntazam bişey.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar