Can sıkıntısına iyi gelen şeyler

DKN

Bodylab24 Whey Protein 2 kiloluk paketini bitirmek üzereyim. 200 liraya aldım 80 porsiyon çıkıyo. İlk kez protein kullandığım için yeterli geldi bence. Bu sefer biraz daha kalitesinden almak istiyorum.

draconian yazmış. güzel wheyler bunların hepsi iyi. optimum gold alabilirsin. ancaaak gelişmek istiyosan hayvan gibi yiyeceksin :) protein tozu sadece idman sonrası yıkıma uğrayan kasları hızlıca beslemeye yarar (bunun için de suyla karıştırıp içmelisin sütle değil) optimumu da suyla biraz zor içersin ya gerçi ama acı yok rocky :cherry: önemli olan at eşek nerde kırmızı et bulursan tüketicen. tavsiyem rich piana videolarını da izle çoğu türkçe alt yazılı. milyonlarca da bu türden video var zaten :cherry: al bu da birisi.. gaz verelim ::gazla::

kaslarınız büyüyebilir, iç organlarınızda bunlarla birlikde orantılı büyümek zorunda, eğer büyümez ise ilerde, organ yetmezliği, ömrünüzün kısalması, kırizler, pisikolojik bunalımlar vs bir sürü sorun sizi bekliyor olacak.
hesabinizi iyi yapın, sonra karşındaki ile konuşurkan derin derin öküz arabası gibi bakar idrak etmeye çalışır bir halde bulursunuz kendizi, fazla büyümek iyi değil, vucudu sürekli ağırlık altında bırakmakda iyi değildir, biraz büyüyün ve büyük olarak kendinizi korumak için haftada 1 2 gün bunu sürdün, daha fazla büyümek saçmalıkdan başka birşey değil,

bu videodaki amcamın aynısı benim bady idi zamanında, ben 41cm biseps yaptım bıraktım şu anda 38cm lerde, o arkadaş bırakmadı bildiğin ökz arabası oldu, hala daha diyorki ben aynada kendimi küçük görüyorum, yediği içtiği yemeğin hatti hesabı yok bırakırsada eriyecek, kendisine bir katkısıda yok elbise bulmakda bile zorlanıyor..

herşey kararında iyidir.. örneğin astımlı iseniz vucut geliştirme çok yarar sağlar, ne kadar büyürseniz fizyolojik ve vucut saati okadar yavaşlar, dinlenmeleriniz okadar artar, hantal bir hale gelirsiniz, ya bunu baskılamak için birşeyler uyarıcılar kullanmak zorunda kalıcaksınız yada, sürekli daha ağır antiraman yapıcaksınızki, her anteramanda allaha emanet ezberlerle yapıyorsunuz çok büyük riskler içersinde olup bitiyor.

büyüyen tek şey misal kol kasınız değildir, kalp kasınızda büyür, kas olan her yeri büyütüyorsunuz,
kalp kasınız belli bir orandan fazla büyük olması, kalp kası üzerindeki hücrelerin atımlarının bozulmasına senkrone girmesini
zorlaştırmasına ve kıçı başı farklı zamanlamada atar hale gelmesine sebebiyet veriyor, bilmem anlatabildimmi böyle bir çok sıkıntı var,
allaha emanet sipor yapmayın.. bu videoki aptal adam gibide olmayın.

ben bıraktım ve kurtuldum bu salak vucut geliştirme sporundan, çok zorluklar çektim bıraktıkdan sonra, sizinde başınıza gelmesin.

hele şurası kesin, başlamadan önceki zihinsel hızınız ile 1 2 yıl sonraki haliniz arasında - yönde ciddi farklıklar olacak..

tabi hepsini geçtim, esasan büyümesi gereken yer beyin kasınızdır, beyninize yatırım yapın. :)))

salona güzel kızlarda gelirdi polis okulu öğrencileri felan,
benim yarım ebatındaki adamı öğretmen ayağına kızlara hoca diye atarlardı,
yani her türlü sıkıntılı iş :)))

Son düzenleme:
Hocam iyi güzel de şu beyin klişesini yazmasaydın keşke. Kas yapan herkesi "kasını çalıştıracağına beynini çalıştır" diye yaftalayan bir kitle var acayip canımı sıkıyorlar. Sanki ikisi bir arada olamazmış gibi. Ucuz bir kıskançlık.

Motosikleti
Kawasaki Vulcan S
Kimse alınmasın ama vücut geliştirme özellikle şu yapay protein tozları ile vücut geliştirme saçmalıktan başka bir şey değil.Hayatımın sonuna kadar aynı tempo ile vücut geliştirmeye devam ederim derseniz devam edin.Vücut geliştirmeyi bıraktığınız gibi aynı şekilde gıda almaya devam eder ve haraketsiz kalırsanız 5-6 ay içinde heryer sarkmaya başlıyor.Fabrikada eskiden vücut geliştiren çoğu arkadaş şu anda götlü göbekli abilere dönüştü ama kol kasları hala duruyor.Vücut geliştirmeye bırakıp göbek yapmamak için az yiyip haraket etmeye devam ederseniz vücut çok miktarda protein almaya alıştığı için eskisinden de çırpı ve çelimsiz oluyorsunuz.Öz kardeşim bir kaç yıl önce protein tozu ile beraber vücut geliştiriyordu,protein tozunu kesti,1 yıldan beri yoğun bedensel faaliyet gerektiren bir işte çalışıyor,yemeyi de azalttı.2 yıl önce He-Man gibi olan eleman şu anda benden daha kalıpsız.

Özetle illa vücut geliştireceğim derseniz fazla abartmayın geliştirmek mesele değil o kasları kollamak mesele.Kararında şişirin kendinizi ve protein tozu yerine doğal yollardan(hindi eti,yumurta,et,makarna vb..) protein alın.

Yada en temizi düzenli olarak spor yapın,vücudunuzu boş yere balon gibi şişirip indirip hem vücudunuzu hem kalbinizi boş yere yormayın.

vucutu geliştiriceksinde ne olacak, inaşaata gidip hamallıkmı yapıcan? 10 kişiye dalıp alayını telefmi edicen?
istediğin kadar kalıplı ol 3 kişi indirir seni, istiyorsan himen ol 2-3tl lik 1 mermi kadar ömrün var,

oysa beyin geliştirmek öylemi? 1 kere herkez yapamaz, öyle yemeyle haplarla olacak iş zaten değil,
etrafda çok az var, bütün kızlar zeki erkeklere hasta :))) zeka = para demekdir oda = daha kaliteli yaşam, hayatı daha iyi algılama, zaten kapasite ile sosyallik beraber gelir.

yani beyin işi her açıdan daha akıllıcadır.. :))))))

Vücut geliştirmeyi bırakınca sarkmanın supplement alımıyla bir ilgisi yok.

Kaslarını eskisi kadar çalıştırmazsan, hareketsiz olursan tabii ki erirsin. Erimek zorundasın da zaten. Nasıl çalışınca gelişirsen yatınca da sönersin bu işin oluru budur.

Varsayımlarla konuşmayalım lütfen. Vücut geliştirmenin yanında boks da yapıyorum misal. Hayatının geri kalanında pipetle beslenmek istiyorsa gelsin o 3 kişi saldırsın bana :)

Motosikleti
Kawasaki Vulcan S
Vücut geliştirmeyi bırakınca sarkmanın supplement alımıyla bir ilgisi yok.

Kaslarını eskisi kadar çalıştırmazsan, hareketsiz olursan tabii ki erirsin. Erimek zorundasın da zaten. Nasıl çalışınca gelişirsen yatınca da sönersin bu işin oluru budur.

Varsayımlarla konuşmayalım lütfen. Vücut geliştirmenin yanında boks da yapıyorum misal. Hayatının geri kalanında pipetle beslenmek istiyorsa gelsin o 3 kişi saldırsın bana :)

Varsayımlar üstüne konuşmuyorum direk sana gördüklerimi anlatıyorum.Bu işle profosyonel olarak uğraşmıyorsam hayatında her zaman bu kadar vücut geliştirmeye zaman ayıramayabilirsin.Özellikle 30 dan sonra iş,güç,aile,çocuk,sorumluluk içinde boğulurken vücut geliştirme ile uğraşmak oldukça zor.Belli yaştan sonra zaten zamanın olsa da vücut kaldırmıyor.

Bir de sana abi tavsiyesi her ne kadar güçlü olsan da dövüşmeyi bilsen de bu devirde herkes senin gibi cesur ve dürüstçe dövüşmeyebilir.Korkak adam dövüşe kask gücüne değil silahına,bıçağına güvenerek girer.Zaten mafya özentisi olan sevgili ülkemizde herkeste bir bıçak,çakı,tabanca taşıma merakı var.Bende tabanca,bıçak kullanırım dersen genelde o tarz kavgaların tarafları genelde biri mezarda diğeri hapisnade kavganın sonunu görür.

DKN

hiç hayatında sporla uğraşmamış 3-5 kişinin 1 kişiyi indirmesi mümkün değildir. silahsız adama silahla saldırmak da bizim töremizde yoktur. arkanı dönünce sırtından vuran ecnebilerdir. karı kız konusunda da doğru sayılır, vucut geliştiren adamlar çoğunlukla içe kapanıktır. bu konularda atak yapmaz sonra da yemeyenin malı yenir :p ayrıca unutmayalım ki sağlam kafa sağlam vucutta bulunur. zaten bu sporu yapıpta üniversite bitirmeyeni görmedim

hatırladımda, atak yapan bir arkadaş vardı, salonda çalışırken haberi gelmişti,
öküz gibi olmuş tanımadığım arkadaşlardan biri, baya ağır çalışıyorlardı tek kol 25kg ile biseps misal.

bu abimiz, çarşıda kavga ediyor, tek yumrukla adamın şah damarı kopuyor içeriden ve orada vefat ediyor,
elemanıda içeri tıkıyorlar, sonuç olarak her açıdan sakat bir iş, gerekirse dayak yemeli mağdur olmalısın,
her zaman kazanan ve haklı çıkmakdansa..

vaaaay
motorcu badicilerde varmış hehe

ben bu spora 2003 te başladım 2007-2008 yıllarında zirveye çıktım kollar 45 civarı oldu ve kaldırdığım ağırlıklar makimuma çıkmıştı
sonrasında askerlik yurtdışı iş güç derken haftada en az 2-3 gün de olsa gitmeye devam ettim bu aralara ancak 2 gün zar zor gidebiliyorum,
Bu süre zarfında hiç gitmediğim en uzun 6 ay olmuştur.

Şu anki halim ilk başladığım günden yaş da ilerlemiş olmasına rağmen çok daha iyi ancak 2008 lerde bulk şişkin halim yok,

Spor her türlü iyidir güzeldir hoştur stresi alır toksinleri atarsınız o yüzden bence başladıktan sonra bırakırsan sarkar eder laflarının bilimsel bir gerçekliği yok.

Herşeyde olduğu gibi zaman ve enerji harcarsanız gelişirsiniz diğer türlü muhafaza edersiniz veya başlamadan önceki halinize dönersiniz.
Neticede kullanılan kas gelişir kullanılmayan kas da gelişmez,

Can sıkıntısına gelicek olursak
en son ne zaman canımın sıkıldığını hatırlamam zaten en fazla 1 gün boş kalabiliyorum onda da motorla gezerim arabayı yıkatırım
spora giderim
YOutube da birbirinden ilginç videolar izlerim forumları karıştırırım derken gün yetmez bile...

biyerden bi yerden hatırlıyorum dediydim, buldum sonunda ya ben o oynu 8bit ataride hastasıydım 1980 li yıllarda, ey gidi günler.. :)))

ahanda burada.

evet görüldüğü üzere body yapmak tekniğin bile olsa çoğunluk karşısında hiç bir işe yaramıyor..

Ukraynalı Güreşçi, 7 Polise Zor Anlar Yaşattı
Alkollü şekilde araç kullanırken yakalanan güreş şampiyonu Vyacheslav Oliynyk, polislerle kapıştı, 7 kişi eski sporcuyu zor durdurdu.

buradan alalım;

body olayında boş hayallere kapılıp zaman harcamayın azıcık kas iyidir fazlası hiç bir işine yaramaz..

Bir haftasonu düşünün ki tüm arkadaşlarınız hunharca meşgul olsun. Sabahtan akşama kadar ne yapardınız?

Bazılarımız evli, çocuklu. Elemana iki agubugu yapıp akşam eder onlar. Ya biz ne yapalım?

Dün bu kişi bendim. Sabah sporumu yaptım. Bi yarım saat de boksa gittim. Kahvaltı derken saat 11-12 oldu. Ee. Sonra? Biraz gta 5 oynadım. Pes 16 falan attım ama o da sıktı.

Dedim çıkıp gezeyim motosiklet sürmüş oluruz en azından. Hava da buz gibiydi. Bi starbucks bulup daldım içeri. Uzun bir bekleyişten sonra chai tea'mi alıp köşe bir masaya yerleştim. Yanıma 5 tane gey oturdu. Tövbe ya. Orada bulunan ne kadar erkek varsa hakkında konuştular. Biri sarışın olana kurban olacağını söyledi. Baktım benim döt tehlikede hemen uzaklaştım oradan. Yapacak bir şey de yok döndüm eve.

Varsa tavsiyeleriniz yazın. Bu sefer ucuz atlatmış olabilirim ama bir sonraki için bir şey diyemiyorum. Mazallah.

Pes16 Gta5 plastation 4 de oynuyosan eşlik edebilirim. :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar