kaslarınız büyüyebilir, iç organlarınızda bunlarla birlikde orantılı büyümek zorunda, eğer büyümez ise ilerde, organ yetmezliği, ömrünüzün kısalması, kırizler, pisikolojik bunalımlar vs bir sürü sorun sizi bekliyor olacak.
hesabinizi iyi yapın, sonra karşındaki ile konuşurkan derin derin öküz arabası gibi bakar idrak etmeye çalışır bir halde bulursunuz kendizi, fazla büyümek iyi değil, vucudu sürekli ağırlık altında bırakmakda iyi değildir, biraz büyüyün ve büyük olarak kendinizi korumak için haftada 1 2 gün bunu sürdün, daha fazla büyümek saçmalıkdan başka birşey değil,
bu videodaki amcamın aynısı benim bady idi zamanında, ben 41cm biseps yaptım bıraktım şu anda 38cm lerde, o arkadaş bırakmadı bildiğin ökz arabası oldu, hala daha diyorki ben aynada kendimi küçük görüyorum, yediği içtiği yemeğin hatti hesabı yok bırakırsada eriyecek, kendisine bir katkısıda yok elbise bulmakda bile zorlanıyor..
herşey kararında iyidir.. örneğin astımlı iseniz vucut geliştirme çok yarar sağlar, ne kadar büyürseniz fizyolojik ve vucut saati okadar yavaşlar, dinlenmeleriniz okadar artar, hantal bir hale gelirsiniz, ya bunu baskılamak için birşeyler uyarıcılar kullanmak zorunda kalıcaksınız yada, sürekli daha ağır antiraman yapıcaksınızki, her anteramanda allaha emanet ezberlerle yapıyorsunuz çok büyük riskler içersinde olup bitiyor.
büyüyen tek şey misal kol kasınız değildir, kalp kasınızda büyür, kas olan her yeri büyütüyorsunuz,
kalp kasınız belli bir orandan fazla büyük olması, kalp kası üzerindeki hücrelerin atımlarının bozulmasına senkrone girmesini
zorlaştırmasına ve kıçı başı farklı zamanlamada atar hale gelmesine sebebiyet veriyor, bilmem anlatabildimmi böyle bir çok sıkıntı var,
allaha emanet sipor yapmayın.. bu videoki aptal adam gibide olmayın.
ben bıraktım ve kurtuldum bu salak vucut geliştirme sporundan, çok zorluklar çektim bıraktıkdan sonra, sizinde başınıza gelmesin.
hele şurası kesin, başlamadan önceki zihinsel hızınız ile 1 2 yıl sonraki haliniz arasında - yönde ciddi farklıklar olacak..
tabi hepsini geçtim, esasan büyümesi gereken yer beyin kasınızdır, beyninize yatırım yapın.

))
salona güzel kızlarda gelirdi polis okulu öğrencileri felan,
benim yarım ebatındaki adamı öğretmen ayağına kızlara hoca diye atarlardı,
yani her türlü sıkıntılı iş

))