Can sıkan çürükler

Ybr mi ilk aldığım zamanlar hevesle çok sık yıkıyordum.Nerdeyse 1 gün arayla motor yıkıyordum.+ yağışlı havalara çok yakalandım.1 sene oldu ve sağ artçı basamağının olduğu bölümde boya kalkdı pas tutmuş.Buraya nasıl bir çözüm önerirsiniz ?

70xlxd.jpg

bhgj5s.jpg

Bi bakayım ama hiç boyacı bılmıyorum ya :( Genede bir bakayım sanayiye.

acil cozum yontemlerinden biri de ojedir. rutus icin yeterli degildir ama paslanan bolgenin hava ile kontagini keser ve korozyonun buyumesini/derinlesmesini onler.

unigue en güzel çözümü bi matkap bi keçe güzelce zımparalara kaliteli bi boya al boya siyah güzel olabilir.:bounce:

Boya metalin üstünde koruyucu bir katmandır.
Metal nem aldığı zaman paslanır.Bunu herkez bilir.
Şimdi gelelim asıl konuya aynı renk bulman sorun değil.
o parçaları komple söküyorsun güzel bir zımpara sonra güzelce yağsız bir bezle temizleyip. iyice kuruttuktan sonra
Oto parça satanlarda veya aksesuarcılarda gri jant boyası vardır ondan alıyorsun güzelce boyuyorsun iyice kuruduktan sonra takıyorsun .
Fabrikadan çıktığı gibi temiz oluyor :cat:

Boya metalin üstünde koruyucu bir katmandır.
Metal nem aldığı zaman paslanır.Bunu herkez bilir.
Şimdi gelelim asıl konuya aynı renk bulman sorun değil.
o parçaları komple söküyorsun güzel bir zımpara sonra güzelce yağsız bir bezle temizleyip. iyice kuruttuktan sonra
Oto parça satanlarda veya aksesuarcılarda gri jant boyası vardır ondan alıyorsun güzelce boyuyorsun iyice kuruduktan sonra takıyorsun .
Fabrikadan çıktığı gibi temiz oluyor :cat:

bende farklı bişi sölemedim :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar