Çamlıcadan selamlar

Arkadaşlar aylardır çılgınca süren , scooterlar hakkında forum okuma, internet sayfalarına girme, insanlarla görüşme yapma olaylarının ardından, ilk 100 sayfa (hatta daha fazla) okuma dönemini atlattıktan sonra (rodaj) :mrgreen: nihayet benim de bir mesaj yazma vaktim geldi!. Çünkü artık dayanamıyoruuuuuum!!!.
Tabi ilk mesaj olarak kısaca kendimi tanıtmamın adab-ı muaşeret kurallarına uygun olacağını düşündüm. 81 İstanbul doğumluyum. İst. Ünv. bilg. prog. mezunu, birçok iki yıllık mezunu kişi gibi aöf öğrencisiyim(işletme 3). 3 yıldır özel bir şirkette çalışıyorum. Şu anki görevim yazılım'ın teknik desteği üzerine. 5 yıllık evliyim. Bilgisayar oyunlarını, satrancı, basketbol ve futbol izlemeyi çook severim, tabi oynamayı da. Hiç kullanmamama ve hayatta sadece bir kez binmeme rağmen motosiklet arzusuyla yanıp tutuştuğumu söylememe gerek yok zaten.:queen: Görüşmek üzere....

Motosikleti
cb 125 f- nc 750x dct
tanışma metni budur kardeşim işte.helal olsun.eksiksiz bi başlangıç:cat:
hoşgeldin :rendeer:

teşekkürler arkadaşlar, ya bu forum ortamı acayip sıcak bi ortammış ya, çok hoş gerçekten.

Motosikleti
Su Motoru
Ulen biz evlenmek isteyince kızıyorsunuz "daha gençsin, yakma kendini, daha erken olm" diye bakın eleman evlenmiş taaaaaa 5 yıl önce :cherry: helal olsun be! Hoşgeldin ...

CBR1000RR : İnanmayacaksın ama bende küplücede oturuyorum. Alminanın oradan içeri giren yolun devamında (Mehmetağa cd.)
Kahraman : Sağolasın , beğenmene sevindim.
Evlilik konusuna gelinceeeee.... Çevremdeki bir çok yaşıtım da normal olarak çok erken olduğunu düşünüyorlar. Günümüz şartlarında bakılınca gerçekten öyle görünüyor, ama ben şu an çok mutluyum. Ve çok da erken değil esasında. Ayrıca bu olayı fazla geciktirmemek lazım diye düşünüyorum. Çünkü gecikince başka sorunlar baş gösterebiliyor. 20-30 yaş aralığını normal kabul edersek, benimki bu aralığın en başına denk geliyor tabi.(2000 Aralık). Yani kısacası evlenebilecek kadar sevdiğiniz ve emin olduğunuz birisi varsa, imkanınız da varsa NEDEN DURASINIZ Kİ ? İmkan derken ; Evlilik öncesi hazırlıkları da gözünüzde büyütmeyin, herkes bi şekilde işin ucundan tutuyor zaten. Bu konular hakkında görüşlerimi herkesle paylaşabilirim.

birader iyi hos söylemişsinde bu kadar çeşşitli ve ayrı güzellikteki hatunların arasında sadece birinin tadına bakmakta pek akıl karı iş değil be dostum:) tıpkı motorsikletlerin hepsine sahip olmak istediğimiz gibi....:p

Süper Moderatör (BBRR)
Arkadaşım aramıza hoşgeldin :rendeer:
Forum Kurallarını buradan okuyabilirsin. :bounce:
uzun sürecek bir arkadaşlığın ilk adımları olması dileğiyle :rendeer:

:bestmt: TUTKU YARATIR.................................................................

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Ailemize hoşgeldin :rendeer:
(TRUCKER;pek hoş olmamış hocam.Motorların hepsini isteriz ama para verip alırız,Bayanlarla aynı kefeye koyman hoş değil.Sadece benim düşüncem ve polemik yaratmak istemem!)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar