CAMİADAN ÖZÜR DİLİYORUM

Motorcu camiasından kocaman özür diliyorum.Mondialı ben soktum siteye şimdi çok pişmanım çünkü uğur güven yitirdi birtanesi çıkıpta net bişey söyleyemiyor beklemekten bıktım.Artık sıkıldım bu gün akşam üstü cross alıyorum 125 cc ,chopper sevdam demekki buraya kadarmış. :salut:

Motor abi;valla inan benide stresten deli ettiler,yani abi inan bende kuduruyorum suan,ve bu konudaki yetkili kişi kimse içimden gecen seyleri tahmin etsin iyisiyle kotusuyle!!!!!beni motordan soguttular bu gidişle hiç bisey almıcamda.Kendilerine kalsın motorları...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Ya arkadaşlar merak ettim konuyu, bi özet yapsanız olur mu? Tşk...

Allahtan kapora vermek gibi bir salaklık etmemişim 2. elde olsa kanuni hussar aldım işimi fazlası ile görüyor
sebebini bilmiyorum bu olayın ama mondial hayalleri olanlar hep beklemede yada başka marka almakta kimse yanlış anlamasın yada biz başka markaların reklamcısı değiliz ama bu kadar zamanda bekletilmez

Bende 2-3 ay kadar kararsız kalmış, ne alayım diye her şeye saldırmıştım.İlk Haojine fuardan sonra Jinluna merak saldım ardından Mondial girdi aramıza, Kanuni'ydi Ramzey'di derken işin içinden çıkamaz hale geldim. Sonra başka bir iş için çarşıya gitmişken bir mağazanın önünde Mondial 125 MT scooter gördüm. Girdim içeri sordum, dün 10 tane geldi 3 tane kaldı dediler, bankaya gidip fonları bozdum peşin parayı götürüp verdim hemen. Ertesi gün plakaydı ruhsattı derken 1 haftadır paşa paşa biniyorum motoruma çok da memnunum. Hiç incelememişim motoru, devir saati yok, selektör yapamıyorum, alarmı çok bağırıyor ama yeni heves olduğundan bunları görmezden geliyorum.
Benden kapora isteyenler oldu ver 200 bi sonraki siparişe gelir şu gün gelcek bu gün gelcek, hiç birine güvenmedim. Hepsine motoru ellemeden 1 kuruş dahi vermem dedim. Ve üzülmedim işte... Bir akşam hiç hesapta yokken eve motorumla birlikte geldim. Darısı sizlerin başına...

Sevgiler...

emoak abi senin şansın varmışki hiç aklında olmadıgı anda gidip almıssın motorunu,ama benim 2 aydır aklımda olmasına ragmen sans bana gulmedi :pr: :pr:
Bİz cıkaramadık sen cıkar abi mondial'in keyfini :cat: :cat:

Sağol @matraks, dediğim gibi darısı sizlerin başına. Umarım en kısa zamanda motorlarınıza kavuşur, özgürlüğün, rüzgarın tadına bakarsınız.

Sevgiler...

bende 3 aydan beri motor almaya niyetliyim ve harıl harıl arıyorum ama bende alacağım motoru görmeden rengine karar vermeden motor almam beklerim daha önce çok bekledim yinede beklerim benim kızgınlığı bu kadar büyük firmaların neden hala motorlarının piyasada olmadığı gittiğim pek çok bayi bana katalog üzerinden motor satmaya çalışıyor hairana kadar getirdiler getirdiler getirmezler ise bende ilk bulduğum scoterden alacağım buda büyük ihtimalle kanuni olacak deer152 yada hussar olabilir.

G

Guest

ya kardeşim yaz geldi fazla düşünme bütün mekanik taşıtlar bir şans işidir al bi tane (eğer maddi durumun varsa ) keyfine bak

beklemek iyidir ama cok beklemek insanın hevesini kacırır heyecanını yitirmesine sebep olur diye dusunuyorum. Ben oyle cok da fazla beklemedim gittim verdim kaporayı alıyorum hacI.. budur yani

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar