çamaşır makinası sorunu

arkadaşlar makinanın lastiğini tambura geçirmek de zorlanıyorum bunun için pratik bir bilgisi olan var mı son çare usta çağırmaktır..!

Mersin İl Temsilcisi
bir de makinayı lastiğe takmayı dene :p

tamam tamam sustum ::blusssh:

daha yeni taktım dükkanda körük lastiği eskisiyle aynımı değil ise olmaz onun kenarları var tırnak görevi görüyo düzgünde alttan üste doğru oturttur sonra emnıyet kablosunu tak kemer gibi bişey oda

Son düzenleme:
dukkanadayım bende atabılırım bıde yırtamayın ha taktından sonra hafif çek gelmemesi gerek

işi halletdim resimlerinide çektim ama bir yoruldum pir yoruldum üşengeçlikten resimleri yüklemedim. siz siz olun tambura kaçan bozuk para vesaire gibi şeyleri cıkartmak için körüğü çıkarmayın altdan pompanın tamburla olan bağlatı noktasından halledin işinizi

işi halletdim resimlerinide çektim ama bir yoruldum pir yoruldum üşengeçlikten resimleri yüklemedim. siz siz olun tambura kaçan bozuk para vesaire gibi şeyleri cıkartmak için körüğü çıkarmayın altdan pompanın tamburla olan bağlatı noktasından halledin işinizi
Bilgi icin tesekkurler aklimizda bulunsun dimi :D

abi senin makina deterjan yerine parayla mı çalışıyo :mrgreen: bilgi için teşekürler dua et pantolonun cebinde bozuk para unutmuşsun...ya 200'lük banknot olsaydı :cyclopsan

:queen::queen: körük yrtılmadğı su kaçırmadğı sürece sökülmezki sag tarafa su boşalatma motura gider toka para sütyen askısı :p ordan çıkarırsın boşa sökmüşün körüğü:)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar