cam kırma yarışı...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
temel,ingiliz, fransız,alman,ispanyol,italyan 10 metreden tükürerek cam kırma yarışı yapıyorlarmış ve bunun sonucu olarak biri rekorlar kitabına girmeye hak kazanacakmış.derken italyan tükürmüş camda tak yok abi,ispanyol tükürmüş camda tak yok abi,alman tükürmüş camda gene tak yok abi,fransız tükürmüş ya darlanmayın ama camda gene tak yok abi,neyse ingiliz tükürmüş ya biliyorum şimdi içinizden ''ulan şuna bi ben tüküreyimde bak tuz gibi olmuyormu'' diyorsunuz ama nihayete geldik,nede olsa artık sıra bizum temel'dedur daaaaaaa. neyse temel ortalarda yok,aramışlar taramışlar yok derken temel çıkagelir.ve son atışı yapmak için kafasını uzatır ve o eşsiz tükürüğü bırakır.vay be ne anlatıyorum ama:)))neyse tükürük cama vurmasıyla camın büyük bir sesle paramparça olması bir oldu.... sizce temel camı nasıl kırabildi?

Eğer temel onu tukurerek kıramayacaksa daha feci bir şekilde kırar...
Camda temelın bu huyunu bıldgı için kolay yoldan kendını patlattı:)
Başka cevap gelmedı aklıma valla.. Temel dır ne yapsa yeridir:)

Forumdan Uzaklaştırıldı
honda cbr1100xx'dir ne yazsa yeridir :cherry:

Forumdan Uzaklaştırıldı
hey beni utandırdığının farkındamısın :pale: neyse arkadaşlar siz honda cbr1100xx'e bakmayın çünkü o şu an tuvalette :king:

Forumdan Uzaklaştırıldı
saygı değer motosikletçiler bu sorunun cevabını çok merak ettiğiniz için ve bol bol cevap yazdığınız için size minnettarım ve bukadar ısrar etmeniz üzere size sorumun cevabını veriyorum.neyse sevgili motosikletçiler cevap şu;temel hani bi ara yoktuya aramışlar taramışlar felan,hah işte ozaman temel camın yanına gitmiş ve...bilin bakalım ne yapmış,bizum laz temel alman,ingiliz,fransız,ispanyol,italyan'ın yani camın üzerinde birikmiş tüm tükürüğü ağzına hüüüüüp diye alarak çıkmış 10 metreye ve tükürmüş.eh bilirsiniz eğer su yüksek yerden düşerse taş misali sert olur.işte bilemediğiniz ve çok kolay olan cevap buydu :king: ha bu arada birde notum var,arkadaşlar bunu şu an yemek yiyen insanlar okumasın :cherry:

Forumdan Uzaklaştırıldı
ya arkadaşlar siz miyde ilacımı alıyorsunuz,ben sizin ay kustum felan yazacağınızı sanmıştım.ayrıca karanlık adam sana teşekkür ediyorum çünkü beni eleştirmeyen tek kişi sensin :salut:

buraya bisey yazmıcam okudugum belli olmasın
sona bi alay ipsiz sapsız burda bulusmus derler
:tongue: :tongue: :tongue: :tongue: :tongue:

Forumdan Uzaklaştırıldı
gagagotti' Alıntı:
buraya bisey yazmıcam okudugum belli olmasın
sona bi alay ipsiz sapsız burda bulusmus derler
:tongue: :tongue: :tongue: :tongue: :tongue:
lan enteresan adamsın haaa :salut:

böööööööğk!!!! öööööğkk!!! unutma ki, istanbula geldiğimde bunu senin üstünde de uygulayacağım :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar